AVARA LUONTO

Ykköskanavan perinteinen luontodokumentti on useimmiten tarjonnut täysipainoista katsottavaa. Nyt meneillään oleva kuusiosainen sarja Kesytön Aasia on omaa luokkaansa. Tekijät osaavat asiansa ja kuvaus on huippuluokkaa. Mutta mikä tärkeintä, tässä sarjassa ei ole sorruttu keinotekoiseen olemassaolon taistelun kuvaamiseen. Elämä luonnossa on paljon muutakin, tavallista arkista puuhastelua ja nautiskelua. Mutta senkin ranskalaiset näyttävät osaavan esittää kiinnostavasti.

Ohjelmaa voisi suositella erityisesti niille, jotka kuvittelevat ihmisen olevan jotain muuta kuin eläimiä, Mutta heitähän ei television eteen saa tällaisia ohjelmia katsomaan: omat ennakkoluulot onkin hyvä pitää puhtaina.

Muut voivat ihmetellä henkeäsalpaavan monipuolista ohjelmistoa myös tuottajien kotisivulla teleimages.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s