LIIKEKANNALLEPANO!

Tiedän, että täällä viidakossa moni apinauros on oman puunsa oksalla itsekseen pohtinut, kuinka voisi reagoida feministien päättömiltä tuntuviin väitteisiin. Tai mistä löytäisi jonkin lauman, jossa voisi pahimpia höyryjä päästellä ilmoille. Feministeillähän on omat Unioninsa, lehtensä ja jopa yliopistonsa Tampereella.

Meillä urosapinoilla ei ole mitään. Yksin täällä kyhjötämme sateelta suojassa, odottaen milloin seuraava salama iskee. 1990- luvun puolivälissä monet tuttavaurokset kirjoittivat jopa kirjailija Matti Mäkelälle, jonka tekstit tuntuivat harvinaisen tervejärkisiltä. Matti ei kuitenkaan halunnut ryhtyä kokoontumispaikan johtajaksi, mikä toisaalta on hyvin ymmärrettävää. Feministit olisivat tehneet hänen olonsa pian sietämättömäksi.

Nyt meillä sentään on useita urospuolisia vaikuttajia, jotka uskaltavat kertoa totuuksia ihmisen käyttäytymisestä. Feministit suhtautuvat heihin kuin kirkko aikoinaan Galileihin, sillä uusi tieto on vaarallista uskomuksiin perustuvalle liikkeelle. Kirkko käytti aikoinaan inkvisition tuomioita, feministit sen sijaan vaatimattomasti julistavat sodan miehiä vastaan: tulta munille!

Armeijan käyneet apinaurokset tietysti ovat oppineet, että sodan uhatessa valtiovalta aloittaa liikekannallepanon ja jokaiselle reserviläiselle osoitetaan jokin kokoontumispaikka. Nyt tällaista käskyä ei kuitenkaan ole odotettavissa, sillä vihollinen on onnistunut ujuttamaan hallitukseen ja jopa presidentiksi omat kätyrinsä.

Urokset ovat siis hukassa, kukaan ei johda heitä! Heidän pitäisi itse olla aktiivisia, mutta eihän siihen ole missään opetettu. Nettikin on vaarallinen. Löytyyhän sieltä vaikkapa Suomen Miestutkimuksen Seura ry, joka kuulostaisi sopivalta taholta miesten kokoontua. Mutta, mutta. Feministit ovat todella osanneet taustatyön. Uskonto on onnistuttu jalostamaan naistutkimukseksi ja sen nurkkahuoneisiin on keksitty ihan oma miestutkimuskin. Feministit siis osaavat nukkehallitusten pystyttämisen jopa CIA:ta paremmin.

Miestutkimuksen seurakin on vain naistutkimuksen jatke, jolla hyväuskoisia miehiä houkutellaan ansaan. Seuran kevätseminaarin ohjelma näyttää kiintoisalta: puhujina vain naisia ja yksi uusionainen. Uusionainen –termiähän käytin ensimmäisessä jutussani eunukin modernina synonyyminä. Yhtä hyvin se soveltuu kuvaamaan miehiä, jotka ovat henkisesti kastroineet itse itsensä.

Joku sanoo, että onhan Miessakit ry. Niin on, mutta sekin keskittyy feministisen maailmankuvan mukaisesti lähinnä vain terapoimaan jotenkin niksahtaneita miehiä. Netistä löytyy jopa Profemistimiehet -ryhmä, jonka ainoa tarkoitus on tukea feminismiä ja toimia feminististen pyrkimysten hyväksi. He siis voisivat muuttaa ryhmänsä nimen suosiolla Uusionaiset ry:ksi. Sillä lailla, kyllä meitä näköjään mahtuu moneen junaan. Mutta yhtään junaa oikeaan miesyhteisöön ei netistäkään ainakaan pienellä vaivalla löytynyt.

(Lisäys 8.3.2009: Nyt tämä puute on korjaantunut. Netistäkin löytyy tietoa vasta perustetusta Miesten tasa-arvo -yhdistyksestä)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s