FEMINISTISET SANAT – osa 1

Lupasin peri viikkoa sitten kirjoittaa A -studion (7. 5. 2008) sukupuolisota-aiheesta. Siinähän haastateltiin miesten tasa-arvovajeesta huolestuneita miehiä. Tasapuolisuuden (?) vuoksi mukana oli pari feministiäkin. Vielä ei media siis tunnu uskaltavan puhua miehistä ilman feminististä valvontaa, vaikka media on vuosikymmenet ollut täynnä pelkkää yksipuolista naisvallankumousta.

Miesten puheissa ei paljon ole kommentoitavaa, koska ne olivat täyttä asiaa, maltillisia, tasapuolisia ja hyvin perusteltuja. Feministien kommentit olivat sen sijaan suorastaan järkyttäviä. Kuinka täysijärkisiksi oletettavat ihmiset voivatkin valtamediassa päästää suustaan moista soopaa. Netissä ja pikku piireissä kielenkäyttö on monin verroin rankempaakin, mutta kun tuollainen oksennus heitetään tavallisen katsojan silmille, ei se ainakaan herätä sympatioita feministien suuntaan. Apinajärjellä ajateltuna tällainen käytös on vain osoitus paniikkimielialasta. Feministit siis hävisivät tämän erän kuusi-nolla.

Feministien edustajina A –studiossa olivat Naisasialiitto Unionin aktiivi ja heidän Tulva –lehtensä päätoimittaja Anne Moilanen sekä uusionainen, omasta mielestään miestutkija Arto Jokinen, joka majailee Tampereen yliopiston naistutkimuksen laitoksella. Jokinen on kuvaillut itseään seuraavasti: Kriittinen miestutkimus on osa naistutkimusta. Miestutkimukselle on kuitenkin tilausta, koska naistutkimuksen saralla tehty tutkimus kohdistuu pääasiassa naisiin. Olen mies, joka tekee naistutkimusta miehistä kriittisen miestutkimuksen käsittein. Joopa joo, putkiaivoille näin monimutkainen ilmaisu on pelkkää hepreaa. Näin helposti siis voidaan todistaa, että Jokisella on naistyypin aivot.

Jokisen ja Moilasen missio on julistaa muu kuin naistutkimuksen piirissä tapahtuva miespuhe taantumukselliseksi, roskaksi ja tarpeettomaksi. Tyypillistä naisaivojen toimintaa: miksei mies puhu (tai näytä tunteitaan), valitetaan. Ja sitten kun mies puhuu (tai näyttää tunteensa), se on väärin sanottu tai toimittu. Ovatko naistyypin aivot todella siten rakentuneet, etteivät ne ymmärrä maailmassa olevan muunkinlaista elämää kuin niiden itsensä oikeaksi määrittelemä? Joku apina-aivoinen voisi erehtyä luulemaan tällaista rasismiksi . . .

No, itse asiassahan tässä on vain kyse puhtaan eläimellisestä reviiritaistelusta. Feministit ovat rakentaneet massiivisen valtakoneiston, jonka perusta kuitenkin on melko hatara, pelkkien iskulauseiden varaan rakennettu. Se on silti saanut paljon näkyvyyttä. Näin on päästy hyvään alkuun feministisen aivopesun tiellä. Nyt kun oikeat miehet ovat kyseenalaistaneet tällaisen yksisilmäisyyden oikeutuksen, naistutkijat ja heidän juoksupoikansa, kriittiset miestutkijat, ovat joutuneet hysteerisen pelon valtaan. Korttitalo saattaa pian sortua ja helppo rahoitus hävitä jalkojen alta!

Tämäkö on ainoa tapa saada feministit huomaamaan, että lasitalossa on myös lasilattia? Tähän mennessähän feministiseen kielenkäyttöön (ainakin mikäli uusionainen Stefan Wallinia on uskominen – ja miksei olisi?) on keksitty vain termit lasikatto, lasiseinä ja lasiovi.

Jouduin edellä käyttämään termiä oikea mies. Typerää tällainen, kun selvää suomen kieltä sotketaan. Siitäkään ei nyt voi syyttää muita kuin feministejä, sillä hehän ovat luoneet näitä ”Terijoen hallituksia” ihmisten ajatusmaailmaa sotkemaan. Puheet ovat samaa tasoa kuin alkuperäisellä valehallituksella, joka lupasi mm. lyhentää työpäivän, lopettaa työttömyyden sekä pakkolunastaa suurtilat.

Feministit ovat siis kopioineet tämän neuvostoliittolaisen strategian ja perustaneet miesliikkeen, joka on heidän mielestään ainoa oikea ja ainoa, jonka kanssa he suostuvat keskustelemaan. Kun näihin uuden polven terijokelaisiin kuuluu noin kahdeksan uusionaista, sopimukseen on helppo päästä ja Suomi voidaan vallata lähes yhtä helposti kuin Stalin aikoinaan kuvitteli.

Mitään virkaa ei liene niillä reilulla kahdella miljoonalla miehellä, joiden mielipiteitä feministit pitävät roskana? Näitä miehiä siis nimitin edellä selvyyden vuoksi oikeiksi miehiksi. Mutta en aio tämän enempää sortua feministiseen ansaan. Tästä lähtien puhun vain miehistä silloin, kun tarkoitan Suomen virallista miespopulaatiota. Feministien jaloissa pyörivistä miehistä ja heidän miesjärjestöjensä edustajista käytän tästä lähtien johdonmukaisesti nimitystä uusionaiset.

Näin pitkä johdanto siis A –studion lausumien kommentoimiseksi. Taidankin lisätä otsikkoon alaotsakkeen (osa 1) ja jättää varsinaisen Jokisen ja Moilasen lausumien repostelun seuraavaan osaan.

Artikkelin muut osat: Osa2 Osa3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s