FEMINISTISET SANAT – EPILOGI

Feminismin ja modernin miesliikkeen yksi perustavanlaatuinen ero on siinä, että feminismi syyllistää kaikki miehet uusionaisia lukuun ottamatta – eli noin 99,99 prosenttia miehistä. Syyllistämisen aihe on miehenä oleminen. Lisäksi miesten pitäisi aivotoiminnaltaan muuttua naisten kaltaisiksi.

Miesliike sen sijaan syyllistää, jos ylipäätään jotain syyllistää, vain feministit eli noin 0,1 prosenttia naisista. Syyllistämisen aihe on manipulointi ja valehtelu. Lisäksi miehet eivät missään tapauksessa halua muuttaa naisia kaltaisikseen, sillä mieshän rakastaa ja palvoo naisiaan sekä muuttaa vaikka koko maailman naisten turvallisuuden eteen.

Feministit myös syyllistävät miehet siitä, etteivät nämä ole tarpeeksi perusteellisesti uppoutuneet feminismin opinkappaleisiin eivätkä siten ole päteviä keskustelemaan aiheesta. Maailmassa on kuitenkin ainakin neljä aatetta, joiden opinkappaleiden tunteminen ei ole edellytys sille, että jo pelkällä apinajärjellä voi ymmärtää kyseisten oppien epäinhimillisyyden. Nämä aatteet ovat kommunismi, natsismi, kreationismi ja feminismi. Minkään edellä mainitun aatteen edustajien kanssa on mahdotonta päästä rakentavaan keskusteluun.

Ei ollut tarpeen lukea Pääomaa, että huomasi aikoinaan Neuvostojärjestelmän järjettömyyden. Tuskin Taisteluni –kirjan hallitseminenkaan oli edellytys sille, että olisi ymmärtänyt sensuurin ja juutalaisten laajamittaisen syyllistämisen johtavan inhimillisyyden synkimpiin hetkiin. Tärkeämpää kuin teoria, on aatteen käytännön toteutus. Feminismin opinkappaleisiin perehtymiseen käytetty aika on pelkkää elämän tuhlaamista. Senkin ajan voi käyttää jalostuneemmin vaikkapa pornoelokuvia katselemalla.

Feministit ovat mestareita termeillä kikkailuun. Kun keksii itse uusia termejä, voi rauhassa syyllistää muita ymmärtämättömyydestä. Vielä tehokkaampi keino on antaa vanhoille termeille uusi sisältö. Yksi tällainen termi on maskuliinisuus. Anne Moilanen vaati miehiä keksimään, mitä maskuliinisuuden tilalle. Ikään kuin maskuliinisuus (ja feminiinisyys) olisivat jonkinlaisia tarralappuja, joita sattumanvaraisesti viskotaan vastasyntyneiden selkärankaan. Tällaisten puheiden jälkeen on turha selittää, että ”emme ole kieltämässä biologiaa”.

Wikipedian mukaan ”maskuliinisuus on miessukupuolelle ominainen piirre, miessukupuoleen liittyvä ominaisuus”. Tästä siis feministit vaativat miehiä luopumaan. Kuten jo edellä tuli mainittua, tämä edellyttäisi aivojen vaihtamista – tai sitten miesten, juutalaisten tapaan, hävittämistä kokonaan maailmankartalta.

Miesaktivismi on keski-ikäisten heteromiesten elitistikerho”. Tällainen lause sattui silmiin Tiede –lehden keskustelupalstalta. Feministien mielestä siis keski-ikäisyys ja heteroseksuaalisuuskin ovat syntiä? Seksuaalinen suuntautuminen ei nyt vaan ole vapaasti valittavissa, vaikka feministit näin näyttävät kuvittelevan (tietysti näin voi tehdä, kun kieltää biologian olemassaolon). Ehkäpä myös feministeissä on jokunen keski-ikään ehtinyt?

Elitistikerho? Wikipedian mukaan ”eliitti tarkoittaa valiojoukkoa, parhaimmistoa, hienostoa tai ylintä valtaa käyttävää joukkoa”. No, ehkä me urosapinat olemme sitten eliittiä, mutta ei meillä valitettavasti mitään kerhoa ole. Sen puutteestahan tässä jokin aika sitten juuri valitin. Eiköhän siis perusteta oma sotajoukko, kun kerta sodanjulistuskin on annettu. – @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>Mikä sopisi nimeksi? Apinamiehet ry?

Tietysti sotajoukko tarvitsee myös tunnuslaulun. Sellainen meillä on jo valmiina, jos Teräsbetoni vain antaa luvan sen käyttöön. ”Missä miehet ratsastaa, siellä lampaat ei voi laiduntaa”. Suorastaan nerokasta riimittelyä!

Siinä valitettavassa tilanteessa, ettei laulun käyttöön saada lupaa, meillä on toki (Euroviisuissa pysyäksemme) tarjolla myös varalauluja: Armenian kappale Qele, qele kuulostaa kovin perisuomalaiselta. Ukrainan laulussa Shady lady puhuttiin miehistä supersankareina. Molempien esiintyjinä oli kaikki muodolliset vaatimukset täyttävä Nainen, joten eivät nekään huonoja vaihtoehtoja olisi.

Eipä sitten muuta kuin sanoja opettelemaan:

Olkoon myrsky sekä viima
ja tuvassa lämmin kamiina
On kunnia ja miehuullisuus
suorittaa velvollisuus
Maailma on kylmä vaikka
on ehkä lämmölläkin paikka
Kentät kutsuu sankareita
eikä suinkaan pelkureita
Missä miehet ratsastaa
Siellä lampaat ei voi laiduntaa
Missä miehet ratsastaa
Siellä kuulee susien ulvontaa
Missä miehet, missä miehet ratsastaa
Missä miehet, missä miehet ratsastaa
Olkoon edessä tuhoa
ja takana lemmen lumoa
On miehellä velvollisuus
muistaa urhoollisuus
Ei kukaan voi välttää kipua
ja vain elämän virrassa lipua
Kentät kutsuu sankareita
eikä suinkaan pelkureita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s