Invavessaranking: KAUHAJOKI, MUURAHAISEN LUONTOMATKAILUKESKUS ****

Lauhanvuoren kansallispuiston toinen opastuskeskus sijaitsee Muurahaisen kylällä vanhassa koulussa, josta on saatu todella tunnelmallinen paikka luontomatkailijoille. Kannattaa poiketa, vaikkei olisikaan tarvetta pullakahville tai vessakäynnille.

Invavessassa on säilynyt vanhan talon henki, joten ensimmäinen tähti tulee viihtyisyydestä. Toinen iloinen asia on suuri ikkuna, jota koristaa perinteinen salusiini. Siisteydessäkään ei löydy moitteen sijaa. Vaatekoukkukin löytyy, tosin vain yksi. Roskakori sen sijaan on turhan pieni. Ei tähän suhteelliseen pieneen tilaan ole mahtunut myöskään tuolia. Neljä tähteä, ei hassumpi saavutus.

PS. 14.7.2012: Muurahaisen luontokeskus ei ole enää luontokeskus, vaan rakennukset on myyty yksityiseen käyttöön. Matkailijoita palvelee Lauhanvuoren kansallispuiston länsipuolella  Lauhansarven luontomatkailukeskus.

muurahainen-ulkoa

muurahainen-sisalta

###arviointiperusteisiin tästä###

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s