Invavessaranking: LAHTI, RENKOMÄEN ABC *

Vessat löytyvät sisääntulon vierestä – kunhan vain osuu oikealle sisääntulolle. Hyvää on se, että lastenhoidolle on oma huoneensa. Vessa on tavallisen kokoinen ja tavanomaisesti sisustettu. Mikään ei herätä erityisen positiivista huomiota. Tuoli tänne kyllä olisi mahtunut. Tilaan viritetty palkkisysteemi ja putket tekevät siitä varastomaisen. Roskakoreja on kaksi ja ne ovat riittävän suuria.Ikkunaa ei tietystikään ole, ei myöskään vaatekoukkua. Sitä korvaa varmaankin katonrajan palkissa killuva henkari. Ihan hyvä tietysti pitkälle ihmiselle takin ripustamiseen. Mutta eipä siitä ole hyötyä käsilaukun omistajalle, pyörätuolia käyttävästä puhumattakaan. Ja tietysti vaarana on, ettei sitä enää huomenna ole, jos joku asiakas on ollut henkaria vailla. Lattiakin oli niin sotkuisen näköinen, ettei sinne mielellään mitään omia tavaroitaan laskisi. Siisteyspistekin jäi siis saamatta. Ehkä arvaattekin jo, ettei viihtyisyydestäkään irtoa tunnustusta. Kokonaissaldona siis yksi tähti.

renkomaki-ulkokuva

renkomaki-sisakuva

### arviointiperusteisiin tästä ###

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s