Invavessaranking: PARIISI, CDG LENTOASEMA ***

Charles de Gaulle on Euroopan toiseksi vilkkain lentokenttä. Kakkosterminaalin Finnairin tuloaulassa ollut invavessa ei paljon poikennut suomalaisista serkuistaan. Tähdet tulivat erityisestä siisteydestä ja yhdestä vaatekoukusta sekä kohtuullisen kokoisesta roskiksesta. Siisteyteen siellä oli kiinnitetty huomiota myös siten, että seinällä oli automaatti, josta sai istuinsuojan pöntön suojaksi. Vessanpönttö oli ranskalaiseen tapaan kiinnitetty seinään, mikä tietysti helpottaa siivoamista.

Erikoista oli turvapuhelin. Sen toimivuutta ei tullut kuitenkaan testattua. Odotusarvo oli, että sieltä olisi kuulunut vain apinalle outoa (toki kaunista) ranskan mongerrusta. Mutta saatan olla väärässäkin, oltiinhan sentään lentoasemalla. Sisustus oli kokonaisuudessaan ihan tyylikäs, mutta ei kuitenkaan viihtyisäksi asti.

cdgTyylikäs peili, automaattihana ja pesuainehana.

cdg2Istuinsuoja-automaatti ja seinäluukku hassussa paikassa.

cdg3Turvallisuuteen oli panostettu.

###arviointiperusteisiin tästä###Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s