MIKKONEN – VANHANEN – MOILANEN

Hävettää olla suomalainen apina. Täällä näköjään kuka tahansa älykääpiö voi marssia poliisilaitokselle ja esittää mitä idioottimaisimpia epäilyksiä asiasta kuin asiasta ja poliisi ryhtyy niitä muitta mutkitta verovaroilla tutkimaan – sen sijaan, että käyttäisi edes pienen pientä apinajärkeä ja leimaisi valittajan perseeseen kunnollisen kengänkuvan.

Eipä ole ihme, etteivät verotulot riitä nykyaikana mihinkään, kun ne hupenevat täysin toisarvoiseen puuhasteluun. Vasta muutama päivä sitten meille esiteltiin, kuinka lääninhallituksen virkanaiset hiihtelivät latuja tarkastamassa. Ihmisten kun ei muka tarvitse enää käyttää omaa harkintakykyään ja varoa vieraita alamäkiä. Ennen vanhaan sitä aurattiin vauhti pois, jos ei tiedetty, mitä mutkan takana odottaa. Nyt pitää olla varoituskilvet joka paikassa, muutoin kunta joutuu maksumieheksi (kuinka ollakaan – siis maksumieheksi).

Niin kuin nykyisissä rahanieluissa ei olisi jo tarpeeksi, eduskunnan naissiipi värkkäilee koko ajan lisää uutta signaalilainsäädäntöä, jolla työllistetään poliisia ja heikennetään kansalaisten turvallisuutta – ainoa tarkoitus niillä lieneekin feministiuskovaisten mielenrauhan säilyttäminen. Siinä suhteessa nämä seksikauppalait ja muut sekoilut ovat sukulaissieluja jumalanpilkkakielloille, jotka nekin on säädetty vain uskovaisten mielenrauhan varjelemiseksi.

Apina ei ainakaan halua verojaan käytettävän tällaisiin toisarvoisiin asioihin. Sysäyksen tälle kirjoitukselle antoivat eiliset otsikot, joiden mukaan Helsingin poliisille tehtiin tutkintapyyntö Mikkosten maailma -ohjelman jatkoa koskevasta äänestystuloksesta [1]. Tutkintapyynnön jättäjä haluaa poliisin tutkivan onko äänestystulosta mahdollisesti manipuloitu. Sekin on ihmeellistä, ettei tällaisten typerysten nimiä voi ”oikeusvaltiossa” julkaista.

Siis ihanko totta joillekin on maailman tärkein asia selvittää, onko äänestystulosta manipuloitu? Ihan sama ainakin apinalle, vaikka tulosten takaa löytyisi mitä tahansa. En minäkään ymmärrä kaikkia Timo T. A. Mikkosen mielipiteitä, esimerkiksi jumalahöpinöitä ja niistä luontevasti johdettua homovastaisuutta, mutta onhan pariskunta kuitenkin rohkeasti omalla asiallaan. Kyllä Suomen pitäisi nyt yksi Mikkosten perhe sulattaa ja sallia heille vaikka oma ohjelmakin. Eihän sitä ole pakko katsoa, vai mitä?

Kyllä Suomeen pitäisi mahtua yksi hölmö, joka uskaltaa sanoa, ettei keisarilla ole vaatteita. Nina Mikkosen ansiota sentään on se, että lasten laitoshoidosta ruvettiin ihan tosissaan keskustelemaan ja hän sai jopa tähän asti koloissaan piileskelleet alan asiantuntijat tulemaan julkisuuteen. Lopputuloksena on naisliikkeen tarkoin varjelemien naamioiden sulaminen ja laitoshoidon ongelmien paljastuminen [2]. Ihme, jos kukaan enää kehtaa vaarantaa lastensa tulevaisuuden viemällä heitä laitoksiin. Laitosko muka kasvattaa lapsesi paremmin kuin Sinä?

Mikkoskahan teki vain sen, mistä Matti Vanhanen nyt haluaa kruunun päähänsä. Pääministerimme kun selittelee epäonnistunutta eläkepäätöstään parhain päin siten, että tarkoitus olikin vain saada keskustelua aikaiseksi ja nostaa niin sanotusti kissa pöydälle [3]. Sic! Mikkoska teki senkin paljon rehellisemmin ja näyttävämmin.

Ja hei haloo, kysehän on sentään vain Nelosen ohjelmasta. Marginaalikamaa siis joka tapauksessa. Median sisällöstä ihan oikeasti huolestunut olisi tehnyt rikosilmoituksen vaikkapa eräästä julkisen palvelun rahoilla toteutettavasta ohjelmasarjasta, joka selkeästi loukkaa yhdenvertaisuuslakia miessukupuolta mitätöimällä. YLE tuskin olisi olisi edes uskaltanut tehdä samanlaista ohjelmaa Anne Moilasen johtamien sotajoukkojen kustannuksella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s