W:W:W

Yksilönvapautta ainakin teoriassa kunnioittava ”länsimainen demokratia”, saati sitten jokin Pohjois-Korea, todistavat vain saman tosiasian eri puolia – eli kuinka helppo täysikasvuisiakin ihmisiä on manipuloida. Saati sitten lapsia. Manipuloinnille altistavat reseptorit ovat laumaeläinten aivoille tietysti elintärkeä ominaisuus. Joskus tämän ominaisuuden väärinkäyttö vain hyppää normaalia pahemmin esille päivittäisestä uutisvirrasta. Eilisessä mediassa sellainen otsikko kuului Syytön istui vankilassa törkeästä lapsen hyväksikäytöstä [1].

Syytön oli tietysti urosapina, kuinkas muutenkaan. Mies ehti istua vankilassa puoli vuotta vain siksi, että nykyisin vallassa oleva psykososiaalinen mafia oli niin tahtonut. Sen avulla kuka tahansa epämiellyttävä persoona voidaan saattaa telkien taakse myös suomalaisessa sivistysvaltiossa. Kuinka monta väärää tuomiota onkaan johtanut kuolemanrangaistuksiin saakka eri puolilla maailmaa, mukaan luettuna sellainen demokratian esitaistelija kuin Pohjois-Amerikan Yhdysvallat. Perusteeksi on saattanut riittää vain vääränlainen ihonväri.

Emme ole kovinkaan kaukana ajasta, jolloin joka toisessa puhelinpylväässä oli virallinen ilmoitus Wanted, dead or alive. Jopa edellinen maailmankaikkeuden johtaja George W käytti tätä ilmaisua omien likaisten tavoitteidensa edistämiseen [2]. Tällä meiningillä maailmassa on menettänyt henkensä lukematon määrä apinoita täysin ”laillisesti”. Lähes kaikki matojen ruuaksi joutuneet ovat tietysti olleet urosapinoita, vaikka suurinta mekkalaa meillä pidetäänkin sharia -lakien vainoamien naarasapinoiden puolesta – psykososiaalisen mafian tavoitteiden mukaisesti.

Kun ”aikuistenkin” apinoiden aivoja on näin helppo manipuloida, ei liene mikään ihme, että keskenkasvuisten pentujen aivoihin voi vaikuttaa vielä helpommin. Siihen tosiasiaan perustavat toivonsa monet nykyajan manipuloijat lasten laitoshoidon mainospelleistä alkaen. Aivan oma lukunsa ovat puolisoidensa tekemisiin tai tekemättä jättämisiin suivaantuneet naarasapinat, jotka haluavat lastensa kustannuksellakin kostaa kaikki kokemansa ”vääryydet”. Tämä sujuu mutkattomasti sellaisessa psykososiaalisessa ympäristössä, jossa urokset on julistettu lainsuojattomiksi eläimiksi. Suomessa manipuloijien puhemieheksi on ilmoittautunut Naisasialiitto Unionin kauko-ohjauksessa toimiva ministeri Stefan W.

PS. Hidasta on Suomen oikeuslaitoksen toiminta. Edellä mainittu urosapina, joka siis tuli istuneeksi vankilassa täysin turhaan puoli vuotta, istui siitäkin ajasta suurimman osan vain siksi, että Helsingin hovioikeudella oli parempaa tekemistä kuin pelastaa syytön mies turhilta kärsimyksiltä. Asioiden oikea laita kun selvisi jo viime marraskuussa, mutta hovioikeus ymmärsi tehdä näinkin tärkeän päätöksen vasta huhtikuun puolivälissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s