TÄMÄN YLE SENSUROI

Anne Moilasen jumalanpalvelusohjelmasta Tulta munille kuultiin viimeinen jakso lauantaina YLE:n radiokanavilla. Papitar oli kutsunut vieraikseen samppanjaa juomaan Suomen feministimaailman ykköskaartin: ammattifenisti ja Naisjärjestöjen Keskusliiton pääsihteeri Leena Ruusuvuoren, Helsingin Sanomien toimituspäällikkö Reetta Rädyn sekä hallituksen puheenjohtaja Henna Leppämäen Naisasialiitto Unionista. Johtuiko sitten samppanjasta vai naarasaivojen yhtymisestä kun lopputulos kuulosti kikatteluineen teinityttöjen siiderintuoksuiselta baari-iltaan valmistautumiselta.

Mutta koska siinä samalla tehtiin politiikkaa ja käytettiin valtaa esittämällä vääriä ja vääristeltyjä totuuksia ihmisapinalajimme käyttäytymisestä, en voinut olla kirjoittamatta kommenttia ohjelman kotisivulle viimeisen lähetyksen kunniaksi. Kommentin postaus onnistui ongelmitta ja ylepalvelu ilmoitti sen olevan hyväksymisjonossa. Siihen se sitten jumittuikin eikä sitä koskaan ilmestynyt muiden kommenttien joukkoon. Tietysti moinen kohtelu jäi mietityttämään. Olinko nyt sitten rikkonut joitakin netikettisääntöjä? Saatte itse arvioida, sillä viestini oli seuraavanlainen, mitään muuttamatta:

Tyypillistä naaraslogiikkaa: ohjelmassa päiviteltiin, etteivät miehet anna naisten olla naisia ja väitettiin feminismin antavan miesten olla miehiä. Jostakin syystä mies ei teille vaan kelpaa sellaisena kuin on. Kaikkien miesten pitäisi olla profeministimiehiä, mikä nyt vaan on biologinen mahdottomuus. Taistelette siis biologiaa vastaan. Onnea mahdottomaan tehtäväänne!

Moilanen naureskelee kalapuikkoviiksille eikä ymmärrä, että se on samanlaista seksuaalista häirintää kuin mitä ohjelmassa kauhisteltiin kesäpukeutumiseen liittyen.

Taisi olla se Hesarin pomo, joka vaati samaa palkkaa samasta työstä. Mutta eihän naisten euro -keskustelussa ole siitä kysymys. Taas sotketaan asioita tarkoituksellisesti.

Ohjelmassa naiset jopa määrittelivät, millaisesta seksistä miesten pitää nauttia. Se siitä miesten itsemääräämisoikeudesta.

-apina-

Omasta mielestäni tämä kirjoitus oli kohtuullisen asiallinen. Ei edes yhtään kirosanaa, kuten itse ohjelmassa [1], jossa niitä täräyteltiin ainakin viisi-kuusi kappaletta. Apinalogiikalla ajatellen sensurointiin voi olla vain kaksi selitystä. Joko esittämäni argumentit olivat niin pistämättömän vaarallisia, ettei niitä yksinkertaisesti voinut päästää julkisuuteen tai sitten apina on rankattu jo niin korkealle sovinistilistalla, että kaikki kirjoitukseni sensuroidaan YLE:ssä pelkän IP -osoitteen perusteella. Täytyypä tehdäkin joskus feministitesti ja lähettää kommentteja vaihtelevista osoitteista.

Oikeastaan kommenttini oli varsin vaatimaton vastine niille kaikille epätotuuksille, joihin itse ohjelmassa sorruttiin. Joku nimetön uros oli vaivautunut apinaa enemmän ja luetteli mainiossa kommentissaan Suomi on miesten pahoinvointimaa kaikkiaan 20 asiaa, jotka täällä ovat vituillaan miesten näkökulmasta katsottuna. Hyvä alku, apina voisi lisätä toisen mokoman alkaen peruskoulun ja yksiavioisuuden naarasaivoisuudesta. Ehkä palaamme listaan joskus tuonnempana. Tällä kertaa vain hieman täydennän edellisen sensuroidun kommenttini puutteita.

Olihan ohjelma tietysti aika paljastava. Maan ykköskaarti paikalla ja tällainen oli saldo: Tasa-arvoasiat ovat Suomessa niin vitullaan… hallituksessa ei tapahdu perkele mitään… tilastojen valossa mennään päin helvettiä… missä tahansa saatanan sivistysmaassa leikattaisiin munat miesasiamiehiltä… on se perkele, ettei samasta työstä saada samaa palkkaa. Todellisuutta oli tullut kertomaan äärifeministien kuoro. Lopputulos on tietysti yhtä päivänselvä kuin piispainkokouksissa konsanaan. Onhan se turvallista, kun kaikki ovat samaan uskoon vihittyjä.

Apinan on vaikea kuvitella mitään muuta kuin feminististä propagandaa sisältävää ohjelmaa, jossa voidaan avoimesti harjoittaa ikärasismia (keski-iän ylittäneet miehet…) ja sukupuolisyrjintää, solvata kehitysvammaisia tai esittää rasistisia ja yksipuolisia herjoja vieraista kulttuureista – ilman että yhtään ihmettelevää lööppiä ilmestyy myyntipöydille tai että yksikään tasa-arvo- tai muu viranomainen, YLE:n johtajista nyt puhumattalkaan, antaisi asiasta palautetta.

Kaikkiin näihin synteihin, valehtelun ja tietämättömyyden lisäksi, kuitenkin syyllistyttiin tässä huippuunsa viritettyjen feministiaivojen valtakunnallisessa kokoontumisajossa. Tilaisuudesta saimme vahvistusta sille jo ennestään tiedossa olleelle tosiasialle, että feminismiä kiinnostaa vain naisten hyvonvointi, ei kenenkään muun. Lapset rinnastuvat sillä mitta-asteikolla kissoihin ja koiriin – sentään siis hieman miehiä korkeammalle. Tämä tuli todistetuksi Hennan puheenvuorossa, jonka mukaan Naisasialiitto ei voi olla ajamassa miesten, lasten, koirien eikä kissojen asiaa. Se ajaa vain NAISTEN asiaa. Se siitä tasa-arvosta – minkä toki jo tiesimmekin.

Moilanen kantoi kortensa lasten juhannuskokkoalttarille kauhistelemalla sitä, kuinka Suomessa tasa-arvo on ottanut takapakkia, kun nuoret naiset hoitavat entistä enemmän lapsiaan kotona! Sic, sic ja sic! Tällainen lapsiin kohdistuva vähä-älyisyys aiheuttaa apina-aivoissa oikosulkumyrskyn ja estää asiallisten kommenttien muotoutumisen. Ehkä näin on parempi, sillä eiväthän moiset kommentit ansaitsisi edes sic- statusta. Henna jaksoi vielä pysyä samassa aiheessa paheksumalla sitä, että Suomessa turvakoditkin on tehty vain lapsia varten. Reettaa puolestaan kyllästyttää äitien lapsipuhe ja hän tuntui olevan kurkkuaan myöten täynnä rasittavia pentuja – hyvä ettei pentuperkeleitä. Ja tietysti kaikki kannattivat sukupuolisensitiivistä kasvatusta, mikä on lasten hyväksikäyttöä pahimmillaan.

Tuon palkkaperkeleen muuten lausui Reetta. Tuskinpa hänellä on kollegojaan huonompi palkka, kuten ei ole muillakaan naisilla Suomessa. Palkkatasa-arvossahan ei ole ainakaan 15 vuoteen ollut enää kyse samasta palkasta samassa työssä, vaikka näin aina silloin tällöin harhautuksen vuoksi annetaan ymmärtää. Reetta kehuikin, kuinka hän on päässyt omalle varsin vihreälle oksalleen tekemällä työnsä hyvin, sillä siitä palkitaan. Hänet on jopa ylennetty kaksi kertaa vauvalomalla ollessaan. Nämä seikat todistavatkin vääriksi kaikki feministien valitukset työelämän epätasa-arvosta. Ehkä uralla eteneminen todellakin riippuu siihen uhratusta panostuksesta…

Prostituutio tuntuu olevan näiden naaraiden päissä musta aukko, johon kaikki heidän aivosolunsa näyttävät katoavan. Vain heidän oma kieroutunut seksuaalisuutensa pitäisi siirtää koko populaation yhteiseksi käyttäytymismalliksi. Himouskovaisetkin kalpenevat moisen aivopesun rinnalla. Toisaalta he haluavat antaa itsestään kuvan seksimyönteisinä ihmisinä, mutta heti kun pintaa raaputtaa, sieltä ponnahtaa leenaruusuvuorimainen ohje vältä seksiä tai hennaleppamäkimäinen näkemys siitä, ettei seksuaalisuus ole edes mikään ihmisoikeuskysymys.

Heipparallaa tätä tiedon tasoa. Rouvat eivät kai ole koskaan kuulletkaan seksuaalioikeuksien julistuksesta [2], vaikka muuten ahkeraan värkkäävätkin näiden julistusten parissa. Eivät he varmaan ole koskaan kuulleet seksin terveellisyydestäkään, joka sentään on monin verroin tärkeämpi ihmislajille kuin vaikkapa viinin litkiminen suorassa radio-ohjelmassa. Ehkä ongelma onkin siinä, että seksiin tarvitaan kaksi ja heteroseksiin jopa toinen sukupuoli. Viinin terveellisyydestä voi nauttia yksin, mutta seksistä hyötyy myös se pahempi sukupuoli, mitä ei tietystikään voi hyvällä katsella.

Ohjelma oli kokonaisuudessaan mainio oppitunti siitä, kuinka mielipiteenmuokkauskoneisto toimii. Sen perussääntö kertoo, että muita pitää syyttää siitä, mihin itse syyllistyy. Tämä tuli loistavasti esille, kun naaraat kohottivat äänensä väkivaltakeskusteluun. Heidän yksimielinen viestinsä oli, että miesten naisiin kohdistama väkivalta on Suomessa tabu. Näin siitä huolimatta, ettei mediassa ole viimeisen 20 vuoden aikana naispalkkojen lisäksi mistään muusta yhtä paljon puhuttukaan. Tämä hyökkäys on ymmärrettävä sen tosiasian peittelemiseksi, että naiset ovat tilastojenkin valossa lähes yhtä väkivaltaisia kuin miehet, mutta siitä ei saa ääneen lausua halaistua sanaa.

Eivät nämä samppanja-aktivistit tieteystikään halunneet muistaa esimerkiksi sitä episodia muutaman vuoden takaa, kun Naisjärjestöjen Keskusliitto ja kaikkien puolueiden naisjärjestöt lähettivät julkisuuteen samansisältöiset paheksuvat tiedotteensa. Niissä tuomittiin Raha-automaattiyhdistyksen kaavailut myöntää 430 000 euroa viisivuotiselle Naisen aggressio läheisissä ihmissuhteissa -hankkeelle [3]. Feministien mielestä moista ilmiötä ei siis saisi edes tutkia – tärkeämpää on myöntää rahoitusta esimerkiksi naisjärjestöjen hankkeelle, jossa kehitetään pissaputkia naisille, jotta he pystyisivät kusemaan miesten kanssa tasa-arvoisesti seisaaltaan…

Ohjelmassa huudettiin kovaan ääneen selitystä myös sille, miksi Kainuun Prikaatissa kiusataan naisia [4]. Näin tärkeään valtakunnan turvallisuutta uhkaavaan asiaanhan myös presidenttimme, ylipäällikkö ja ylinaaras Tarja Halonen on ottanut kantaa. MISTÄ TÄMÄ JOHTUU huutavat kaikki naaraat yhteen ääneen. Ihan tosi, oletteko te noin tietämättömiä? Sallikaa apinan siis valistaa teitä. Ohje on sama kuin minkä vähän aikaa sitten annoin Jutta Urpilaiselle. Se johtuu testosteronista. Se on siis täysin normaalia, pelkkää biologiaa. Paras tapa suhtautua siihen on ottaa oppia miehiltä: anna sen mennä ulos toisesta korvasta. Tippaleipäaivoissa on tietysti vaara, että informaatio jumittuu johonkin päättymättömään silmukkaan.

Moilanen ilmoitti, ettei äänestäisi edes omaa poikaansa. Annelle pitää antaa kiitos siitä, että apinakin nyt löysi hieman kadoksissa olleen äänestysmotivaation ja jopa oikean ehdokkaan ohjelman perusteella. Tasa-arvo vaatii kaikkia miehiä äänestämään nimenoamaan urospuolisia ehdokkaita. Unohtakaa kaikki seksistiset kauniiden mainoskuvakasvojen houkutukset. ÄIJÄMEININKI RULES! Ohjelmassa haukuttiin erityisesti Freddy van Wonterghemia. Vaikka edellisessä jutussani kävi ilmeiseksi, että kaverin mielipiteet ovat mahdollisimman kaukana apinan vastaavista, hänessä täytyy olla jotakin sellaista itsellistä ajattelukykyä, joka saa feministit suunniltaan. Mikäpä sen parempi suositus. Kiitos Anne, nyt kaikki sitten vaan Freddyä äänestämään!

Lopuksi voisi lähettää avoimen kysymyksen YLE:n toimitusjohtaja Mikael Jungnerille. Kuinka kauan tällainen vastaava ohjelma olisi saanut olla ohjelmistossa, jos siinä miesporukka olisi kaljatuoppien ääressä nimitellyt naarassukupuolta samoin sanakääntein ja yhtä heppoisin asiaperustein kuin näissä Tulta munille -ohjelmissa on kohdeltu uroksia? Ihan rehellinen vastaus, kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s