MITÄ VITTUA

Pyydän anteeksi tuota otsikointia kaikilta Oikeilta Naarailta. Joukossanne on kuitenkin susia lammasten vaatteissa.

Apinalta rupeaa kohta kärsivällisyys ja huumorintaju loppumaan. Näyttää olevan niin hauskaa haukkua ja mollata miehiä kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Myönnetään, urokset joutuvat tekemään ikäviäkin asioita (naaraiden vaatimuksesta pääosin), mutta olemme me saaneet jotain hyvääkin aikaiseksi. Vaikkapa siittäneet Tarja Halosen, ellei mitään muuta

Arvelen, että meitä median yksipuolisuuteen kyllästyneitä urosapinoita on jokunen muukin. Toivottavasti yksikään sika ei pimahda niin perusteellisesti, että alkaisi ihan oikeasti nitistää näitä feministisoturin koulutuksen saaneita journalisteja.

Tämänkertaisen vuodatuksen aiheutti eilisen Keskisuomalaisen melkein sivunkokoinen ”hauska” juttu. Se oli samaa sukua kuin lehtikonsernin aiemmin julkaisema ja kommentoimani sian evoluutioon perehtynyt ansiokas esitys. Molempien artikkeleiden kuvitus on Suvi Lantan, terveisiä vaan hänelle täältä puiden latvasta. Eilisen Painajaisten ukkomies -jutun kirjoittaja on Elinä Kirssi. Terveisiä hänellekin!

En jaksa edes siteerata Kirssin vuodatusta. Täytyy vaan ihmetellä, mistä tällainen ”huumorin” kaapuun puettu katkeruus kumpuaa. Tai eihän sitä tietysti tarvitse ihmetellä, jos on journalistiikan laitoksella joutunut vuosikausien mittaisen aivopesun uhriksi. Pitäisi kai oikeammin ihmetellä, miksi meillä on yliopistoissa näin luokatonta opetusta. Tietysti voisi ihmetellä sitäkin, mitä virkaa uroksista on päätoimittajina, jos lehden missio tuntuu olevan pelkkä urosapinoiden yksipuolinen haukkuminen. Terveisiä siis myös Pekka Mervolalle.

Kirssin tasoisten juttujen tekeminen olisi 90 prosentille uroksista helppo nakki. Makkarahan on miesten salaatti. Materiaalia piisaisi vaikka romaaneihin. Tähän miehet eivät kuitenkaan sorru, he lähtevät mieluummin autotalliin, kalastamaan tai metsälle. Enkä aio minäkään siis kirjoittaa mitään Painajaisten riivinraudoista pelkästään feministien ärsyttämänä, koska henkilökohtaiset kokemukseni eivät sellaiseen kannusta. Sen sijaan poimin vain eilisestä uutistarjonnasta muutaman esimerkin.

Puolisolle potkut [1]

Kun nainen on tarpeeksi tyhmä, potkuja ei toki anneta hänelle – vaan yllätys yllätys, hänen miehelleen! Näin toimii yhteiskunta vuosimallia 2009. Kukin saa itsekseen pohtia, kumpiko tässä nyt on ollut suurempi konna, Esko Kiesi vai Marja Tiura. Jos naarasapinani soittaisi Thaimaassa pulaan joutuessaan mieluummin Tapani Yli-Saunamäelle kuin rummuttaisi minulle apinametsään, haistaisin oitis jotain vispilänkauppaa. Jos poliitikko soittelee päivittäin vieraille miehille, onko se jotensakin vähemmän tuomittavaa kuin tekstiviestien naputtelu? Olli Ainolana seuraisin mielenkiinnolla Salattujen elämien juonenkäänteitä, etenkin erästä Paulaa

Poliitikot ja syöpä [2] [3]

Kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta on sairastunut vatsasyöpään. Kansanedustaja Tommy Taberman on sairastunut aivosyöpään. Tsemppiä molemmille tasapuolisesti. Kuinka media ja kansa kannustavat heitä? Maaritin kerrotaan saavan runsaasti kannustusta. Tommy saa rapaa niskaansa. Näin toimii yhteiskunta vuosimallia 2009.

Megan Fox [4]

Tiedättehän hänet. Maailman kauneimmaksi ja seksikkäimmäksi ihmisapinaksi tituleerattu naaras. Hän on kieltänyt miestään puhumasta, koska muuten tapan sinut. Isken sinua kohta jollain, joten ole hyvä ja lähde. Näyttelemistä hän suorastaan rakastaisi, jos voisi antaa tai ottaa turpaan jokaisessa kohtauksessa. Seksikästä! Vain nainen voi sanoa tällaista ilman minkäänlaista pelkoa, että joutuisi siitä koskaan tilille. Sehän on vain seksikästä – kuten kaikki naaraiden puuhailut.

Juoru [5]

Brittitutkijat ovat havainneet, että naaraiden keskinäinen juoruilu lievittää stressiä. Siksi ei lienekään mikään ihme, että nainen kertoo juorun eteenpäin viimeistään 47 tunnin ja 15 minuutin kuluessa. Nainen kuulee vähintään kolme juorua viikossa, jotka hän kertoo eteenpäin. Silti 83 prosenttia naaraista kokee olevansa luotettava kuuntelija. Iltalehden nettikyselyyn vastanneista 76 posenttia sanoi pystyvänsä pitämään juorun täysin omana tietonaan…

Lihakset ja ne lihakset [6]

Tämähän ei ole mikään uusi juttu, mutta pulpahtaa aina silloin tällöin esille, sillä tuskin yksikään nainen kuvittelee sen mitenkään koskevan itseään. Silti Suomen kätilöliitto katsoo aiheelliseksi pitää asiasta meteliä. Ja jottei vain syyllistettäisi naaraita, uutisessa pitää tietysti todeta, että myös miesten kannattaa treenata lihaksiaan. Parisuhteen kannalta naaraiden lihasten laadulla on kuitenkin suurempi merkitys (jos siis tavoitteena on suhteen jatkuminen).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s