VAGINISMI

Vagimismi*) eli naarasaivoisuus on aihe, josta ei julkisuudessa paljon keskustella. Se on kuin vastakohta tasa-arvolle – ilmiölle, jota ei ole olemassa, mutta josta kaikkien on pakko puhua. Vagimismi taas on todellinen ilmiö, mutta sitä ei saa ääneen mainita. Ei siltikään, vaikka se saattaa olla uhka kokonaisten kulttuurien olemassaololle. ”Korkeakultuurien” tuhon syynä on useimmiten ollut ympäristön hillitön tuhoaminen, mutta toiseksi tärkein syy lienee juurikin tämä naarasaivoisuus. Siihen taisi nyykähtää Roomankin valtakunta. Penisaivot rakentavat vuosisatojen ajan turvallista maailmantilaa vaginismin lyhyitä kukoistuskausia varten.

Tästä jutusta on oikeastaan kiittäminen Anna Kontulaa – tuota raikasta tuulahdusta suomalaisessa mediakentässä. Hän kirjoitti oivalluksestaan kolumnissaan Mies vaietkoon eduskunnassa Sunnuntaisuomalaisessa 31.10.  Hänen mukaansa kaupallista seksiä koskevaan lakivalmisteluun saavat osallistua vain ne kansanedustajat, joilla on vagina. Tällaisen ihmeellisyyden hän oli itse havainnut käytyään useaan otteeseen puhumassa aiheesta eduskunnassa. Kaikista tilaisuuksista urospuoliset edustajat puuttuivat tai liukenivat vähin äänin.

Syyskuun lopulla Kontula oli ollut kuuntelemassa kristillisten puheenjohtaja Päivi Räsäsen ja demarikansanedustaja Kimmo Kiljusen julkista väittelytilaisuutta. Aiheena oli seksin ostaminen. Tilaisuuden jälkeen Päivi -tyttö oli kiekaissut blogissaan oikean emävalheen. Tämä kristitty, jumalaansa pelkäävä naaras oli katsonut aiheelliseksi valehdella hyväksi katsomansa asian eteen ja merkinnyt Kimmoparan pedofiilileimalla. Aamulehti repi asiasta jopa suuria otsikoita (jostakin syystä niitä ei enää netistä löydy).

Niin sitä pitää. Onneksi Kontula oli paikalla ja onneksi edes hän uskaltaa tässä maassa avata suunsa. Hän todisti, ettei Kiljunen puhunut mitään alaikäisistä niin kuin Räsänen väitti ja varmaan väittää vieläkin. Jumalansa nimissä kun saa puhua ihan mitä lystää. Eihän sillä ole väliä, kun kaikki synnit on jo etukäteen saatu anteeksi…

Kontula teki hienon oivalluksen. Urosapinoiden on parasta pitää suunsa kiinni aika monista asioista, elleivät nöyrry olemaan samaa mieltä naaraskellokkaiden kanssa. Prostituution lisäksi tällaisia aiheita ovat kaikki seksiin liittyvät asiat. Ja miksi juuri seksi, sen evolutiivisen taustan olen selittänyt jo aikaisemmin. Listalle kuuluu myös monia muita aiheita huumeista tasa-arvoon. Oikeastaan kaikki nämä ovat enemmän tai vähemmän yksityisten apinoiden valintoihin liittyviä asioita. Kuinkas se feminismin päädoktriini menikään: yksityinen on yleistä.

Naaraiden aivot ovat virittyneet yksityisen aallonpituudelle siksi, että heidän päätehtävänsä koko ihmisapinalajin kehityshistorian ajan on ollut jälkeläisistä huolehtiminen. Siihen on tarvittu pentujen yksilöllisten tarpeiden ymmärrystä ja oivallusta. Urosten aivot puolestaan ovat virittyneet koko lauman suojeluun. Tässä työssä yksilön arvo jää lauman edun rinnalla aina toiseksi. Siinä vaiheessa, kun kulttuuri on näiden urosapinoiden työn tuloksena saavuttanut riittävän turvallisuuden asteen, vaginismi voi päästä valloilleen.

Nyt taidamme olla siinä kehityksen vaiheessa. Maailma näyttäytyy ikään kuin pumpulilta, mikään ei meitä uhkaa ja meillä on varaa eli rahaa tehdä kaikki asiat, mitä yksittäisen apinan päähän pälkähtää. Lopetetaan siis armeija ja perustetaan holhousyhteiskunta, joka valvoo apinoiden käyttäytymistä 24/7 ja rankaisee kaikkia ”väärän” valinnan tehneitä. Saamme tästä kehityksestä jatkuvasti uusia todisteita. Milloin urosapina joutuu telkien taakse keittäessään kotona aamukahvia ilman vaatteita, yksin omassa keittiössään [1] tai eksyessään naisten suihkuun [2]. Aika harvalle urokselle kai tulisi ensimmäisenä mieleen soittaa poliisille, jos miesten suihkutilasta löytyisi naarasapina…

Logiikka ei ole naarasaivojen parhaita ominaisuuksia. Eikä siinä mitään niin kauan kuin näitä kauniisti poimuttuneita elimiä käytetään siihen tarkoitukseen, mihin ne ovat kehittyneetkin. Tunteiden maailmassahan ne ovat suorastaan lyömättömät. Erilaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että naaraiden politiikan (eli lauman yhteisten asioiden hoidon) taju on keskimäärin selkeästi urosten vastaavaa heikompi. Ministeri (!) Tuija Braxin loisteliasta aivotyöskentelyä osoitti hänen vuodentakainen kommenttinsa [3], jolla hän yritti selittää tätä totuutta olemattomaksi: syynä moiseen tulokseen ovat parturi-kampaajat (!), jotka siis hänen mukaansa eivät ymmärrä mistään mitään. (Voi tietysti vain kuvitella, millainen kalabaliikki olisi syntynyt, jos moinen sammakko olisi ryöminyt ulos jonkun urosapinan suusta).

Ansioistaan huolimatta naarasaivoilla on ollut harvinaisen vähän todellista annettavaa laumatason suurten megaluokan ongelmien ratkaisulle: köyhyydelle, kehitysmaiden riistolle, kasvuideologialle, luonnonvarojen tuhlaukselle, ympäristökuormitukselle, reviiritaisteluille… Sen sijaan ne askartelevat luontevasti paljasta pintaa sisältävien mainosten, pornon, penninjenien, prosentinviilauksen ja tytöttelyn parissa. Jokaisella harmaakarvaisella uroksella on kasapäin esimerkkejä tästä naaraiden logiikattomuudesta, tietysti siis myös apinalla. Ensimmäisenä tulee mieleen yksi muisto ratin takaa. Haluatteko kuulla sen? Ei se mitään, kerron sen silti.

Ajelin kapeaa, juuri reunaojitettua kesäistä kylätietä kun vastaan tulee auto keskellä tietä. Suoralla tiellä olisi aikaa väistämiseen, sillä välimatkaa oli varmaan kolmesataa metriä. Vastaantulija ei vaan tee mitään. Yritän mennä syrjään, mutta oja on syvä. Vauhtini tippuu noin kymmeneen kilometriin tunnissa. Vastaantulija jatkaa entisellä uralla ja vauhdilla. Selvitään sentään peilien yhteen kolahtamisella. Toisen ratin takana istuu nuori naaras. Vauhtinsa jatkuu entisellään ja auto katoaa horisonttiin.

Nousen autosta ja ihmettelen moista meininkiä. Oma peili on ehjä. Vastaantulijan ei. Se selviää seuraavan viikon pitäjänlehdestä. Otsikko kertoo, että miesautoilija pakeni kolaripaikalta. Sic! Soitan poliisille, koska asiasta oli heille tietysti kanneltu. Puolen vuoden jauhamisen jälkeen byrokratian mylly tuottaa nipun aanelosia. Kihlakunnansyyttäjä ei sentään nostanut syytettä (oireellista, että vain urospuolisen kuljettajan syyllisyys oli ollut edes harkinnassa), vaikka molempien osapuolten todettiin syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Kuinkahan paljon veronmaksajien rahoja tähänkin tyhjänpäiväiseen operaatioon tuhlattiin? Ja kuinka paljon näitä turhuuksia vuoden mittaan Suomessa ja maapallolla kertyykään?

Sekin kylän mummojen avulla selvisi, että tytär oli ajanut isänsä autoa. Oma nahka piti pelastaa ja isä tietysti raivostui vastuuttomalle urosapinalle, joka näin julmasti oli kehdannut kohdella hänen viatonta tytärtään. Eihän miehillä muuta mahdollisuutta ole kuin puolustaa milloin tyttäriään, milloin muita naaraitaan. Muuten loppuu seksi. Siinä syy, miksi suurin osa uroksista myötäilee naaraiden hulluimpiakin ideoita. Beetauroksilla kun ei muuta mahdollisuutta ole, jos haluavat saada. Ja useimmat miehethän haluavat. Ne harvat alfaurokset, joita laumassa on, voivatkin sitten tehdä mitä huvittaa. Mutta eihän heitä Suomestakaan ensi muistelulla tule mieleen muita kuin Hjallis Harkimo ja Jouni Hynynen.

Tämän ymmärtäminen olisi ratkaisu myös kaikkiin maailman ongelmiin, joista nyt syytetään miessikoja. Naaraslogiikan mukaanhan meillä on vapaa tahto. Tällainen väite on tietysti evoluutioteorian vastainen, mutta ajatellaan nyt hetki sillä vapaalla tahdolla. Sehän tarkoittaisi sitä, että naaraat voisivat pelkällä seksillä muuttaa maailman paremmaksi. Naaraiden pitäisi vain tahtoa enemmän ja valita tarkemmin kenelle aarrettaan jakavat. Aika pikavauhtia Telluksen kansoittaisivat uudet sukupolvet, jotka eivät kilpailisi eivätkä sotisi, eivät olisi ahneita eivätkä itsekkäitä – eivätkä sen puoleen tekisi mitään muutakaan.

_________

*) Kyllä, kyllä, apina tietää varsin hyvin, että vaginismi on jo ”varattu” sana ja tarkoittaa emätinkouristusta. Mutta siinä tarkoituksessa se on termin väärinkäyttöä. Ismit kun vakiintuneen kansainvälisen käytännön mukaisesti tarkoittavat aatteita, olosuhteita, käytänteitä. Mielenkiintoinen yhtymäkohta kuitenkin tämä naarasaivoisuus ja emätinkouristus…

PS. Tässä Räsäselle aivan ilmainen vihje, salainen ase, seuraavaa Kiljusta vastaan käytävää ottelua varten. Kimmon muka omituisten mielipiteiden täytyy ilmiselvästi johtua siitä, että hänessä virtaa neandertalilaisverta. Katsokaapa vaikka kuvaa. Jumalattoman iso leuka, leveät sieraimet, pienet tihrusilmät, voimakkaat kulmat… ja urostyypin aivot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s