NIITÄ HASARDIHOMMIA VAAN

Kiitos Kaarinalle, hän antoi hasardihommille kasvot.

Kiitos Kaarinalle, hän paljasti naisille ominaisen henkisen (lähisuhde)väkivallan rajattomuuden.

Kiitos Kaarinalle, hänen jälkeensä kenenkään ei enää tarvitse miettiä, mitä nettiin uskaltaa kirjoittaa. Kaikki on sallittua.

Kurat Kaarinalle, kun häpäisi niin kauniin ja perinteikkään suomalaisen naisen nimen.

Jokainen apina varmaankin tietää, mistä valtakunnassa tällä hetkellä puhutaan. Puhutaan eräästä feminististä. Siksipä apinakaan ei voi pitää sormiaan poissa näppäimistöltä.

Naisasialiitto Unionin jäsen Kaarina HaZard lienee fanittanut liikaa Zorroa, kun kuvittelee yhden kirjaimen suojelevan loputtomilta rimanalituksilta. Nyt taisi onni kääntyä. Kaarina yksinkertaisesti mokasi, vaikka aatesiskonsa sitkeästi yrittävät selitellä kyseessä olleen vain mediakritiikin – moiseen vääntöön eivät pysty kuin naarasaivot. Kaarinan kolumnikaan ei olisi voinut syntyä urosaivoissa, varsinkaan jos kohteena olisi ollut joku kuollut nainen. Sen verran evoluutio naaraita suojelee.

Kaarina siis tölväisi Iltalehden kolumnissaan Tony Halmeen muistoa. Naaras mukiloi uroksen – henkistä väkivaltaa raadollisimmillaan ja kertoo vain siitä, millaisissa olosuhteissa liian monet miehet joutuvat parisuhteissaan elämään. Niistä lyönneistä ei jää mustelmia ja lyöjä voi vielä tekeytyä uhriksi kenenkään epäilemättä hänen jalouttaan ja hyvyyttään. Tämän intuitiivinen tajuaminen lienee yhtenä syynä siihen valtaisaan reaktioon, jonka kolumni aiheutti.

Kannattaa muistaa sekin, ettei Kaarina kirjoittanut vain yksityishenkilönä, vaan kolumnissaan paljastui Naisasialiitto Unionin ja suomalaisen feministiyhteisön ajattelutapa. Miehet ovat eläimiä, jos edes niitäkään. Ehkä nyt loputkin tavalliset apinat heräävät ymmärtämään, millaisilla aivoilla meitä hallitaan. Politiikassa ja jopa valtioneuvostossa häärii useita feministejä tai ainakin heidän juoksupoikiaan. Yksi tyypillisimmistä tapauksista on ”tasa-arvo”ministeri Stefan Wallin, jonka puheetkin kirjoitetaan Helsingin Bulevardilla – historian kaikuja vuosikymmenten takaa, jolloin poliitikkomme puhuivat Tehtaankadun suulla.

Kaarina tuli myös paljastaneeksi, että Naisliitolla on salainen lista. Siinä luetellaan urossikojen nimiä, joiden olisi parempi olla kuolleita. Kaarina paljasti vain Matti Nykäsen nimen, mutta listalta löytynee satoja muitakin. Tämä lista olisi paljon tärkeämpi saada julkisuuteen kuin jokin Tiitisen vastaava, jossa on vain satunnaisia urpoja vuosikymmenten takaa. Unionin lista sen sijaan suuntautuu tulevaisuuteen. Ehkä Halme olikin listan ensimmäinen uhri?

Sillä ei ole kuin ajan kysymys, kun Unionin listasta tulee tappolista. Kannattaa muistaa, kuinka Naisasialiitto Unionin virallisessa äänenkannattajassa Tulva -lehdessä julistettiin parisen vuotta sitten sota miehiä vastaan. Lehden kannessa silloinen päätoimittaja Anne Moilanen tähtäsi kaikkia miehiä pistoolilla silmien väliin. Siis kaikkia muita paitsi profeministimiehiä.

Näitä uroshyeenojen asemaan ahdistettuja profeministimiehiä on Suomessa kymmenkunta. Järjestönsä jäsenmäärä tuhatkertaistuisi kertaheitolla, jos he ymmärtäisivät kertoa julkisuuteen, että liittymällä jäseneksi tähän epäsymmetristen mukamiesten kerhoon, urokset saisivat automaattisen henkivakuutuksen sukupuolisodan uhkia vastaan. Lisähoukuttimena kaikkien uusien jäsenten kesken voitaisiin arpoa ilmainen seksisessio Heidi Hautalan tai Leena Ruusuvuoren kanssa. Suosio olisi taattu – mutta pitikö tämäkin nyt tulla näiltä simpanssivuilta lukemaan, eikö oma mielikuvutus riittänyt moisen oivaltamiseen?

Kaikkien Halmeen poismenosta tyydytystä saavien kannattaisi muistaa, että Tonykin sentään (ainakin toistaiseksi) voimassa olevan määritelmän mukaan oli ihminen eikä joulukinkku. Hänelläkin on omaisia, jotka todennäköisesti ovat ihmisiä, mahdollisesti jopa naaraspuolisia. Toivottavasti joku heistä nostaa Hasardia vastaan kunnialoukkaussyytteen.

Mitä kertoo modernista feministiyhteiskunnasta se, että sikojen kasvatuksesta ollaan enemmän huolissaan kuin kuin miesten elämästä? Miesten henki myös voidaan uhrata työpaikoilla, mutta sikojen käyttö lumivyörytutkimuksissa herättää moraalisen paniikin [1], vaikka tarkoitus olisi pelastaa ihmishenkiä. Kyseinen juttu muuten on tänään Vihreän langan luetuin uutinen! Itävallan eläinoikeusaktivistien johtajan Johanna Stadlerin mukaan tutkijoiden pitäisi haudata itsensä ja heidän kollegansa voivat analysoida tulokset. Sanomattakin on selvää, että tutkijat ovat miehiä…

Aika moni on Hasardihommista jo närkästynyt. Blogeissa Kaarina saa kyytiä. Yksi parhaista kirjoituksista lienee toimittaja Petri Sarvamaan blogi, joka on parissa päivässä kerännyt ilmiömäiset 500 kommenttia. Julkisen sanan neuvostolle Hazardista on tehty enemmän (yli 120!) kanteluita kuin koskaan aikaisemmin mistään muusta jutusta. Facebookin ryhmään Iltalehti boikottiin, kunnes Hazard saa kenkää on liittynyt jo 13706 jäsentä – eikun 13859 – eikun 14107… Harmi, etten ole naamakirja-apina enkä pääse mukaan.

Seuraavaksi onkin sitten aika ryhtyä boikotoimaan elokuvaa Postia pappi Jaakobille, jossa Hazard hyllyy pääosassa.

PS. Apinalogiikka ei pystynyt ratkomaan seuraavaa kummallisuutta. Kaikki kuusi Uuden Suomen kommentoiduinta blogia ovat urosapinoiden tuotteita – sarjassa politiikan kokijat. Sarjassa politiikan tekijät sen sijaan vain yksi uros on päässyt listoille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s