USKONTO VAARANTAA TERVEYTESI

Suosikkinaaraani ehdotti, että eiköhän lähdetä saunaan. Hän oli huolissaan verenpaineeni turhasta kohoamisesta huomatessaan minun katselevan A -talk -ohjelmaa, jossa eriasteiset jumalaan hurahtaneet listivät toisiaan synnin julmalla miekalla. Aiheena oli tällä kertaa homous ja sen perverssi ilmeneminen pyhäksi julistettuun Raamattuun raapustettujen hieroglyfien valossa. Vähempikin saa apinan korvista savun tupruamaan.

Hyvä ehdotus se saunominen. Eihän tuollainen koske uskonnotonta, eihän? Muutenkin elämä olisi paljon helpompaa, kun ei olisi kaikenkarvaisia uskovaisia päsmäröimässä tavallisten apinoiden elämää. En ole koskaan oikein ymmärtänyt, millaisia orgasmeja he moisesta vallankäytöstä saavat. Pysyisivät omissa koloissaan harjoittamassa pedofiliaa ja muita uskonsa mukaisia jaloja rituaaleja. Miksi pitää tunkea jokaiseen mediaan turhanpäiväisten piispanvaalien kanssa? Miksi heillä näyttää olevan suoranainen pakko esitellä kieroon kasvaneita ajatuksiaan julkisesti?

Aivokääpiöiden kirkonmenot

Eipä uskovaisten höpötyksistä voi mihinkään muuhun johtopäätökseen tulla kuin että uskonto todella vaarantaa apinoiden terveyden ja estää aivotoiminnan alkeellisenkin ilmenemisen. A -talk oli siitä oivallinen esimerkki. Mutta miksi, oi miksi, myös maallinen valtamme haluaa ripustautua tällaiseen typeryyteen? Itse matriarkka Tarja ja kaikki hänen (aivo)kääpiönsä valtioneuvostosta marssivat säännöllisin väliajoin palvelemaan ”jumalaa”! Rupeaa oikein oksettamaan, kun ajattelee asiaa syvällisesti.

Apinat eläisivät moninverroin onnellisempina, jos uskontoja ei olisi koskaan keksittykään. Uskontojen globaali onnellisuustase on vankasti miinuksella. Jumalien tärkein tehtävä ei ole tehdä apinoista parempia apinoita vaan oikeuttaa heidän itsekkäät pyrkimyksensä antamalla ”synnit” anteeksi kerta toisensa perään. Ja tällaista Suomen valtio on sitoutunut sponsoroimaan. Presidentin valtaoikeuksista väännetään, mutta vallatonkin päämies voisi kyseenalaistaa valtionkirkon olemassaolon. Eipä ole edes Halonen siihen pystynyt, vaikka juurikin sitä voisi laumanjohtajalta odottaa.

Ohjelmassa paasanneen hihhulin (Hannu Kipon) mielestä Suomessa ei ole valtionkirkkoa. Mitä ihmettä, eikö edes tällainen perusasia ole uskovaisten hallussa? Ehkä he pelkäävät, että jostain ulkopuolelta puututaan opillisiin kysymyksiin, kun he eivät itse pysty niitä hoitamaan. Valtion keräämä raha kyllä kelpaa. Rahasäkkien päällä onkin sitten mukava tavata Raamattua, sillä eihän uskovaisten tarvitse mitään muuta lukea eikä osata.

Homojen uskonto

Ohjelmassa kävi selväksi, että homojen ”eheyttäminen” on Suomessa edelleen voimissaan! Sonja Falkin mukaan kaikkia muitakin erheellisillä poluilla tallustelevia eheytetään, ei vain homoja. Tämä oli olevinaan jonkinlainen puolustelu homojen surkealle kohtelulle. Että kyllä me manipuloidaan muidenkin kuin homojen aivoja, eiks oo kliffaa! Ohjelma todisti, kuinka lähimmäisvihamielisiksi ja vähäjärkisiksi jumala itseensä uskovat muuttaa. Tai ehkä he ovat olleet sitä jo syntyessään ja juurikin siksi meillä nämä uskonnot ovat riesanamme…

Voisi kuvitella, että edes joku ministeri älähtäisi tällaisten rikollisten eheyttämispuheiden jälkeen, mutta ihan turha toivo. Apinalta on näköjään mennyt usko paitsi jumaliin, myös poliitikkoihin. Suorastaan hauskaa oli, kuinka nämä uskovaiset vetosivat Paavalin sanomisiin. Sehän on siis heppu, jonka sanotaan eläneen jossain joskus tuhansia vuosia sitten. Paavali kuulema on asiantuntija, sillä hän tunsi homokulttuurin läpikotaisin. Ei kai tästä voi tehdä kuin sen johtopäätöksen, että Paavali oli itsekin homo.

Ei tietysti mikään ihme, kun Jeesuskin oli samaa sorttia. Pyllisteli ”opetuslastensa” kanssa pitkin maita ja mantuja. Koko kristinusko näyttääkin syntyneen homojen aivoissa. Siksi se kai vaikuttaa niin kummalliselta tavallisen heteroapinan näkökulmasta. Ihan sama logiikkaongelma kuin muotimaailmassa, jossa alan gurut ovat homoja ja sen seurauksena anorektiset mallit tuhoavat kaikkien normaaliälyisten ja -vartaloisten naaraiden mielenterveyden.

Malka vain toisten silmässä

Sekin sopii kuvaan, että homo Paavali kauhistelee homojen riettauksia. Tämä on juurikin sitä tyypillistä apinoiden käytöstä, jolle löytyy esimerkkejä pilvin pimein. Omat synnit projisoidaan muualle ja paheksutaan niitä suureen ääneen, suorastaan profetiaalisesti. Muistatte varmaan Tony Halmeen tai amerikkalaiset tv -pastorit tai vaikkapa Risto Kuisman. Kaikki ovat syyllistyneet juurikin niihin paheisiin, joita vastaan ovat saarnanneet. Wikipedian luettelo tunnetuista absoluteista on suorastaan absolutismin rienausta – suurin osa listalla paistattavista on entisiä juoppoja, ihan vaan esimerkkinä mainittakoon George W. Bush.

Eikö teistäkin ole jotain kummallista siinä, että jokin kirja julistetaan Pyhäksi ja siihen uskotaan varmaan vielä 100 000 vuoden kuluttua ikään kuin se sisältäisi selityksen koko maailmankaikkeuden ihmeille? A -talk todisti kauniisti, kuinka apinakunnalle olisi parhaaksi polttaa kaikki raamatut ja koraanit, unohtaa kaikki synnit ja vetää jeesukset vessanpöntöstä alas.

2 kommenttia artikkeliin ”USKONTO VAARANTAA TERVEYTESI

  1. Kiitos vaan hyvästä linkistä. Kaverilla on enemmänkin sanottavaa, esimerkiksi tämä:

    Nämähän pitäisi suomentaa ja esittää vaikka koulujen aamunavauksissa (jos sellaisia vielä nykyään pidetään) ja päiväkodeissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s