MIKÄ ISMI?

Tehokas propaganda on helppoa, niin helppoa, että yksinkertaisinkin yksilö pystyy sen ymmärtämään.

Sillä ei ole väliä, että valehtelee, kunhan valehtelee johdonmukaisesti.

Toisto on kaiken a ja o. Jos valhetta toistetaan toistamasta päästyä, niin valheesta tulee pikku hiljaa ihmisten mielissä totta.

Tehokas propaganda on joko mustaa tai valkoista, asiat ovat joko huonoja tai hyviä. Mitään välimuotoja ei ole.

Kieltäminen on oiva tapa hävittää maailmasta itselle kiusalliset totuudet. Toinen keino on vierittää kaikki epämieluisat asiat jonkin salaperäisen, itse keksityn ilmiön aiheuttamiksi.

Mitäköhän ismiä näillä edellä kuvatuilla ominaisuuksilla kuvataan? Vaihtoehtoja on tietysti melkein yhtä paljon kuin on ismejäkin. Ja niitähän maailmassa riittää. Osa on vaarattomia, osa taas muodostaa uhkan koko planeettamme elinkelpoisuudelle. Saat ihan vapaasti valita itsellesi mieluisimman propagandayhteisön, johon katsot edellä lueteltujen luonnehdintojen parhaiten istuvan.

Apinan valinta

Minkä apina valitsisi? Kreationismi, kapitalismi, kommunismi, kolonialismi? Kaikilla on omat vahvuutensa. No ehkä arvaatkin, että apinan ehdoton suosikki on kuitenkin feminismi. Siihen kaikki propagandaluonnehdinnat sopivat kuin veitsi kurkulle. Pieni yhden palstan uutisotsikko maakuntalehdessä kertoi muutama päivä sitten, kuinka mies väisti leipäveistä onnistuneesti. Kaksikymmenrivinen sisältö paljasti naisen huitaisseen miestään veitsellä, mutta miehen sukkeluuden ansiosta kaulaan tuli vain pelkkä naarmu. Mies kertoi, kuinka nainen oli ennen huitaisua aloittanut keittiön pöydän ääressä normaalin natkutuksen ja moittimisen.

Näin lyhyeen oli saatu mahtumaan perheväkivallan koko kuva. Siis se kuva, josta feminismi visusti vaikenee kaikkien tutkimustulosten ja tosiasioiden julkitulon jälkeenkin. Feminismi kun on vuosikymmenet opettanut, että naisella ei koskaan ole mitään vastuuta perheväkivallasta – tai väkivallasta ylipäätään. Nainen saa tehdä mitä huvittaa, hän on silti aina uhri. Tätä valhetta on tehokkaasti toistettu niin kauan, että se on muuttunut ihmisten mielissä todeksi.

On vaikea ymmärtää, kuinka feministit edes kehtaavat. Onko oma vallanhalu niin kaikkivaltias, että sen alttarille voidaan uhrata naaraiden hyvinvointi? Puolet perheväkivallasta nimittäin loppuisi kuin seinään, jos naaraat ymmärtäisivät oman käyttäytymisensä ja vastuunsa asiassa. Feminismin intresseissä ei kuitenkaan ole väkivallan vähentyminen – vaan sen lisääntyminen, sillä juurikin se tuo ismille lisää rahaa, vaikutusvaltaa ja palstatilaa.

Joku voi tietysti ihmetellä, miksi tällaisesta aivottomasta sekoilusta kannattaa mitään välittää. Antaa feministien päästellä rauhassa höyryjään pihalle. Mutta tässä syyllistytään samanlaiseen vähättelyyn, joka johti natsien valtaanpääsyyn Saksassa – demokraattisesti sekin tapahtui. Feministejä kuunnellaan poliitikkojen piirissä siksi, että evoluutio käskee ottamaan naaraiden valitukset todesta. Ja feministit osaavat käyttää tätä hyväkseen (vaikkeivät mitään evolutiivisesta taustasta ymmärräkään). Seuraukset näkyvät. Otetaan tässä nyt vain kolme esimerkkiä eri puolilta planeettaa: Japani, Intia ja Espanja.

Tarjolla uusi uljas apartheidyhteiskunta

Mikä onkaan feminismin perussanoma: kaikki miehet ovat raiskaajia ja eläimiä ja sikoja. Toinen opinkappale kertoo kuinka heteroseksi on väkivaltaa. Ei siis ole ihme, että feministien mielestä kuka tahansa naaras on oikeutettu syyttämään ketä tahansa urosta raiskauksesta – sillä onhan vain oikeudenmukaista, että siat pannaan kärsimään heidän yhteisestä pahuudestaan (tietystikään tässä kohtaa ei saa kysyä, kuka ne eläingeenit on tullut valinneeksi ja siat kasvattaneeksi).

Tällaisen vyörytyksen jälkeen ei siis ole ihme, että naaraat pelkäävät jo miesten katseitakin. Olemme uralla, jossa katseiden lisäksi kohta kielletään koskettaminen ja sen jälkeen urosten tulo kahta metriä lähemmäksi naarasta. Kaupunkiympäristössä tämä tietysti vaatii erikoisjärjestelyjä. Urokset ja naaraat pitää eristää omille alueilleen, omiin busseihinsa ja omiin juniinsa. Japanissa tämä naarasjunakonsepti on jo onnistuneesti toteutettukin.

Intiassa puolestaan ollaan hyvän matkaa kosketuskiellon tiellä. Siellä säädetään lakia, joka laajentaa raiskauksen käsitteen hämärän rajamaille. Lakiehdotuksessa raiskaukseen varrattavaksi teoksi määritellään an act in which a man penetrates the vagina, anus, urethra or mouth of a woman with any part of his body or any object manipulated by him. Loistavaa juridista oivallusta! Intiassa ei siis suudellessa kannata työntää kieltä naisen suuhun, sillä rangaistus on vähimmillään seitsemän vuotta vankeutta, enimmillään elinkautinen – teloitusryhmän eteen ei sentään tarvinne astua. Ehkä onkin parempi lopettaa suutelu kokonaan, mikä lienee lain perimmäinen tavoite.

Loistavaa feminististä manipulointia myös. Naiset saavat imutella keskenään ihan rauhassa ja vaginaankin saa työnnellä ihan mitä mieleen tulee, kunhan objektin toisessa päässä vain on naaras. Mitenkähän siellä sukupuoli määritellään? Varmaan sillä vanhalla tavalla eli katsotaan pöksyjen sisään. Naaraan ulkokuoren omaaville urosaivoisille apinoille jää siis oiva porsaanreikä himojensa toteuttamiseen. Miehiin tietysti saa kuka tahansa työnnellä ihan mitä tahansa, kaikessa rauhassa.

Feministien valituksia on kuunneltu erityisen auliisti myös Espanjassa, joka nosti pääministeri José Luis Zapateron johdolla naisiin kohdistuvan väkivallan EU -puheenjohtajuutensa lippulaivaksi. Eikä tässä vielä kaikki. Espanjaan on perustettu toistasataa perheväkivaltaan erikoistunutta erillistuomioistuinta (!), jotka keskittyvät pelkästään naaraiden ilmiantoihin ja urosten passittamiseen vankiloihin. Vuonna 2004 säädetyn miesväkivaltalain nojalla vankiloihin tungettiin kolmen ensimmäisen vuoden aikana 53000 urosapinaa.

Laki on sosialistihallituksen aikaansaannosta. Laissa ei ole yhtään sanaa naisten harjoittamasta väkivallasta. Miesten harjoittamaa parisuhdeväkivaltaa on kaikki, joka ilmentää naisten syrjintää, epätasa-arvoista asemaa ja miesten valtaa naisten yli. Tuomioon riittää pelkkä (väitetty) uhkailu. Laki koskee myös seurustelusuhteita ja eron jälkeistä elämää. Urokset eivät siis pääse eroon kärttyisistä muijistaan edes avioeron jälkeen ja joutuvat tiilenpäitä lukemaan aina, kun exä niin sattuu haluamaan. Lain toteutukseen on kulunut jo miljardi euroa. Poliisilla on erikoisyksiköt kuin terroristijahdissa ikään. Parisuhdeväkivallan observatorio tarkkailee tilannetta ja tasa-arvoministeriö värkkää uusia lakeja…

Inkvisitio on palannut Eurooppaan!

Kirsin valinta

Kirsi Virtanen, tuo apinan suloinen toimittajalemmikki, valitsi omaksi ismikseen natsismin. Nuo jutun alkuun kirjoittamani luonnehdinnat ovatkin suoraa lainausta Kirsin radiokolumnista Ruvetaanko kaikki uusnatseiksi. Kirsi jopa mainitsi sanan feministinatsi, mutta keskittyi sitten oikeiden natsinatsien häpäisyyn. Sehän ei olekaan vaikeaa, sen verran rankka perintö heillä on kannettavanaan. Mutta kuten Kirsi totesi, yksi luonnehdinnoista poistaa tämän taakan tosi natseilta. Riittää kun kieltää.

Denialismi auttaa ismien orjia pitämään päänsä edes jollakin tapaa koossa. Natsit kieltävät, että mitään keskitysleirejä olisi koskaan ollutkaan. Feministit kieltävät milloin naaraiden käyttämän väkivallan, milloin biologian, milloin sukupuolten olemassaolon. Wikipedian mukaan denialismi on tilanne, jossa ihminen kieltää asian, josta tiedeyhteisössä vallitsee yksimielisyys. Denialisti eli pseudoskeptikko kieltää todellisuuden välttääkseen epmiellyttävän totuuden.

Uusnatsien mukaan meitä hallitsee näkymätön, salainen juutalaisjärjestö zog, jolla on lonkeronsa kaikkialla ja joka ohjaa marionettimaisia hallituksia ja siten koko elämää kakkialla maapallolla. Kas kuinka tuttua! Olemmehan jo oppineet, kuinka feministiaivoja manipuloi eräs patriarkaatti. Patriarkaatti on kuin jumala. Kukaan ei ole sitä nähnyt eikä kukaan ole voinut sen olemassaoloa todistaa. Riittää, kun sanoo, että patriarkaatti on! Siis myös zog on, koska joku on niin sanonut?

Kaikki natsit eivät ole samanlaisia. Mutta natsiksi tunnustautuminen edellyttää, että ottaa kantaakseen koko aatteen taakan. Näin feministienkin pitäisi tehdä. Feministiksi ilmoittautuvan pitäisi hyväksyä kaikki aatteen telaketju-urat, joiden mukaan esimerkiksi sukupuoli on kulttuurinen tuote, heteroseksuaalisuus on väkivaltaa ja miehet yksinään syyllisiä kaikkeen maailman pahuuteen. Mutta sitähän kaikki feministeiksi itseään nimittävät eivät tee. He haluavat olla light-feministejä. Mielestään he ovat yksilöitä – mutta kaikki miehet toki ovat yhtenäinen joukkio saastaa.

Feminismin valta perustuu evoluution naaraskeskeisyyteen. Urokset ovat vain naaraiden suojelijoita ja siittäjiä. Feminismi ei tätä ymmärrä, koska kieltää biologian olemassaolon. Siksi feminismi sotkeutuu kulttuurisiin sanoihin – niin historiassa kuin nykyisyydessä. Sanattomuus historiankirjoituksessa merkitsee heille mitätöintiä, koska heidän aivonsa yliarvostavat sanoja ja väheksyvät tekoja. Siksi muuten sanallinen rakkaudentunnustus, valheellinenkin, on naaraille tärkeämpää kuin urosten tapa osoittaa rakkautta rehellisesti – teoillaan.

Feminismi on tämän maailman vaarallisin oppirakennelma juuri siksi, että se ratsastaa biologialla vaikka itse kieltää koko ilmiön olemassaolon. Feministit eivät osaa arvostaa naisellista osaamista ja naisellisia vahvuuksia. Evoluution mukaan kaiken takana on naaras – feminismin mukaan kaiken takana on uros ja siksi he sinne haluavat. Kumpikohan tässä nyt on oikeassa, Charles Darwin vai toisen sukupuolensa tyhjästä repäissyt Simone de Beauvoir?

Even valinta

Julkinatsi ei pääsisi nykyään toimittajaksi mihinkään mediaan – mutta feministitoimittajia vilisee joka paikassa. Nerokkaasti oivallettu tuo journalistiikan laitosten valtaus, täytyy myöntää. Feministitoimittajia jopa palkitaan. Näinhän kävi muun muassa Tanja Aitamurrolle, joka kirjoitti Helsingin Sanomiin sen kuuluisan kalapuikkohalveerauksen seitsemästä sankarillisesta mieskansanedustajista.

Radio Puhe mainostaa olevansa Suomen ainoa puheradio. Jää vain ihmettelemään, miksi sinne sitten on valittu toimittajiksi Suomen surkeimmat puhujat. Feministiksi julistautunut Tiina-Emilia Kaunisto puhuu niin epäselvästi, että täytyy oikein pinnistellä saadakseen ajatuksesta selvää. Tiina Lundberg puolestaan painottaa kaikki sanat täysin suomenkielen sääntöjen vastaisesti. Mikä ilo YLE:llä on nostattaa kansalaisten verenpainetta tällaisilla tapauksilla?

Ettei menisi pelkäksi valitukseksi, onhan siellä hyviäkin ääniä – myös muita kuin Kirsi Virtanen. Eve Mantu esitteli viimeksi loistokkaalla tavalla somaliruokaa. Hän ihmetteli, miksei Suomesta löydy somalialaista ravintolaa. Aiheellinen kysymys. En tiedä hänen feminisminsä astetta, mutta hän osaa yhdistää upealla tavalla positiivisuuden ja oman elämän rehellisyyden. Eve on lisännyt ymmärrystä yksinhuoltajia kohtaan enemmän kuin mikään virallinen projekti. Hän uskalsi jopa sivaltaa presidentti Halosta passiivisuudesta.

Eve kertoi halunneensa tutustua sambuusojen tekoon. Oli kysynyt ohjeita nuorelta somalinaaraalta, Handilta. Tämä ilmoitti olevansa feministi ja kieltäytyi. Minä en tee sambuusoja, koska se on Somaliassa naisen mitta, protestoin sitä vastaan. Loistava esimerkki naaraselämän helppoudesta! Jos ei jotakin osaa, voi sanoa olevansa feministi. Joillekin feministiksi ilmoittautuminen on siis keino peittää oma surkeutensa. Feminismi on evoluution tarjoama täydellinen selitys omalle kyvyttömyydelle. Koska en nyt tässä pärjää, se on patriarkaatin syytä.

Mikä tämän idioottivarmempi systeemi! Mitään taakkaa ei tarvitse itse kantaa. Kuinka usein saakaan lukea naaraiden valitusta siitä, että jos olisin mies, olisin johtaja ja palkkakin olisi kaksinkertainen nykyiseen verrattuna. Mutta ihan oikeasti – jos niin surkeilla eväillä olisi sattunut syntymään mieheksi, asuisi todennäköisimmin veneen alla tai ehkä olisi jo kuollut aikoja sitten naru kaulassaan…

Feminismin saavutuksia

Mitä naaraiden valituksella sitten on saatu aikaiseksi? Toissapäiväinen uutinen kertoi, kuinka Outokumpu Oyj on kieltänyt tehdasalueeltaan tyttö- ja poikakalenterit – paljas iho kun on feminismille suurempi kauhistus kuin kristinuskolle konsanaan. Eikä sensuurilta välty edes vaatteiden käytöllä, sillä pelkkä vihjailu näyttää riittävän, kuten kävi paikallisen mopokerhon hyväntekeväisyyskalenterille.

Jos valhetta toistetaan toistamasta päästyä, niin valheesta tulee pikku hiljaa ihmisten mielissä totta. Feminismin suurin saavutus lienee tämän propagandamenetelmän loistava soveltaminen. Jos torilla mentäisiin kysymään apinoilta mitä Sinulle tulee mieleen sanasta feminismi, lähes kaikki hökäisisivät vastaukseksi, että tasa-arvo. Näin siitä huolimatta, ettei feminismillä ole mitään tekoa tasa-arvon eikä edes naisten etujen kanssa. Tässä muutama satunnaisesti vastaan tullut otsikko feministien saavutuksista:

Nuoret naiset ovat kiukkuisimpia

Suomen naisista tuli iso ongelma

Nainen, hellitä vähän!

Tytöt varastavat poikia useammin

Nuoret naiset stressaavat rahapulaansa

Yllätys: Nainen on nyt onnettomampi kuin 1950 -luvulla

Työpaineet lisäävät nuorten naisten sydänriskejä

Lastensuojelua tarvitsevia luultua enemmän

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s