2 kommenttia artikkeliin ”VIIKON KUVA: Hellettä pakoon

  1. Järkyttävintä tuossa Anders C. Kroghin Jaguaarin voima –nimisessä kirjassa on SIL-lähetysseuran harjoittama terrori alkuperäiskansoja kohtaan.

    Toivottavasti näitä eristyksissä eläviä heimoja, joita SIL ja muut kristilliset lähetysseurat ja öljy- ja metsäyhtiöt eivät vielä ole onnistuneet tuhoamaan, on vielä olemassa, Andershan asui matses-kissakansan luona vuoden ajan noin kymmenen vuotta sitten ja paljon on tapahtunut sen jälkeen, viimeisiä sademetsiä on tuhottu ja alkuperäiskansojen oikeuksia poljetaan jatkuvasti.

    Todellista monikulttuurisuutta olisi se että matsesien, mascho-yinien, achuarien, urarina-intiaanien, yaminahuanien ja muiden näiden viimeisten alkuperäiskansojen annettaisiin elää vapaina eristyksissä ulkomaailmasta omassa rauhassaan omilla ehdoillan Titansa keskellä, bedin kanssa nynyineen ja doukiettineen ja muine omine tapoineen, jos he niin vapaaehtoisesti tahtovat.

  2. Totta puhut elias. Alkuperäiskansojen käännytys ja ”sivistäminen” ovat ihmiskunnan suurimpia rikoksia ikinä. Tekee niin helvetin pahaa, kun moinen pahuus saa jatkua ilmeisesti niin kauan, ettei ole enää ketään käännytettävää eikä ”pelastettavaa”. Kai tämä on ihmislajin ahneuden yksi ilmentymä.

    Pieni ihmisapina voi tehdä niin vähän, mutta voi kuitenkin. Käykää Survival -sivustolla ja osallistukaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s