RIIVINRAUDAT

Akuliina Saarikoski on pian kolmekymppinen toimittaja, aktivisti ja poliittinen visionääri. Näin lennokkaasti Akuliina itse kehuu itseään. Poliittinen visionääri kuulostaa hienolta. Synonyymisanakirja paljastaa, että visionääri on yhtä kuin idealisti, haaveilija, uneksija, entusiasti, innokas, innostunut, optisti. Suomisanakirja kieltäytyy kommentoimasta koko visionäärinen -termiä ja kysyy, tarkoititko vaginaalinen!

Eilen saimme sitten kuulla ja lukea, mitä tämä visionääri on kehitellyt tulevaisuutemme varalle. Tulevaisuus on SCUM:in. Jaa että mikä ihmeen SCUM? Taas Akuliina yrittää markkinoida kielenkäyttöön jotain muka uutta termiä. Eihän tässäkään ole mitään uutta. Suomenkielessä on iät ajat ollut näille naisille ihan ikioma terminsä, joka luonnehtii heitä vallan osuvasti. Riivinrauta. Miksi tulevaisuus koittaisi näille riivinraudoille juuri nyt, kun he ovat olleet marginaalissa noin satatuhatta vuotta?

Evoluutio tuottaa jatkuvasti viallista materiaalia pitääkseen yllä mahdollisuuksien maailmaa. Jos ympäristöolosuhteet muuttuvat radikaalisti, näistä friikeistä saattaa löytyä jotain hyödyllisiä ominaisuuksia. Olisiko maailma juuri nyt siinä tilassa, että friikeille olisi käyttöä? Ainakin Akuliina tuntuu näin ajattelevan. Ja miksei ajattelisi, kun itse tunnustautuu riivinraudaksi. Itse asiassa hän on ylpeä scumilaisuudestaan.

Osaa ne naisetkin ampua – vai osaavatko?

Akuliinan mukaan maailmanhistorian tärkein asia tapahtui vuonna 1968, kun miesvihaaja ja kyltymätön feministi Valerie Solanas oli hankkinut käsiinsä pistoolin ja yritti saada hengiltä maailmankuulun taiteilija Andy Warholin. Ampui lähietäisyydeltä kolme laukausta, joista vain yksi osui. Samalla vaivalla hän tuli ampuneeksi myös kriitikko Mario Amayaa ja olisi ampunut Fred Hughesiakin, ellei aseensa oli mennyt jumiin. Tämä tapaus onkin sitten ainoa asia, josta häirikkötäti on jäänyt historiankirjoihin.

Akuliina kehuu scumilaisuutta, joka perustuu Solanasin manifestiin (hauskoja muuten nämä feministit, heillä tuntuu näitä manifesteja riittävän – eikös se Anne Moilanenkin sellaisia rustaillut, kerrassaan YLE:n rahoituksella…). SCUM -manifestin tavoitteena on maailma ilman miehiä. Akuliina puhuu Valeriesta kuin eräät äärikristityt Jeesuksesta. Valerie tietää, että on olemassa toinen tie. Valerie valitsee toisin. Hän opastaa meitä. Akuliina kehuu siis myös itseään kuvaillessaan SCUM:a ryhmäksi naisia, jotka ovat dominoivia, itsevarmoja, väkivaltaisia ja riippumattomia… tietoisia omasta ylivertaisuudestaan ja vallastaan. He ovat valmiina johtamaan universumia.

Kuulustaako sairaalta? Ovat valmiita johtamaan universumia, vaikka profeettansa ei saa edes yhtä miestä hengiltä? Eikös naisten pitänyt olla kymmenen vai oliko se nyt sata kertaa miehiä parempia kaikissa asioissa? Olisi nyt sentään ampunut sen verran monta kertaa, ettei jonkun Akuliinan jossain Suomessa tarvitsisi 42 vuoden kuluttua pahoitella huonoa osumaa. Solanas sai murhayrityksistään vain kolmen vuoden vankilatuomion. Sitä Akuliina ei tietystikään mainitse, että Valeriensa todettiin sairastavan skitsofreniaa ja hänen loppuelämänsä kului mielisairaaloita kierrellen. Täti kuoli keuhkolaajentumaan 52 -vuotiaana eli ilmeisesti oli imeskellyt tupakkaakin tiuhaan tahtiin.

Miessukupuolen hyväntahtoisuutta kuvaa se, ettei Warhol vaivautunut edes todistamaan ampujaansa vastaan, vaikka haavoittui pahasti. Häntä leikeltiin sairaalassa viisi ja puoli tuntia kriittisessä tilassa ja saatiinkin elävien kirjoihin. Hän ei kuitenkaan koskaan palannut ennalleen vaan joutui käyttämään korsettia lopun elämäänsä. Tässä valossa Akuliinan kolumnin otsikko Miehet ovat kyvyttömiä sympatiaan, kuulostaa melko typerältä – vaikka tunnettu tosiasia onkin, että miesten aivot ovat keskimäärin vähemmän empaattisesti suuntautuneet kuin naisten aivot.

Kivitys vai kaasukammio

Akuliina kieltää miehiä edes lukemasta kirjoitustaan. En olisi varmaan lukenutkaan, ellei YLE:n toimitusjohtaja Lauri Kivinen olisi katsonut aiheelliseksi valistaa kansaa scumilaisuuden ilosanomalla kesken vessakäynnin. Istuin paskalla ja olin jättänyt Radio Puheen kuuntelulle. Vaikea siitä oli lähteä toosaa sulkemaan. Pitääkö ottaa seuraavalla kerralla kaukosäädin täysistuntoon mukaan? Akuliina myös kielsi miehiä kommentoimasta ja ajattelemasta sanomisiaan, koska emme ole millään tavalla kiinnostavia. No siitä huolimatta kommentoin, saa nähdä mikä rangaistus tottelemattomuudesta seuraa. Kivitys varmaan, naarasyhteiskuntahan on niin lempeä…

Edes pientä kiitollisuutta voisi Akuliina osoittaa siitä, että haukkumansa patriarkaattinen isäkulttuuri sallii kaltaisensa idiootin (pyydän anteeksi mielikuvitukseni puutetta) huutaa täydellä volyymillä vihaansa päin hyväluontoisia apinoita. Feministikulttuurissa moinen ei olisi mahdollista. En silti ole kannattamassa Akuliinan sensuroimista. Päin vastoin, hän on erittäin arvokas tapaus ja kehotan kaikkia apinoita tutustumaan hänen ulostuksiinsa. Ne paljastavat kauniilla tavalla feminismin koko kuvan eli mistä todella on kysymys.

Tässä viimeisimmässä kyhäelmässään (todellakin, ehkä olisi jo aika opetella kirjoittamaan…) Akuliina tuli vahvistaneeksi monet apinan jo ammoin lausumat paljastukset feminismin ytimestä. Kuten nyt esimerkiksi sen, ettei aatteessa ole kysymys tasa-arvosta, vaan vallasta – ja etteivät feministit taistele vallasta miesten kanssa, vaan oikeiden naisten kanssa. Akuliinan sanoin konfliktin osapuolet ovat SCUM ja Daddy’s Girls. Feminismin vihollisia ovat naiset, jotka eivät ole sikiönaikaisen kehityshäiriön vammauttamia, joilla on naistyypin aivot ja joiden mielestä miehet saattavat joskus (harvoin) jopa olla mielenkiintoisia seksiobjekteja.

Feministeille miessukupuoli todellakin on vain välikappale ja sylkykuppi, johon on kätevää kohdistaa huomio harhautusmielessä. Sinisilmäiset viholliset saadaan houkuteltua jopa yhteiseen rintamaan muka yhteistä vihollista eli miehiä vastaan. Sitten kun urokset on saatu tuhottua, kaasukammion ovet avataankin teille oikeille naaraille. Scumilaisille miehet eivät ole edes sikoja, sillä sioillehan kuuluisi taata eläinoikeudet. Akuliina jos kuka sen tietää, sillä hän on myös kovan sortin eläinaktivisti. Akuliina sanoo taistelevansa myös etnisten vähemmistöjen puolesta. Kuinka ironista, että Andy Warhol oli Slovakian ruteeni!

Oikeudenmukaisuutta, onko sitä?

Yhtä tässä vaan tulee ihmetelleeksi. Meillä on Anne Moilanen, joka tähtäilee miehiä käsiaseella silmien väliin. Meillä on Kaarina Hazard, joka toivottaa Tony Halmeen ja siinä sivussa muutkin miehet helvettiin. Ja sitten meillä on tämä Akuliina, jonka mielestä maailmaan ei mahdu miehiä. Ne pitäisi kaikki tappaa. Kaikille näille naaraille yhteiskunta maksaa palkkaa tästä väkivaltaan, murhiin ja kansanryhmää vastaan kiihottamisesta.

Tulee mieleen eräs Jussi Halla-aho, jonka asiayhteydestään irtirepäisty, sata kertaa näiden feministien solvauksia lievempi ilmaisu johti käräjille. Vihreät Naiset ry teki hänestä toisenkin tutkintapyynnön, joka sentään kaikessa naurettavuudessaan kuivui kokoon. Tulee mieleen myös eräs Audimies, Esko Kiesi, joka joutui eroamaan työstään kehdattuaan mainita sanat nainen ja auto samassa lauseessa, hyväntahtoisesti, pilke silmäkulmassa.

Kiesin sanomiset oli kaivettu esiin pienelle asiakaspiirille tarkoitetusta ammattilehdestä. Julkifeministit sen sijaan saarnaavat kadotusta miehille laajimmalla mahdollisella areenalla eli kansalaisten rahoittamassa julkisen palvelun osakeyhtiössä. Yhteiskunta siis pitää yhtä kansanryhmää lainsuojattomana ja sallii kaiken mahdollisen loanheiton, uhkailun ja kiihottamisen. Kuinka tällainen on ylipäätään mahdollista?

Tekisi mieli kysyä presidentti Tarja Haloselta, kuinka tämä on mahdollista. Tekisi mieli kysyä pääministeri Mari Kiviniemiemeltä, oikeusministeri Tuija Braxilta, poliisiministeri Anne Holmlundilta, oppositiojohtaja Jutta Urpilaiselta, ihmisoikeusmeppi Heidi Hautalalta. Tekisi mieli kysyä tasa-arvoministeri Stefan Wallinilta, joka yleensä hermostuu pienimmästäkin risahduksesta. Tekisi mieli kysyä, mutta en saisi vastausta, sillä hehän ovat KAIKKI NAARAITA. Ei heitä kiinnosta, sillä he ovat myös kaikki ilmoittautuneet jonkin sortin feministeiksi. He todennäköisesti vain hiljaa mielessään tyytyväisenä hihittelevät, kun huomaavat miehiä sorrettavan. Rohkeimmat Riivinraudat heistä osallistuvat aktiivisiin sortotoimiin itsekin.

Kuinka tällainen on mahdollista? Itse asiassa olen tähän jo vastannut pari vuotta sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s