VUODENVAIHTEEN ILO(?)TULITUS

Missä on feminismin suvaitsevaisuus? Se vaatii suureen ääneen ”edistystä”, mutta sallii vain oman doktriininsa mukaiset mielipiteet. Siinä(kään) suhteessa se ei eroa millään tavalla muista terrorismeista.

Tutkija Henry Laasanen on ansiokkaasti paljastanut nais”tutkimuksen” nimissä tehtyjen väitöskirjojen idioottimaisuuksia. On hänellä varmaan ollut kestämistä, kun on pakottanut itsensä lukemaan täydellistä puppugeneraattoriroskaa. Jotain masokismia ehkä? En minä ainakaan haluaisi aikaani moiseen tuhlata. Viimeksi hän esitteli Helena Oikarinen-Jabainin Diripimpperidumpperipededum -väitöskirjan.

Kai tässä on neuvottava kaikkia yliopistoon meneviä nuoria valitsemaan naistutkimuksen pääaineekseen, ainakin mikäli tohtoriksi haluaa. Ei mitään väliä, mitä kirjoitat, kunhan kirjoitat. Minäkin olisin näillä tuuttauksilla jo moninkertainen tohtori, jos olisin valinnut oikean oppialan. Valitettavasti tuli sorruttua luonnontieteisiin, joissa pitää mailmasta jotain ymmärtääkin. Ehkä jotakuta voisi kiinnostaa, miksi verovaroja käytetään moiseen turhuuteen – kärkky Kataiselle, pojat!

* * *

Helena Oikarinen-Jabain kehuu väitöskirjassaan, kuinka hän rautatieasemalla suuttui ja tarttui tuntematonta miestä rinnuksista. Ehkä veti turpaankin, mutta sitä ei uskaltanut sentään paljastaa. Ehkä tällainen käytös on katsottu väitöskirjaa arvioitaessa pelkästään vahvuudeksi? Sehän osoittaa, että väittelijä todella on tunnistanut sisäisen naissotilaan itsessään ja omaksunut hänelle tarjotun maailmanselityksen karvoinen päivineen – suoranainen malliesimerkki omien aivojen narikkaan jättämisestä. Jos miehet sortuvat samaan juhannuksena veneillessään, ne sentään hukkuvat ja yhteiskunta säästää. Kun naaras tekee saman, hänet palkitaan tohtorinhatulla ja elinikäisellä tutkijan viralla – veronmaksajien piikkiin tietysti. Naistutkijalle kun ei löydy ensimmäistäkään työpaikkaa avoimilta markkinoilta.

En mitenkään saata olla vertaamatta tätä erääseen Audimies Esko Kiesiin, joka kertoi vitsin ja joutui eroamaan yksityisen sektorin työpaikastaan. Kun naaras kehuu käyttäytyvänsä väkivaltaisesti, siitä ei synny minkäänlaista mediapaheksuntaa. Ei edes nyt, vaikka Laasanen teki toimittajille kuuluvan taustatyön ilmaiseksi. Uutisoinnilta odottaisi sentään jonkinmoista tasa-arvoisuutta, edes muodon vuoksi, kun ”tasa-arvo” nyt on julistettu yhteiskuntamme korkeimmaksi arvoksi.

* * *

Hesarin pääkirjoitus käsitteli tänään terroristien pidätyksiä Tanskassa ja loihe lausumaan näin: Muhammed -piirrokset eivät ole terrorisuunnitelmien syy. Väkivaltaiset kiihkoilijat löytävät teoilleen aina jonkin verukkeen. Se voi olla länsimaiden osallistuminen sotatoimiin muslimimaissa, mutta se voi olla myös länsimainen humanitaarinen avustustyö tai toisten muslimien erilainen tulkinta islamista. Perimmältään tavoite on mahdollisimman suuren julkisuuden ja pelottelun synnyttämä kierre.

Pistämättömästi sanottu – ja paljastaa samalla myös feminismin strategiat.

Tämän todistaa oikeaksi myös Kaarina Hazard, jälleen kerran. Nyt  hän paheksuu sitä, että Judith Omondi-Mäkelä sai neljän ja puolen vuoden tuomion hiv -positiivisena tehdystä joukkopahoinpitelystä. Paheksunta ulottuu myös siihen, ettei Judithin uhriksi joutuneiden miesten nimiä naulattu kirkon oveen. Ei KH kuitenkaan siitä ole huolissaan, että lähes samasta rikoksesta George Kings sai 12 vuotta, Steven Thomas 14 vuotta ja Aki Hakkarainen 12 vuotta linnaa. Ei heidänkään uhreikseen joutuneiden naisten nimiä julkisuuteen levitelty. Kaarinalla se logiikka ei vaan pelaa. Ai niin, mutta hänellähän on niin kummalliset aivot. Ei kai ketään voi moittia siitä, että on aivojensa orja?

* * *

Apinapolulla köpötellessä tuli jostakin syystä mieleen pohtia, mikä on feministien mielestä elämän tarkoitus. Ei se voi ainakaan olla elämä itsessään, koska he eivät ole tyytyväisiä siihen, että juhlivat kaikkialla miehiä pidempään. Voisiko se sitten olla raha?

Rahan todella täytyy olla feministeille elämän tarkoitus, koska naisen euro on heidän suurin huolenaiheensa.

Miehille elämän tarkoitus sen sijaan näyttää olevan lisääntyminen eli seksi. Miksikö – siksi, että seksi on uroksille rajallinen luonnonvara ja SE oikeastikin on elämän tarkoitus. Jos et pääse potkimaan geenejäsi seuraavalle sukupolvelle, olet itse asiassa elänyt turhaan. Mutta paljonko on miehen seksi verrattuna naisen seksiin? En ole nähnyt asiasta yhtään tutkimusta (enpä tietenkään). Aika lähelle varmaan menee, jos sanoisin miehen seksin olevan kaksi promillea naaraan seksistä.

Mitä on kaksi promillea verrattuna 80 senttiin (joka sekin perustuu virheelliseen laskentaan)?

Ai että miten niin kaksi promillea? Se tulee suoraan miesten panoindeksistä – montako kertaa mies saa seksiä verrattuna halujensa määrään. Kun sitä verrataan naisten saanti-indeksiin, päästään puhumaan tasa-arvosta. Keskimääräinen mies saa suunnilleen sen kaksi kertaa tuhatta haluamistaan kohti. Ja joku vielä kehtaa väittää tätä miesten maailmaksi!

* * *

Feministit yrittävät mitätöidä satojen miljoonien vuosien evoluution tulokset muutamasssa vuodessa – ja saavat hepulin, kun se ei onnistukaan. Sitten syyttävät siitä miesten maailmaa, vaikka se onkin naisten. Tätä maailman laatua ei ole edes vaikea mitata. Verrataan yksinkertaisesti Telluksen kaikkien vankien sukupuolta keskenään. Mitä enemmän se kallistuu jommalle kummalle puolelle, sitä voimakkaammin lainsäädäntö on askarreltu vastakkaisen sukupuolen ehdoilla.

* * *

Taloustoimittaja Seppo Konttinen on kuuluisa paitsi kriittisyydestään ja kyvystään ajatella omilla aivoillaan, myös Syntymäpäiväsankari -ohjelmasta, jota hän on tähän mennessä ansiokkaasti isännöinyt. Tänään hän oli itse vieraana, sillä hän jää eläkkeelle. YLE maksoi hänet ulos 61 -vuotiaana. Miehen parhaassa iässään. Ehkä hän on liian kriittinen nykyisessä psykososiaalisessa Suomessa? Monet hänen ohjelmansa on hyllytetty. No, onneksi Seppo osaa myös kirjoittaa. Elokuussa tulee painosta hänen uusin kirjansa, jossa ihmetellään, miksi ruoka on Suomessa niin kallista kuin on.

Konttinen taitaa olla apinoiden sukua. Sortumatta kommunistiksi hän kritisoi kaikkea liikkuvaa ja erityisesti kapitalistista riistopolitiikkaa, taloustieteilijä kun on. Hän kehtasi tässä ”jäähyväisohjelmassaan” lytätä myös valtiovarainministeri Jyrki Kataisen kyvyt, kun tämä selittää verojen alentamisen pelastavan hyvinvointivaltion ja takaavan työllisyyden. Kuten olen epäillytkin, tämä on vain pelkkää poliittista retoriikkaa. Konttisen mukaan moinen ei perustu mihinkään tieteelliseen tutkimustulokseen. Se on siis vain mielipide. Onko Katainenkin siis feministi?

Vaikka konttista luonnehdittiinkin viralliseksi vastarintamieheksi, kaiken kyseenalaistajaksi, siskonsa paljasti, että minun sanaa se tottelee aina. Näinhän se evoluutio on asian ajatellut. Ohjelma oli äärimmäistä testosteronitykitystä. Siinä ihan kuuntelijanakin herkistyi näin suuren uroksen äärellä.

* * *

Turvatekniikan keskus tutki 27 lelua joulumarkkinoilta. Niistä vain 13 täytti kaikki vaatimukset. Näin siis turvallisessa Suomessa. Kiinassa puolestaan osataan ruoan väärentäminen. Milloin maitoa jatketaan melamiinilla, milloin pilaantunutta riisiä valkaistaan ja käsitellään syöpää aiheuttavilla kemikaaleilla. Se siitä kapitalismin autuudesta ja yrittäjien puhtoisuudesta.

Kuka uskaltaisi välillä syyllistää yrittäjän? Meillehän tuputetaan pelkästään mantraa siitä, kuinka yrittäminen on suorastaan jumalallista alkuperää ja yrittäjät pelastavat maailman. Kun kaikki rahat annetaan yrittäjille, niin murusia saattaa tippua maahankin, josta vähäosaiset voivat niitä jaksamisensa mukaan noukkia. Tämän sortin aivopesua on nyt tullut kuunnelluksi kolmattakymmenettä vuotta, ja yhä vaan noita yrittäjiä piisaa. Jokaisessa apinaryhmässä on tietysti omat idioottinsa, niin yrittäjissä, naisissa kuin miehissäkin. Jostakin syystä vain miehet on se ryhmä, joka leimataan kollektiivisesti epärehellisten apinoiden mukaan.

* * *

Lahtelaiseen ravintolaan palkattiin mieskokki. Hän teki lähes kaksi vuotta töitä suurin piirtein nälkäpalkalla. Viimein asia meni hovioikeuteen ja hänelle määrättiin maksettavaksi palkkarästejä 70 000 euron edestä. Kyse oli tietysti mitä räikeimmästä ihmiskaupasta, mutta eihän sitä sanaa ole tässä yhteydessä mainittu. Syynä lienee se, että hän edustaa väärää sukupuolta. Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet on ollut silmiinpistävän hiljaa, hänellehän nämä ihmiskauppa-asiat kuuluisivat. En ole hänen tai toimistonsa koskaan kuullut olevan huolissaan muusta kuin naiskaupasta. Ehkä ihmiskauppa onkin synonyymi naiskaupalle? Ehkä termi on varattu vain naaraita varten? Ehkä vain naaraat voivat olla uhreja.

* * *

YLE Puheen Päiväntasaajassa hehkutettiin tänään Ketosta ja Myllyrinnettä. Kai ne on jotain huumorimiehiä, en ole uriaan seurannut. Mutta olennaista tässä on tietysti se, että he ovat miehiä. Evoluution syytä sekin, ihan turha ruveta mistään patriarkaatin salajuonesta vääntämään. Satut varmaan tietämään, että huumorintaju on ensimmäisiä asioita, mitä naaraat mieheltä haluavat (ison munan lisäksi, mutta sitähän kukaan ei kehtaa ääneen lausua). Miesten on siis pakko yrittää olla vitsikkäitä pimppaa saadakseen. Ketosella ja Myllyrinteellä kaiken todennäköisyyden mukaan liukkautta riittää kesäkeleilläkin.

* * *

Kirjallisuuskriitikko Suvi Ahola on tutkinut lukupiirejä ja havainnut, että niissä käy lähes pelkästään korkeasti koulutettuja naaraita. Miehiä ja alempiarvoisia apinoita ei niissä paljon kuikuile. Tämähän kuvaakin hienosti yhteiskunnan kahtiajakoisuuutta. Toisella puolella ovat Sivistyneet eli naaraat ja toisella puolella Moukat eli urokset. Miten tässä nyt näin on päässyt käymään, kun vielä 1700 -luvulla piirit olivat pelkkiä sikarikerhoja?

No siinähän on käynyt juuri niin kuin olen jo aikoja sitten ennustanut. Kun naaraat pääsevät suuresti himoitsemilleen paikoille ”urosten maailmassa”, miehet ovat keksineet jo jotain muuta kiinnostavaa – ja jälleen naaraat ovat kiristelemässä hampaitaan.

Johanna Martenin mukaan syynä on kulttuuri. Maskuliininen kulttuuri ei muka innosta miehiä jakamaan lukukokemuksia keskenään. Tällaista huuhaata taas kerran YLE:n kanavilta kuultiin (onneksi ei löydy Areenasta). Maskuliinisuus kun on sana, joka ei tarkoita mitään. Kulttuuri muka tuottaa maskuliinisuuksia! Se on yksi niistä kulttuuriuskovaisten keksimistä keinotekoisista termeistä, joilla he yrittävät selittää maailman menoa ilman pienintäkään ymmärrystä biologiasta. Siinä sitten kai on pakko säveltää päivänselville asioille toinen toistaan kummallisempia selityksiä.

* * *

Oletkohan huomannut kuinka aina perimän vaikutusta käsiteltäessä muistetaan aina muistuttaa, että ihminen voi kuitenkin itse päättää tai että ainakin puolet käyttäytymisestä on kulttuurista – geenit eivät meitä määrää eikä niillä voi toimiaan puolustella. Näin siis tapahtuu joka kerta, kun biologiaa ja käyttäytymistä jossakin yhteydessä käsitellään – ja niitä yhteyksiä on korkeintaan sadasosa ihmistieteiden suoltaman kulttuurijargonin määrästä. Niissä puolestaan ei koskaan varoiteta, että käyttäytymiseesi saattaa vaikuttaa myös kemia ja hormonit, että geenit määräävät vähintään puolet tekemisistäsi tai että tunteesi eli vaistosi on vastuussa noin 99 prosentista päätöksistäsi.

Mahdollisuuksien maailmassa saattaa näyttää siltä, että voimme vapaasti päättää kaikesta. Se on niin petollista siksi, ettemme tunnista aivojemme automaatioita, jotka ”vapaata tahtoamme” ohjaavat. Siksi tämä vapaa tahto ei koskaan ilmenekään todennäköisyyksien maailmassa. Ihminen käyttäytyy lajina vuosisadasta toiseen juurikin samalla tavalla kuin on käyttäytynyt viimeiset satatuhatta vuotta. Siinä se ihmislajin suuri dilemma – joidenkin mielestä. Biologille selvää pässinlihaa.

Näiden ihmistiteilijöiden mieliksi on kirjoitettu jopa kirja Ei ainoastaan geeneistä. Milloin joku jaksaisi kirjoittaa kirjan Ei ainoastaan kulttuurista. Tämän Richersonin ja Boydin teoksen esittelytekstin ensimmäiset lauseet kuuluvat näin: Ihminen on hätkähdyttävä poikkeus eläinmaailmassa. Vaikka muistutamme muita eläimiä monissa suhteissa, kulttuurimme on erottava ominaisuutemme. Väärin menee heti tässä alussa. Emme ole mikään poikkeus eikä kulttuuri erota meitä muista. Ehkä näin on hauska uskoa niin kauan, kun emme vielä tiedä tarpeeksi.

* * *

Uudenvuodenaaton kunniaksi radio Puheella repäistiin ja puhuttin jopa ilo(!)tytöistä. Naarasjuontajan oli toki pakko huomauttaa, että ohjelman tekijällä Seija Walliuksella on miehille varoituksen sana. Seija oli käynyt vuonna 1989 Tallinnassa ja haastatellut melkein kahta ilotyttöä. Ohjelma suhtautui seksikauppaan varsin postiivisesti. Ainoa varoitus siinä olikin se, että lahden takana on seksiä kaupan. Siis varsinainen matkailumainos!

Sofia oli silloin 19 -vuotias venäläistyttö ja hankkinut kaviaarirahoja kahden vuoden ajan. Hän kertoi haluavansa tutustua vain suomalaisiin miehiin, koska he ovat jännittävämpiä. Hän kertoi voivansa pyytää miehiltä mitä haluaa – ja saada se. Vaikka taksansa oli 200 markkaa, silti monet miehet antoivat omasta aloitteestaan 500 markkaa. Ainoaksi ikäväksi asiaksi Sofia mainitsi, että toimitus tapahtui yleensä niin nopeasti, ettei hän itse ehtinyt mukaan nautiskeluun. Tuottavuuden kannalta tämä tietysti on pelkästään hyvä asia…

Kuka kirjoittaisi väikkärin seksityön tuottavuudesta? Milloin me saamme ensimmäisen seksityön professuurin? Milloin ilotyttöyttä pääsee opiskelemaan ammattikorkeakoulussa – tasa-arvon nimissä tietysti myös ilopoikuutta?

Milloin me saamme takaisin laumanjohtajan eli presidentin viralliset kurtisaanit?

2 kommenttia artikkeliin ”VUODENVAIHTEEN ILO(?)TULITUS

  1. Ketoselta ja Myllyrinteeltä kannattaa katsoa tämä loistava hyvin feminismiä kuvaava sketsi.

    1. Kiitos linkistä, tämähän oli aivan superia! Näitä poikia voi suositella muutenkin, sillä YouTuben perusteella heidän huumorinsa on älykästä – poikkeus suomalaisessa kännisekoiluun perustuvassa normiäherryksessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s