PIKAPALOJA

Miesten katseet ovat jälleen olleet paheksunnan aiheena. Mutta ehkä evoluutio selittää, miksi maailma näyttää tässäkin asiassa epäreilulta, vaikkei sitä oikeasti ole. Se on toki ollut tunnettua jo pitkään, että naiset pettävät kumppaniaan todennäköisimmin ovulaation aikaan. Tämä on täysin alitajuista biologiaa. Naaraat voivat siis puolustautua sanomalla en voinut itselleni mitään, jos yhdeksän kuukauden päästä syntyvä lapsi sattuukin olemaan väärän värinen.

Mutta nyt on selvinnyt, että ovulaation lähestyessä naiset myös kiinnittävät entistä enemmän huomiota komeisiin miehiin. Tässä on juju: lisääntynyt kiinnostus ja visuaaliset havainnot eivät tallennu naisten muistiin.

Naisetkin siis harrastavat viipyileviä katseita, mutta eivät sitä itse edes tajua saatikka muista! Taas törmäämme tähän luonnonlakiin: mitä enemmän muita paheksut, sitä todennäköisemmin harjoitat itse juurikin samaa ”syntiä”.

* * * * *

Miksi urokset katsovat naaraiden tissejä eivätkä silmiä? Sekin on biologiaa ja siksi miehet voivat puolustautua sanomalla en voinut itselleni mitään.


* * * * *

Lainaus maalaislääkäri Kiminkiseltä: paras lääke miehelle on naisen syli. Voidaanko tästä tehdä sellainen johtopäätös, että elinikäero sukupuolten välillä johtuu liian vähästä halimisesta? Ja jos johtuu, mitä asian hyväksi pitäisi tehdä? Kieltää rakkauden ammattilaisten työ vai tehdä siitä kansalaisvelvollisuus? Jos maanpuolustus on kansalaisvelvollisuus, miksei sitten kansanterveys?

Urosten elinikä sen kuin jatkaa laskuaan sitä mukaan, kun naaraat valloittavat johtajien palleja. Johtajan status on ollut miehille varmin tae saada halimista, koska naiset on niin rakennettu, että johtajuus kiihottaa heitä. Jokainen naarasjohtaja tarkoittaa ainakin yhden uroksen syrjäytymistä halimismarkkinoilta ja hänen elinikänsä dramaattista lyhenemistä.

* * * * *

Nuorten naisten turvattomuus lisääntynyt, otsikoi YLE. Eihän turvattomuus ole lisääntynyt, vaan turvattomuuden tunne. Rikoskäyrät ovat menneet alaspäin, mitään todellista syytä tunteeseen ei pitäisi olla. Mutta hyvä kansantaloudelle, sillä hälytinkauppa käy kuin siimaa. Hieman epäloogisuutta löytyy myös siitä, että tyttöset kokevat keskusta-alueen turvalliseksi, vaikka poliisin mukaan väkivalta tapahtuu kahden kilometrin säteellä keskustasta.

Onkos tässä sitten jotain logiikkaa? Naisten mukaan jos joku kulkee minimekossa, se ei anna oikeutta käydä käsiksi toiseen. Ei niin, mutta miksi pitäisi vapaaehtoisesti altistua riskille? Juurikin saman kysymyksen voi esittää naisille, jotka lähtevät humalassa tuntemattomien matkaan. Vaikkei sekään oikeuta väärinkäytöksiin, oma käytös saattaisi kuitenkin mahdollisilta ikävyyksiltä pelastaa. Vaikka olen olevinani uros, en minäkään työnnä vapaaehtoisesti päätäni kaasukammioon.

* * * * *

Työ- ja elinkeinoministeriö paheksuu sitä, että kansalaiset ostavat liian vähän uutta E10 -bensaa. Moni tankkaa saastuttavampaa 98 -oktaanista varmuuden vuoksi. Ministeriö varoittaa rankaisutoimilla, sillä Suomen ilmastotavoitteiden saavuttaminen saattaa vaarantua. Kansalaisten käytös ihmetyttää päättäjiä. Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Syitä on monia.

Suurimmat syylliset löytyvät Arkadianmäeltä. Kansa on kyllästynyt valehteluun eikä usko poliitikkojen eikä edes heidän palkkaamiensa asiantuntijoiden vakuutteluja. Ja miksi uskoisivatkaan, kun sikainfluenssapuheisiinkaan ei voinut luottaa. Eliitillä on melko suuri urakka yhteiskunnallisen uskottavuuden palauttamisessa.

Syynä on myös se, että aika monet asiantuntijat kentällä suosittelevat tankkaamaan ysikasia – monet autohuollot ja ammattiopistojen alan opettajat muun muassa. Jos bensalaatujen todellinen hintaero on vain 1-2 senttiä litralta, moni käyttää varmuuden vuoksi saastuttavampaa – eikä sen etanolinkaan ympäristöystävällisyys ole kirkossa kuulutettu. Jos käytät E10:ä, se kannattaa ostaa St1 -asemilta, joille etanoli tehdään kotimaisesta jätteestä. Neste Oil on tahrinut kätensä niin pahasti sademetsien tuhoamiseen, ettei siitä firmasta kannata ostaa yhtään mitään.

Tilannetta ei paljon auta sekään, että jos autollesi nyt kuitenkin jotain tapahtuisi, korvauksia ei tipu mistään. Valmistajalla on periaatteessa vastuu, mutta syy-yhteyden osoittamisvelvollisuus on auton omistajalla. Ja se selviää vielä vaikeammin kuin rokotusten ja narkolepsian välinen yhteys.

* * * * *

Oletkohan koskaan miettinyt, miksi feministeillä on niin pakottava hinku tunkea kaikki pienet lapset päiväkoteihin, pois kotoa? Selitys on yhtä selvä kuin muissakin totalitaristisissa valtioissa. Laitoksissa lapsille voidaan tarjota oikeanlaista ”kasvatusta”. Verorahoillamme opetusministeriö rahoittaa parhaillaan Naisasialiitto Unionin hanketta Tasa-arvokasvatuksen kehittäminen päiväkodeissa! Tavoitteena on tietysti saada myös jatkorahoitus tässä kuussa päättyvälle hankkeelle ja töitä sen vetäjälle Milla Paumolle.

Idea on tietysti tuttu juttu myös Ruotsissa. Sikäläisen Gun Gustafssonin mukaan poikien ja tyttöjen ero ei ole biologinen vaan riippuu heille tarjottavista virikkeistä! Niin sitä pitää. Naisunioni on perustanut projektille facebook –ryhmänkin ja hanke on kotiutunut myös sukupuolisensitiivinen kasvatus –ryhmään. Mielenkiintoista luettavaa noilla sivuilla. Moni toimittaja paljastuu taas feministiksi.

Haluatko, että lapsesi kasvatetaan sukupuolisenstiivisten menetelmien mukaan, vaikket itse moista uskonlahkoa kannatakaan?

* * * * *

Myös Ihmisoikeusliiton pääsihteeri on nainen, Kristiina Kouros. Siksi ei varmaan kannattaisi ihmetellä, että järjestö tuottaa tällaisia otsikoita: Tyttöjä katoaa Suomesta pakkoavioliittoihin. Aika erikoista, että vain naiset joutuvat pakkoavioliittoihin. Onko noissa maissa vallalla homoavioliittojärjestelmä? Heterosuhteeseen kai kuuluu myös sulhanen? Hän ei sitten varmaankaan ole pakkoavioliiton uhri, kun en ole koskaan kuullut vaikerrettavan heidän kovasta kohtalostaan.

2 kommenttia artikkeliin ”PIKAPALOJA

  1. “Verorahoillamme opetusministeriö rahoittaa parhaillaan Naisasialiitto Unionin hanketta Tasa-arvokasvatuksen kehittäminen päiväkodeissa!”

    On käsittämätöntä ja kuvottavaa, että tällaiselle vihaorganisaatiolle annetaan verovaroja propagandansa pakkosyöttämisen rahoittamiseksi, vieläpä niin, että uhreina ovat päiväkoti-ikäiset lapset. Jos minulla olisi lapsia päiväkodissa, kieltäisin ehdottomasti tällaisen propagandan syöttämisen heille.

    Ihmisoikeusliitto on osoittanut tasonsa ennenkin puolustamalla poikavauvojen ei-lääketieteellisiä ympärileikkauksia.

    1. Maailma toimii todella kummallisilla perusteilla. Tuo poikien ympärileikkaus on yksi aivojen ”jäätymistä” aiheuttava asia, kun kuuntelee tasa-arvoihmisten puheita. Sukupuolineutraali kasvatus on vielä ihmeellisempi ilmiö. Joku vaan on KEKSINYT, että sukupuolet ovat kulttuurin tuotetta ja sitten tällaisen pelkän mielipiteen perusteella ruvetaan kasvattamaan kokonaisia sukupolvia. Tieteen tulokset siivuutetaan kokonaan. Täytyy ihmetellä, millaisia virkamiehiä meillä siellä ministeriöissä onkaan. Opetusministerit ovat viime aikoina olleet naisia, selittääkö se sitten jotain?

      Sinänsä on outoa, ettei näin tärkeästä asiasta kuin lasten kasvatusideologia, ole syntynyt minkäänlaista poliittista keskustelua. Hankkeita rahoitetaan kaikessa hiljaisuudessa. Päiväkotikaappaus on vain yksi esimerkki opetusministeriön puuhailuista sukupuolisensitiivisyyden markkinoilla. Ministeriö rahoitti myös tämän samaisen Milla Paumon tekemän raportin Sukupuolten tasa-arvo valtion resurssiohjaamalla nuorisotoimialalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s