2 kommenttia artikkeliin ”VIIKON KUVA: Terveisiä eliitille!

    1. Tämä sopii aiheeseen loistavasti. Surullisesti se myös todistaa, ettei eliitin haastaminen kannata. Mikään ei muutu, vaikka rokkitähti panisi suosionsa ja arvovaltansa peliin. Ja lopputulos oli, että Irwin kuoli paljon ennen kuin kritiikkinsä kohteet. Tästä voisi tietty tehdä johtopäätöksen, että kannattaisi mieluummin lopettaa maailmanparantaminen, ryhtyä onnelliseksi aasiksi ja antaa eliitin meuhkata rauhassa omiaan.

      Viime aikoina on kohistu vaalijulisteita ja vaalityötä vastaan esiintyneestä ilkivallasta ja aggressiosta. Tuha ihmetellä, eliitti nyt vain joutuu korjaamaan kylvämäänsä satoa. Pahempaa on tulossa, ellei kansalaisten kohtelu radikaalisti parane tulevaisuudessa. Ja tuskin paranee. Loistava esimerkki löytyy eilisestä lööpistä, jonka mukaan Kelan pääjohta Liisa Hyssälä (naar.) on henkilökohtaisesti lopettanut perinteen satavuotiaiden muistamisesta villapeitolla ja kukkapuskalla. Tämän vuoden alusta rajapyykin saavuttaneet ovat saaneet vain pääjohtajan mustekynällään (sic!) allekijoittaman adressin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s