OLEN UROS – JA YLPEÄ SIITÄ

Koti(kin) on naaraan valtakunta, kuten varmaan olet jo kokemuksesta huomannut. Kaksi hupaisaa (?) esimerkkiä. Poika Hermanni Seppälä kertoi Isä ja poika -ohjelmassa, kuinka hänen täytyy säilyttää kirjansa autotallissa, sillä vaimonsa Sanna Saarijärvi ei siedä niitä sisällä. Uudella antikvariaatinomistaja Juha Lainejoella on sama ongelma: vanhoistakin kotikirjoista pitäisi vaimon mielestä päästä eroon. Ensiksi miehiä haukutaan siitä, etteivät ne lue mitään ja sitten kun ne lukisivat, se ei enää käykään päinsä muualla kuin – autotallissa. Siksi Suomi on täynnä autotalleja, joissa ei koskaan ole nähty ensimmäistäkään autoa.

Ylläolevaan höpinään on luonteva jatkaa jalkapalloilijan tunnustuksilla. Mikko Manninen myöntää olevansa kotona tossun alla ja pitää sitä ihan luontevana – on ehkä jopa ylpeä siitä? Hänet on houkuteltu uskomaan olevansa laiska (ikään kuin laiskuudella pääsisi minkään urheilulajin eliittiin) ja siksi pompottelu on kuulema täysin ymmärrettävää. Tähän uskoon hänet on johdattanut se taitava ja määrätietoinen valitus, jota naarasväestö salaisena aseenaan viljelee. Naaraat jopa kuvittelevat tekevänsä kaiken työn urosten vain laiskotellessa, vaikka kaikki varteenotettavat tutkimukset todistavat, että työ maapallolla jakaantuu sukupuolten kesken melkoisen fifty-fifty – ajallisesti. Näissä vertailuissa ei toki koskaan oteta huomioon työn innovatiivisuusvaatimuksia, raskautta, vaarallisuutta tai edes hikisyyttä…

Naisten maailma

Näin siis toimii naisten maailma. Se ”opastaa” meitä miehiä paremmiksi ihmisiksi ja sen paremman ihmisen malli on tietysti – naarasapina. Meitä miehiä kehotetaan muuttumaan naisiksi ihan vakavissaan siellä sun täällä, jopa valtiovallan opastuksella, kuten poliitikkojen ja virkakunnan suuhun iskostunut segregaatio-, tasa-arvo- sekä sukupuolineutraali- ja -sensitiivisyyspuhe todistaa. Opastus kuuluu, että miesten pitäisi tuntea syyllisyyttä siitä, että on mies. Ei kiitos, ei sovi minulle.

Miesten maailma, jos sellainen ilmiö ylipäätään olisi tällä planeetalla mahdollinen, olisi tietysti tyystin erilainen kuin tämä nykyinen.

Eikä kysymys ole muuttumisesta. Vaikka eläisin naisena vanhemmaksi, ei se nyt vaan mene niin, että päättäisin ruveta ajattelemaan enemmän feminiinisesti. Tai voisihan se onnistua, jos rupeaisin popsimaan naishormoneja ja testosteronituotanto pistettäisiin kokonaan poikki. En ole aivan varma, haluaisinko moista kokeilua edes lisävuosien toivossa. Pitkäikäisyyden järjestyshän menee jotensakin näin: pisimpään elävät naiselliset (hameita käyttävät) naiset (joita femistit halveksivat), lyhimpään elävät miehekkäät miehet (joita feministit vihaavat). Miesmäiset naiset (eli feministit ja lesbot) sekä naismaiset miehet (eli profeministimiehet ja homot) pyörivät siinä välissä.

Parisuhteessa elävät miehet elävät pidempään kuin sinkkumiehet, mutta sinkutkin elävät eronneita miehiä pidempään. Parisuhteen suojaava voima johtuu siitä, että puoliso johdattaa miehet terveyden ja onnellisuuden kannalta tärkeisiin sosiaalisiin verkostoihin, jotka eron yhteydessä miehiltä usein romuttuvat.

Onnelliset apinat elävät pidempään kuin onnettomat. Ja tämä koskee myös sukulaisiamme. Asiaa tutkittiin seuraamaalla 172 eläintarhoissa elävää orankia. Seitsemän vuoden tarkkailujakso paljasti, että yksilöt, jotka olivat saaneet hoitajiltaan eniten onnellisuuspisteitä, elivät onnettomia pidempään. Ero oli riippumaton sukupuolesta, iästä, lajista tai siitä, kuinka monta kertaa ne olivat joutuneet muuttamaan uusiin olosuhteisiin. Tutkijat kommentoivat havaintoaan tavalla, joka osoittaa, kuinka varovaisia sanoissaan biologienkin on oltava tässä kulttuurivallankumouksen kyllästämässä länsimaisessa yhteiskuntailmapiirissä. Tutkija Alexander Weiss  joutui selittämään, että onnellisuus sinänsä tuskin vaikuttaa orankien elinikään, vaan se ilmentää eläinten terveyttä, hoidon tasoa ja hyvinvointia!

Lausahdus kuulostaa kummalta, sillä ei ole mitään rationaalista syytä olettaa, että onnellisuus tarkoittaisi eri asiaa ihmisellä tai sukulaisillamme. Ainoat syyt höpöttää tällaista ovat poliittisia. Onneksi minä olen lakannut olemasta poliittisesti korrekti ja voin kertoa vaikka illallisesta apinapolkukokemuksesta. Matkan varrella yksi kärpänen meinasi käydä kimppuun. Huomasin ravistavani päätäni aivan samalla tavalla kuin hevonen tai koira. No, eihän siinä ole mitään kummaa, kun olemme kaikki samaa sukupuuta – erehtyväthän aivomme joskus vielä luulemaan, että olemme kaloja ja hengitämme kidusten avulla. Siksi meille tulee hikka.

Testaa itsesi

Törmäsin netissä jokin aika sitten sukupuolitestiin. Testituloksen tulkinta osoittaa, että sen laatijat ovat ilmeisesti jämähtäneet sinne kiduksellisten kehitysvaiheeseen… Testi oli ilmiselvästi – Kjell Westötä lainatakseni – Helsingin punaviherporvarillisen kulttuurifeministieliitin laatima. Sehän tuntuu aivan tosissaan uskovan, että ihminen on pelkkä kulttuurinen konstruktio, jossa erilaisuus on puhdasta vapaan tahdon tuottamaa tyhjien taulujen kontekstinmukaista raapustelua – liitutaulu vain huutaa nirsk, narsk.

On vaikea sanoa, olisiko maailmassa mitään muuta yhtä halveksittavaa tyhmyyden tiivistymää kuin feministinen ihmiskäsitys. Kreationistitkin jäävät kauaksi jälkeen.

Testi sinänsä tuotti aivan odotetun tuloksen: olet mies. Kehuttiin jopa, että sinussa on paljon mieheyttä, miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan naisellisia persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Miehekkyys on sinulle tärkeää ja osaat nauttia mieheydestäsi.

Tähän saakka ihan ok, mutta sitten ”analyysi” menee ufoiluksi: Haluat liittyä miesten ryhmään sekä erottautua selkeästi naisten ryhmästä. Olet valinnut maskuliinisen ja hyvin epäfeminiinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan maskuliinisuus hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla feminiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää feminiinisiä puoliasi.

Boldaus on omani, muuten teksti on testin tuottamaa ”analyysiä”. Onneksi olen tehnyt oikeitakin aivojen sukupuolista suuntautumista mittaavia testejä, joten en lankea tuollaisiin valintoihin, haluamisiin, pelkoihin ja harmonioihin – vallankäytön välineisiin. Ihan sama mitä haluan, kun aivoni kuitenkin toimivat siinä asennossa, mihin sikiönkehitys on ne aikoinaan naksauttanut ja myöhempi hormonimyllerrys asemoinut. Pelkkää biologiaa. Peloista ja huolista puhuminen on säälittävää, varsinkin kun testi löytyy Setan transtukipisteen sivuilta! Siellä ei siis kannatetakaan yksilöiden vapautta olla sitä mitä ovat, vaan kaikkien pitäisi mahtua johonkin androgyyninmakuiseen keskiarvopersee… eikun persoonaan.

Kuinka tällaisella rasistisella asenteella voi vaatia vähemmistöille oikeutta ja saada siitä vielä Vuoden Kristiina -tunnustuksen? Selitys on tietysti looginen, sillä ”kuningatar Kristiinan nimeä kantavan kunniapalkinnon” myöntää vuosittain Helsingin yliopiston (!) sukupuolen tutkimuksen oppiaine (lue: naistutkimuksen laitos) taholle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt sukupuolen tutkimusta (lue: joka on parhaiten onnistunut hämärtämään luonnontieteellisiä tosiasioita).

Sain testissä -16 naisellisuuspistettä, mutta vain neljä miehekkyyspistettä. Olen siis kaukana alfauroksesta. Millaisia syytöksiä tulokseni olisikaan generoinut, jos olisin saanut 16 miehekkyyspistettä? En edes viitsinyt kokeilla, millaisen luonnehdinnan testi olisi ulostanut, jos olisin saanutkin 16 naaraspistettä ja -4 urospistettä.

Jos itse saisin valita, ottaisin kuitenkin mieluummin ne 16 miehekkyys- kuin 16 naisellisuuspistettä. En halua olla eheyttämisen kohteena, sillä olen täysin tyytyväinen seksuaalisuuteeni. Sopisiko se ehkä Setallekin? Siis että saisin olla ihan rauhassa sellainen kuin olen eikä tarvitsisi mennä kaappiin häpeämään?

Albert Einsteinkin oli mies. Hänellä oli todistetusti miesten aivot, sillä häntä pidetään tyypillisenä AS -henkilönä. Miestyypin aivot ovat ylipäätään hieman kallellaan autismin suuntaan, sanoo Cambridgen yliopiston autismin tutkimuskeskuksen johtaja Simon Baron-Cohen. Ilman tällaisia einsteineja eläisimme yhä puiden oksilla. Ihan mieluista omasta mielestäni (ja ympäristö kiittäisi), mutta luulenpa monen feministin olevan kauhuissaan, jos pitäisi lorottaa riu’ulla istuen, sähkö ei tulisi seinästä eikä rakasta tofupakettia löytyisi lähikaupan hyllyltä – kun ei olisi sitä kauppaakaan….

Tiesitkö muuten, että miehillä on yleensä lyhyempi etusormi verrattuna nimettömään kuin naisilla. Tämäkin löydös on selkeämpi autisteilla ja AS -ihmisillä, luultavasti siksi, että sormenpituuksien suhde määräytyy syntymää edeltävästä testosteronitasosta.

PS. Sattuipa somasti silmiin aiheeseen sopiva ”uutinen”, jossa ruotsalaismies Daniel Pernikliski paheksuu suomalaishoitsujen asiallista kalenterihanketta. Täysin käsittämätöntä ihmiselämän tuntemuksen puutetta. Osoittaa vain, mihin kaikkeen feministinen aivopesu meidät vielä johtaakaan. Pienet pyyhkeet saa myös suomalaismedia puhuessaan ”kohukalenterista”. Ei siinä ole mitään muuta kohua kuin toimittajien korvien välissä ammottava tuulitunneli.

PS2.Tuleeko Ruotsista enää yhtään täysijärkistä juttua? Nyt maa on mennyt sekaisin, kun kotihoitajan epäillään hoitaneen vanhuksen seksuaalisiakin tarpeita. Onko vanhusseksi Ruotsissa kielletty? Hoitsuhan käyttäytyi vain niin kuin jokaisen empaattisen hoitajan tuleekin tehdä.

PS3. Gallupit kertovat tänään, että perussuomalaiset ovat maan suurin puolue, kaikista hakkaraisista ja Kataisen haukuista huolimatta. Siinä sitä on muilla puolueilla ihmettelemistä – olisiko kohta jo löysätkin housuissa?

2 kommenttia artikkeliin ”OLEN UROS – JA YLPEÄ SIITÄ

  1. Miehekkyyspisteitä 8 ja naisellisuuspisteitä -40. Ja samat löpinät kuin sinulle. Hauska pikku testi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s