MARIA!

Ilmainen neuvo kaikille nörteille peräkammarinpojille, jotka eivät koskaan luonnossa törmää tyttöihin. Menkää poimijoiksi marja-, juures- tai vihannestiloille, siellä niitä naaraita pyörii ja vielä asuttekin yhteisissä kommuuneissa. Suomalaisnaaraiden lisäksi tarjolla on aitoja naisia Ukrainasta, Venäjältä, Virosta, Latviasta, Thaimaasta…

Istuin eilen pari tuntia vakuutusyhtiön lasikopissa. Ainahan ne yrittävät ryöstää asiakkaita toisiltaan. Olin vertailuttanut hintoja viimeksi pari vuotta sitten ja vanha suhde oli pessyt haastajan kuusi-nolla. Viikko sitten puhelin taas soi. Seksikkäänoloinen naarasääni siellä kertoi, että Elina oli houkutellut tarjoamaan palvelujaan… Mietin pari kertaa, jaksaako tästä lähteä ajelemaan maalikylille asti yhden vakuutusasian tähden, mutta jokin äänenväreessään oli tarpeeksi houkuttelevaa. Suistuin siis tärskyihin. Mutta jos oli Elina tärisyttävä tapaus, niin tässä olin tietämättäni astumassa tulivuoren uumeniin…

Enpä ole ennen moisessa myyntineuvottelussa istunutkaan. Miesparoilla ei tämän jälkeen ole enää mitään mahdollisuuksia saada myydyksi apinalle yhtään mitään. Tässä oli Nainen, jota olisi voinut parin tunnin istumisen ja tuijotuksen jälkeen kosia sen enempää miettimättä. Siinä ajassa myös hänen sisäinen kauneutensa tuli todistetuksi, joten te feministitkin siellä ruutujenne ääressä voitte pitää suunne kiinni. Ulkoinen statuksensa oli samaa luokkaa kuin eräällä Janina F:llä. Profiili, tyyli, hiukset, iho, tapansa katsoa suoraan silmiin, kahdeksan sentin korot – ja ne tissit! Ratkeamispisteessä olevan puseron napituskin alkoi vasta strategisesti punaiselta alueelta…

Jopa nimensä iski suoraa tulta. Jestas mikä Nainen! Hänenlaiselleen tällainen beetauros (ainakin yrittäisi) antaa kaiken, mitä tämä vain keksisi pyytää. Niinpä oli luonnollista, että yhtiönsä sai minusta uuden asiakkaan, vaikka olin ollut uskollinen edelliselle vakuuttajalle 40 vuotta – onneksi tarjouksensakin kesti vertailun, muuten olisi voinut olla vaikea perustella päätöstä edes itselleen.

Kyllä nämä suuryritykset keksivät aina uusia jippoja urosten pään menoksi – miten tällainen sitten naarasasiakkaisiin tehoaa, en tiedä. Luultavasti yhtä hyvin kuin naistenlehtiä myydään hymyilevillä kansikuvakaunottarilla. Tässä kaunottaressa oli vain yksi hyvin pieni virhe – uumansa hoikkuus oli alkanut kadota. Johtuiko se ehkä siitä, että hän oli jo saanut rangastettua uroonsa, joka kalliin näköisistä sormuksista päätellen on aika korkeata alfatasoa. Ei kai tällaiselle naaraalle muunlaista spermakumppanuutta voisi olettaakaan?

Niin uskomattoman yleinen vaiva tämä vyötärön katoaminen nykyisillä suomalaisilla nuorilla naarailla – kultaisella 70 -luvulla tilanne oli aivan toinen!

Niin ne tissit. Pyydän anteeksi, mutta katseeni ei pysynyt millään konstilla aisoissa. Tiedostin hyvin, kuinka naurettavaa sen on pakko olla: vanha ukko ja nuori naaras. Mutta ei niille vaan voi mitään, niille silmilleen. On se kerta kaikkiaan niin perusbiologiaa, ettei siihen mikään feministinen aivopesu tehoa – paitsi tietysti siihen, että normaalimaailmassa näkymästä pelkästään nauttisi, mutta nykyisessä kulttuurivallankumouksen ilmapiirissä siitä tällaiset kiltit apinat saavat huonon omantunnon. Alfaurosaivojahan moinen ”kasvatus” ei koskaan edes tavoita eikä siten rasita.

Seksuaalista häirintää, huutavat siellä nyt kaikki naistutkimuksen dosentit pinkkien näyttöjensä ääressä, posket himosta pullollaan. Aivan, mikäli uskomme feminististä diskurssia, mutta miksi uskoisimme? En keksi yhtään hyvää syytä. Samalla logiikalla voisi huutaa, että urokset ovat seksuaalisen häirinnän uhreja, kun heidän eteensä tuikataan vajaasti verhoiltuja meloneja (HUOM: ITSE EN TIETENKÄÄN OLE TÄTÄ MIELTÄ). Mutta asia on aivan sama. Aivan sama kuin feministinaaraiden vaatimus, että naisten pitää saada pukeutua juuri niin kuin haluavat. Aivan sama logiikka ja oikeutus pätee väitteeseen, että miesten pitää saada katsoa juuri niin kuin haluavat. Olisi äijämarssille tilausta…

Katseen biologia johtaa epätasa-arvoon miesten kannalta. Olen ennenkin maininnut, että miesten näkökenttä on kapeampi kuin naarailla. Se on ollut tarkoituksenmukaista, kun urosten on metsästysretkillään pitänyt osua liikkuvaan maaliin ja naaraiden pitänyt huolehtia leirielämän lukuisista askareista. Nyt tästä tarkoituksenmukaisesta erosta tehdään rikosta. Naisten ei tarvitse luoda viipyviä katseita päästäkseen samaan tulokseen, mihin miesten pitää erikseen tarkentaa katseensa. Maailmasta syntyy täysin väärä kuva, kun sitä määritetään kulttuurisilmälasien läpi. Kun tämä vääristynyt kuva viedään lainsäädäntöön, joudutaan tapaus Strauss-Kahnin tapaisiin tilanteisiin. Häntäkin syytetään seksuaalisesta häirinnästä! Ehkä hänkin oli vain luonut liian viipyileviä katseita…

Voisi tietysti kysyä, mitä tällainen kyttäysyhteiskunta hyötyy kilteimpien jäsentensä elämänilon pilaamisesta? Lisääkö vai heikentääkö moinen syyllistäminen laumassa keskimääräisesti koettua hyvinvointia?

PS. ”Ainahan” on tiedetty, että alfa-apinat lisääntyvät tehokkaammin kuin surkeammat lajitoverinsa. Niin sen tietysti pitää evoluution valossa mennäkin, muuten laji taantuisi. Ihminen ei ole mikään poikkeus. Kauniit ja tehokkaat ja liberaalit lisääntyvät siis rahvasta enemmän. Johtajilla on perinteisesti (lue: biologisesti) oikeus toteuttaa moniavioisuutta muodollisen yksiavioisuuden rinnalla. Ja kauniit yksilöt saavat useammin tyttöjä kuin poikia!

Asia on nyt todistettu suomalaistutkimuksellakin. Asialla on upea tiedeleidimme Liisa Keltikangas-Järvinen ja tutkija Markus Jokela. He ovat osoittaneet, että 12-21 -vuotiaina testatut luonteenpiirteet ennustavat, kuinka monta lasta tutkittavalla on 39 ikävuoteen mennessä. Johtajuutta ilmentävät luonteenpiirteet lisäävät lapsilukua sekä miehillä että naisilla. Johtajaluonteet saavat ensimmäisen lapsen aiemmin kuin vähemmän johtamiseen taipuvaiset ja jäävät harvemmin kokonaan lapsettomiksi.

PS2. Silloin tällöin mediaan pääsee vahingossa joku miesaivoillakin kirjoitettu juttu.  Toimittaja Esa Jokisen eilinen lohkaisu on yksi sellainen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s