KONNIA JA YKSI SANKARI

Olet varmaan kuullut esimerkiksi Tarja Halosen suusta, että naiset kärsivät luonnonmullistuksista(kin) miehiä enemmän. Sitä et ole tainnut tietää, että salaman tappamista apinoista 82 prosenttia on uroksia. No nyt tiedät.

Edellisessä jutussa mainitsemani teinien musiikkianalyysi on ehkä tärkeämpi tutkimus kuin mitä vielä ymmärretäänkään. Se paljasti, kuinka ”automaattisesti” asiat laumassa etenevät huolimatta yksittäisten apinoiden mielipiteistä. Taustalla vaikuttaa biologia, joka tunkee esille siitä huolimatta, mitä kuvittelemme itse tietävämme ja minkä luulemme olevan tärkeää. Kyselyihin perustuvat käyttäytymistutkimukset ovat tuomittuja epäonnistumaan. Ne tuottavat vain epäolennaista ja tuskin koskaan oikeaa tietoa, emmekä edes tunnista sitä itse. Sosiologit, psykologit ja naistutkijat, vaviskaa!

Ihminen ei kyselyihin vastatessaan pysty erottautumaan kulttuuristen idiotismien luomasta verkostosta. Kun jo näin viaton asia kuin biisien luokittelu menee pieleen, miten paljon sitten vaikuttavatkaan uskonnot ja valtapoliittiset ismit, joihin meitä innokkaimmin kiedotaan seksin avulla. Niinpä kyselyissä tuskin kukaan kehtaa sanoa, että koolla on merkitystä, vaikka kaikki tietävät, että juuri sillä on merkitystä – kaikessa. Ajat itsekin isoihin marketteihin, vaikka kyselyissä haikailet sivistyneen oloisesti korttelikauppojen perään. Koko vaikuttaa jo vauvojen käytökseen (päin vastoin kuin professori Lotte Thomsen kulttuuriuskonsa voimalla olettaa, käytös on synnynnäistä).

Pyhä Penis

Koko on tärkeä asia myös simpansseille. Luultavasti se on elämän itsensä ominaisuus, jonkinlainen kaikkiin geeneihin koodattu salajuoni. Kookkaat, jämeräleukaiset ja matalaääniset (eli tetosteronivaikutteiset) miehet ovat mielestämme parhaita muodollisen vallan käyttäjiä, niin kutsuttuja johtajia. Ja nimenomaan miehet, sillä naisilla ei ole munia. Peniksen koko on nimittäin se kaikkein tärkein johtajan tunnusmerkki. Jo simpanssit tietävät sen ja ne osaavat suhtautua asiaa avoimemmin kuin me. Urossimpanssi omaksuu asemansa mukana käyttäytymistapoja, jotka saavat sen näyttämään suuremmalta ja arvokkaammalta (hidas ja raskas kävelytyyli, turkin pörhistely). Urosten väliseen voimainmittelyyn liittyy myös erektion esittely. Mikä yhteys tällä mahtaakaan olla solmioihin ja Timo Soininylisuuren” kravatin paheksumiseen!

Siksi jäykistynyt penis on nykykulttuurin tarkimmin sensuroima asia, koska se näkeminen paljastaisi automaattisesti kantajansa hierarkisen aseman. Erektiosta on tullut ”pyhä”. Siksi kai naisilla on se alitajuinen käsityksensä, että heidän pitäisi olla kymmenen kertaa parempia kuin miesten kelvatakseen (miesten) hommiin. Siltä heistä varmaan henkisesti tuntuukin. En yleensä arvosta Freudia mistään, mutta keksimänsä peniskateus taitaa sittenkin olla totta – mutta se ei johdu halusta saada penis vaan se tulee tästä yleisestä biologisesta ”suuruuden” puutteesta, mistä näyttää aiheutuvan eräille (miesaivoisille) naaraille valtavia paineita.

Siksi tasa-arvosta kohkaaminen on niin naurettava asia, koska miesten ja naisten maailma toimii aivan eri tavalla, eri maailmoissa. Niiden mittaamiseksi ei ole olemassa yhtenäistä mittaria tai asteikkoa. Molemmat maailmat ovat yhtä tärkeitä, mutta niiden sotkemisyritykset vain hämärtävät todellisuuden. Siksi meillä on tasa-arvo-ongelma, kun sitä mitataan vain lukumäärillä eikä ymmärretä muodollisen ja todellisen vallan eroa. Siksi naiset esimerkiksi äänestävät miehiä, vaikka massiivinen propaganda käskee toista tekemään.

Miehiä ja naisia koskee myös aivan eri moraaliasteikko – ja miesten elämää se rajoittaa paljon tiukemmin, varsinkin jos vertailukohdaksi otetaan sukupuolten erilainen aivotoiminta. Silti vain naiset valittavat. Miksi? Koska heillä on siihen varaa. He kirjaimellisesti istuvat maailman ainoan todellisen vallan – vaginansa – päällä. Miesten on parasta pitää turpansa kiinni, muuten ei piparia heru eikä toivoa lisääntymisestä ole. Ja lisääntyminenhän on elämän tarkoitus. Ja kuinka kuvaavaa, että juuri seksillä lyöminen oli äkkiväärien femakoiden vastaus Rauli Jokelinille, joka uskalsi Aamulehdessä puhua asioista niin kuin ne ovat. Suomessa rehellisyys ei ole sallittua – no tuskin muuallakaan, sillä sekin taitaa olla pelkkää yleismaailmallista biologiaa: naaraat pitävät urokset hiljaisina ja nöyrinä poikina.

Feminismin huippua

Aamulehden toimittaja Minna Kurki ponnahti kerralla suomalaisen idioottifeminismin huipulle. Tulee vaan miettineeksi onko Minna vain feministipropagandan uhri vai onko aivotoimintansa aivan oikeasti tällä tasolla? Minna vastaa siis kesän 2011 henkisestä rimanalituksesta. Mistä tällaista ammattitaidottomuutta oikein sikiää? No, suomalaisten yli(!)opistojen journalistiikan laitoksilta tietysti. Nehän ovat feministien viisaasti miehittämiä organisaatioita. Täytyy antaa feministeille tunnustusta siitä, että he ovat ymmärtäneet sodankäyntiä käytävän nykyään medioiden välityksellä. Käytännössä kaikkien uusien toimittajien aivotoiminta on ”koulutuksella” saatu säädettyä uuteen asentoon. Ei siis mikään ihme, että aivopesu tunkee päälle tiedotusvälineistä joka päivä.

Nyt feministeille ei riitä enää idioottitermi macho, vaan Kurki pistää sen neljänteen potenssiin: valkoinen heteromies edustaa ällösetäkulttuuria (no, kulttuuria sentään kuitenkin). Moiseen riittää siis se, että Minnan henkilökohtainen aivotoiminta on sitä mieltä. Ei tällaiseen maailmantotuuteen mitään tutkimuksia tarvita. Tunne riittää. Feministinen diskurssi oikeuttaa tekemään tunteesta tiedettä.

Jos Aamulehden päätoimittaja Jouko Jokinen olisi tehtäviensä tasalla, Minna olisi saanut jo potkut.

Eniten ihmetyttää tietysti feminismin logiikattomuus. Se huutaa suureen ääneen ihmisten erilaisuuden ja kaikkien poikkeavuuksien hyväksymisen puolesta. Erityisesti he ovat olevinaan vähemmistöjen puolella – koska edustavat sitä itse. Erityisesti pitää sietää homoja, transuja, bikansaa ja lesboja – koska suurin osa feministeistä edustaa jälkimmäistä ryhmää. HLBT -porukkaa pitää siis sietää, vaikka heidät ovat vielä vähän aikaa sitten luokiteltu rikollisiksi. No hyvä niin, ettei enää. Mutta nyt feministit ovat innolla värkkäämässä rikosta valkoisen heteromiehen seksuaalisuudesta!

Tähtäysristikon taakse on jo muovailtu kirjaimet VHM. Sitä on kaikilla kiihkoilijoilla vapaa oikeus ampua kaikilta suunnilta. Se on eläin. Se on sika – vaikka sikojenkin lahtaaminen on näiden korkeamoraalisten vegaanien mielestä tuomittavaa, niin apinasika on eri asia. Eikä tarvitse ymmärtää mitään biologiasta, estrogeeneistä tai testosteroneista, riittää kun on tarpeeksi kulttuurihumalassa…

Feministit voisivat joskus myös itse harjoitella sitä kuuluisaa toiseuden näkemistä, mitä muilta näyttävään tyyliinsä vaativat.

Mitä tapahtuisikaan, jos tässä nyt sattuisin sanomaan, että homot ja lesbot ovat ällöseksin harjoittajia?

Haukkuminen kääntyy itseään vastaan

Valitettavasti feministien keittämän myrkkykeiton joutuvat loppupeleissä nielemään HLBT -apinat, sillä ällöpuheet masinoivat jossain vaiheessa homokriittisyyttä ja kaiken maailman muutakin kriittisyyttä. Apinoiden käyttäytyminen menee vaan niin, että haukkumisen kohteet muuttuvat jossain vaiheessa puolustettaviksi. Kannattaisi ehkä feministienkin miettiä, kuinka rankasti toiseutta kannattaa nuijia. Huomaan reaktion itsessänikin. Aikaisemmin olin innokkaasti fanittamassa pride -kulkueita, mutta nyt ne näyttäytyvät jo naurettavilta. Mikä mahtaakaan olla seuraava vaihe?

Ihmeellistä puhetta kuulee monien naarastoimittajien ja eräiden profeminististen urostoimittajienkin, esimerkiksi Timo Harakan, suusta. Yhteiskuntamme on muka yhtäkkiä muuttunut rasistiseksi ja sisäänlämpiäväksi takapajulaksi. Joka toisessa YLE:n radio-ohjelmassa ohjelmassa kysellään nyt ”asiantuntijoilta”, mitä tällaiselle muukalaisvihamieliselle kansalle pitäisi tehdä. Ihanko todella toimittajien eväät ovat nykyään näin vähissä?

Ei rasismi ole lisääntynyt, siitä vaan puhutaan enemmän. Herkkähipiäiset naaraat havaitsevat rasismia joka puolella, kun sana on kerran päässyt julkisuuteen. Sama logiikka kuin siinä, että yhden naaraan löytäessä lasinsirun einespakkauksesta, kohta puoli Suomea tekee samanlaisen havainnon. Tai sama logiikka kuin tunteessa, että rikollisuus lisääntyy, vaikka tilastot osoittavat päinvastaista. Tai sama logiikka kuin siinä, että yhden naaraan keksiessä tulleensa raiskatuksi, kaikki kyseisen (rikkaan) alfauroksen entiset heilat muistavat äkkiä samanlaisen kokemuksen.

Ehkä naarailla on vain biologinen tarve ylläpitää huolehtimista tietyllä vakiotasolla. Jos lauma on liian turvallinen, huolia kehitetään tyhjästä. Näinhän se menee allergioidenkin kanssa. Liian steriileissä oloissa keho luulee vaarattomiakin hiukkasia pöpöiksi.

Tyypillinen esimerkki on profeministitoimittaja Timo Kiisken Iltalehden lauantainumerossa esittelemä Anu Rohima Mylläri, jolla tuntuu olevan suorastaan paranormaaleja kykyjä: Olin menossa junaan koirani ja matkalaukkujeni kanssa, kun Tampereella Tammelan torilla seisoskeli ryhmä miehiä, luultavasti perussuomalaisten äänestäjiä!

Onneksi saimme Kurjen höpötysten ansioista myös sankarin kesälle 2011. Hän on siis teatterinjohtaja Rauli Jokelin, joka oli pahoittanut mielensä Kurjen ällöttelystä ja vastasi kunnioitettavan nopeasti raudanlujalla kirjoituksellaan. Hyvä, että edes joku jaksaa. Henry Laasanen puolestaan ihmetteli, kuinka lukutaidottomia naaraat ovat, sillä Jokelin sai tietysti feministiapinoilta täyden laidallisen sitä itteään – vain siksi, etteivät he olleet joko lukeneet koko artikkelia tai sitten f-naaraiden luetun ymmärtämisessä on jotain pahasti vialla. Ehkä lukihäiriö vaivaa sellaisia naaraita, joiden päähän on sikiöaikana sattunut kehittymään urostyypin aivovarustus? Häiriö kun taitaa olla sidoksissa aivotyyppiin, sillä vaiva on yleisempi miehillä kuin naisilla.

Monenlaisia naaraita

Kristilliseltä Päivi Räsäseltä kysyttiin erään haastattelun yhteydessä mielipidettä laulaja Eva Dahlgrenista. Päivi luonnehti Evaa kauniiksi. Siis kauniiksi! Siitä tuskin kukaan polttaa bensalla valeltuja päreitään, koska sanan takana oli nainen. Mutta auta armias, jos vaikkapa Sauli Niinistö olisi lausunut saman!

Ostin viikonloppuna tapojeni vastaisesti lööppilehden, koska siinä oli juttua Maria Lundin vauvakesästä. Ihana Maria! Häntä kun pääsisi kunnolla…  kuvaamaan… tulin nimittäin juurikin tänään ostaneeksi uuden kameran.

Lehdestä pisti silmiin myös pikku uutinen poliiseille tutusta kolmikosta, joka oli tunkeutunut tuntemattoman perheen kotiin ryöstäen ja nöyryyttäen asukkaita. Erno-Petteri Suominen (19) sai kolme vuotta kolme kuukautta ehdotonta vankeutta ja Jegor Kirsin (21) kaksi vuotta ja 11 kuukautta ehdotonta vankeutta ryöstöstä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja vapaudenriistosta. Nainen (19) sai kahdeksan kuukautta ehdollista vankeutta ryöstöstä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Vaikkei kaikkea todistelua tunnekaan, niin eikös tuomioissa nyt haise jonkinlainen seksismi? Rikokset olivat lähes samoja, mutta seuraamukset lasilattian suodattamia. Ja taas kerran nainen sai olla pelkkä nainen. Naisten nimet pysyvät aina salassa. Sama juttu muun muassa siinä kuuluisassa Wincapita -oikeudenkäynnissä. Hannu Kailajärven rikoskumppanin Tiina Wartin nimen toimittajat jättävät säännönmukaisesti mainitsematta. Eikä kyläkauppias Vesa Keskisen raiskanneiden kahden naisen nimeä ole koskaan kerrottu julki.

No mutta mitä pitäisi sanoa tuoreimmasta tangokilpailusta? Paras jätettiin toiseksi pelkästään siksi, että nyt oli naisen vuoro voittaa! Näin pitkälle tasa-arvo on meillä jo edennyt. Jostakin kumman syystä tuomariston molemmat naisjäsenet kuitenkin äänestivät seksikkäänä pitämäänsä Heikki Koskeloa. Urosjäsenet sen sijaan valitsivat voittajaksi gaselliksi luonnehtimansa Mervi Koposen. Gaselli voitti. Kuulostaa hieman erikoiselta laulukilpailun tulokselta.

Viikon tiedemoka

Viime päivinä meille on monen median välityksellä kerrottu, kuinka taipumus syrjähyppyyn voi periytyä. Tutkimuksen kohteina olivat seeprapeipot, mutta tutkija antoi ymmärtää, että kyse on apinoista. Ehkä se ei ole mikään ihme, sillä tämä tutkija on ruotsalaisnaaras, Elisabeth Bolund. Hän on seeprapeippoja katsellessaan saanut jonkinlaisen herätyksen. Naaraiden vieraissakäynnin syy ei kuulema olekaan hyvien geenien metsästys, vaan onneton kohtalo tulla syntyneeksi uskottomuusgeenejä kantavan petollisen uroksen tyttärenä!

Näin kätevästi uskottomuus saadaan sekin työnnettyä kokonaan urosten syyksi. Ilman pahoja uroksia ei olisi uskottomuuttakaan, visertää Elisabethin tutkimuslogiikka. Hän on sitä mieltä, että jos linnulta löytyisi kyseisiä uskottomuusgeenejä ja sen jälkeen niitä löytyisi myös ihmisiltä, voisi kuvitella samanlaisten mekanismien säätelevän myös meitä.

Elisabethin ajattelussa on ainakin kaksi isoa kuplaa. Ensiksikin, jos naaraat saavat ”isiltään” uskottomuusgeenin, silloin myös naaraat geenin kantajia ja välittävät uskottomuutensa jälkeläisilleen. Miten tässä(kin) nyt voidaan syyttää vain toista sukupuolta?

Toisekseen koko tutkimuksen lähtökohta on väärä. Siinähän yksiavioisuutta pidetään annettuna totuutena, mikä ei tietystikään pidä paikkaansa. Koko uskottomuuspuhe on turhaa, sillä ihmisapinat ovat luontojaan moniavioisia. Kulttuuriuskon avulla meitä vaan yritetään valtapoliittisista syistä väkisin pakottaa yksiavioiseen malliin. Ei ole onnistunut, eikä tule onnistumaan. Siksi on hieman erikoista yrittää todistaa uskottomuutta anomaliaksi. Ehkä pitäisikin yrittää metsästää niitä harvinaisia ja todennäköisesti olemattomia yksiavioisuusgeenejä…

Viikon manipulointimoka

Oletko nähnyt gosaimaa.com:n uuden mainoksen? Toivottavasti et näekään. Siinä Imatrankoski on joutunut hyväksikäytön uhriksi. Kuvamanipulaatio on lipsahtanut överiksi, kun on lisätty hieman (lue: liikaa) dramatiikkaa, ylinostatettu kuohuja – ja istutettu kunnianarvoisa Valtionhotelli väärälle puolelle Vuoksea! Voiko enää vastenmielisempää apinoiden harhautusta ajatella? (Voihan tokkiinsa, mutta se ei ole peruste tehdä huonoa mainontaa)

Viikon ministerimoka

Näitähän piisaa, mutta otetaan tällä kertaa tarkasteluun entinen ulkoministeri sekä nykyinen Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb, tämä kiiltokuvapoikamme. Ulkoministeriössä ei olla häneen yhtä ihastuneita kuin mitä eliitti ja suuri osa naaraista näyttäisi olevan. Viimeisenä ulkoministeritemppunaan hän sattui nimittämään ministeriön johtajavirkoihin kaksi apulaistaan, Päivi Pohjanheimon ja Jori Arvosen. Ai kun seksikästä! Pätevyydellä ei ole virkaa, kun sopivuus ratkaisee. Mikään ei ole apinoiden käyttäytymisessä muuttunut ja tuskin koskaan muuttuukaan. Voiko härskimpää politikointia ajatellakaan? (Voihan tokkiinsa, mutta se ei ole peruste huonolle hallinnolle)

Viikon kulttuuriruumis

Entinen kulttuuriministeri Arvo Salo kuoli viikonloppuna ja YLE lähetti kulttuuriuutisissa pätkän hänen haastattelustaan 16 vuoden takaa. Viestinsä oli jotensakin kaksijakoinen. Toisaalta Salo painotti tiedon merkitystä menestyksen kulmakivenä, mutta hehkutti samalla, että menestys ja työväenliike ovatkin kulttuurivallankumouksen ansiosta. Tiedolla ja kulttuurillahan ei tunnetusti ole mitään tekemistä keskenään. Kulttuurissa voi toki tehdä vallankumouksia, mutta ihminen siellä sisällä ei muutu miksikään. On tietysti surullista, että vain muutama prosentti lauman jäsenistä tämän ymmärtää ja nekin harvat pitävät turhan matalaa profiilia.

Viikon tyttö

Satuin vahingossa eilen näkemään osan Maunu Kurkvaaran Raportista, jossa tutkiskeltiin laivatyttöjen elämää vuonna 1964. Pääosan Vuokkoa esitti legendaarinen Anneli Sauli. Elokuva kyllä hienosti todisti, miksi Anneli on niin ihailtu näyttelijä. Sellaista kauneutta, silmiä ja naarasvartaloa harvoin näkee ja kun tissejäkin esiteltiin rohkeammin kuin nyt 2000 -luvulla, ei kai ole mikään ihme, että hänestä tuli aikansa seksisymboli. Ikävä vain, että hän vanhemmiten rupesi kommunistiksi ja feministiksi. Ei hänelläkään siis ollut riittävästi tietoa ymmärtää ihmisluontoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s