VIIKON KUVAT: Hellä hetki kuovien tapaan

Apinalammella koettiin viikonloppuna ainutkertainen tapahtuma siinä mielessä, että sattui olemaan kamera valmiina kädessä, kun naaraskuovi lensi jonkin matkan päähän lammen jäälle – niin kauaksi kuitenkin, että vuoden luontokuvan saamiseksi olisi tarvittu telejatke tai (ja) parempi objektiivi. Omaksi iloksi tämäkin laatu toki riittää.

Näytelmä siis alkoi naaraan sisääntulolla kello 16:23.

Parin minuutin kuluttua näyttämölle asteli uroskuovi, hieman varovaisen oloisena.

Kannattaa olla nöyrin mielin ja toteuttaa kaikki naaraan toiveet, jos haluaa roiskia herkkuja ”salin” seiniin. Minuutin verran uros seurasi koko ajan liikkeellä ollutta naarasta nokkien sitä hellästi ja kujerrellen muunneltua soidinääntään.

Noin minuutin kuluttua naaras lopetti kävelynsä ja uros lyöttäytyi lähituntumaan kaulaillen hellästi armastaan. Siivet otettiin jo käyttöön, niitä tarvittaisiin kohta…

Siiville oli käyttöä noin minuutin hellimisen jälkeen, kun uros nousi naaraan selkään. Naaras seisoi koko ajan paikallaan, uros näytti polkevan varpaillaan vuoroaskelin naaraan selkää.

Suunnilleen puolen minuutin polkemisen jälkeen uros laskeutui naaraan selkään nilkoilleen jatkaen polkemista koko jalkapöydän voimin. Sitten naaras lähti taas liikkeelle. Oliko se merkki?

Intiimi hetki oli käsittämättömän nopeasti ohi. Kamera raksutti yli viisi kuvaa sekunnissa, eikä yhdynnästä saanut tämän parempaa ruutua. Esileikin kesto suhteessa varsinaiseen aktiin on siis kuoveilla paaaljon pidempi kuin ihmislajilla keskimäärin.

Kolmisen minuuttia kestänyt sekstailuhetki on ohitse.  Naaras jatkaa vielä matkaansa vesilätäkön toiselle puolelle.

Seksin jälkeen pitää käydä ”suihkussa” ja panna höyhenpuku kuntoon. Puhtaus ennen keikkea!

No tykkäsitkö?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s