JOHANNA FÖRSTIN TISSIT

Eläin nimeltä ihminen. Omasta mielestään maailman paras. Hänen määrittelemänsä hyvä eli BKT kasvaa sitä nopeammin, mitä innokkaammin lauma ostaa ruutia ja ampuu sen savuna taivaalle!

Johanna Förstin tissit on hyvä tapa aloittaa vuosi 2013, ainakin mikäli uskomme vuoden ensimmäistä hakutermiä, jolla simpanssifilosofiaa tultiin heti puolenyön jälkeen lukemaan. Ja miksemme uskoisi, sillä Johanna Försti on maamme huippumuusikoita – siis jotain aivan muuta kuin mikään Jenni Vartiainen, Kaija Koo tai Suvi Teräsniska. Johanna on niin Taitava ja ja niin Nainen, että melkein huippaa, kun häntä katselee. Tällainen Nainen saa kaiken haluamansa.

Se tuntematon urosapina, joka johanna försti tissit -haun oli koneelleen naputellut ja sivuilleni päätynyt, oli varmaankin katsellut uudenvuodenvastaanottoa Ylen ykköseltä. Johanna oli nimittäin juuri ollut Senaatintorilla laulamassa ja tekikin sen hänelle ominaisella ammattitaidolla, ilolla ja tunteella. Eikä hän pettänyt tälläkään kertaa: edes kylmä ulkosää ei ollut saanut häntä pukeutumaan housuihin.

Johanna oli saanut ilmeisen kylmät väreet kulkemaan tuon urosapinan selkäpiissä. Ja mikä luonnollisinta, urosapina yhdistää tällaisen kokemuksen automaattisesti mielikuvaan ihailemansa naaraan paljaista rinnoista. Niitä hän oli siinä yön pimeinä tunteina ja viimeisten rakettien poksahdellessa ryhtynyt netistä etsimään.

Olen pahoillani, etten pystynyt urosapinan toiveisiin vastaamaan. Täältä ei löydy kuin yksi tissikuva, eikä se esitä Johanna Förstiä. Jaa että mistä minä tiedän kyseisen hepun olevan heppu eikä hempukka? Siitä, että ne ovat 99,99 prosentin todennäköisyydellä uroksia, jotka tissikuvia etsivät. Ja heitä on paljon. Tähän blogiin löytäneiden ylivoimaisesti suosituin hakusana (simpanssifilosofiaa -termin jälkeen) sattuu olemaan tissikuva!

Tissit ovat urosapinoille tärkeä osa maailmaa ja useimmiten niitä ei koskaan ole tarpeeksi tarjolla. Ja sitten ohje kaikille miehen itselleen jo pyydystäneille naaraille. Ei kannata olla liian tiukkapipoinen, jos ”oma” mies tiirailee naapuripöydän tissejä. Miehet nyt vaan ovat sellaisia. Se kuuluu ihmisen lajityypilliseen käyttäytymiseen. Ja mitä alfempi uros, sitä enemmän hän erilaisia tissikokemuksia tarvitsee. Lausun tässä vain yhden nimen: Tiger Woods.

Se öinen googlailija tuskin on ollut alfauros, sillä alfat eivät ennätä netin ääreen. Reaalimaailmassa riittää heille tissejä valkattavaksi asti – varsinkin uudenvuodenyönä. Siksikin olisin halunnut mieluusti olla avuksi. Olisin ehkä pelastanut tämän ATM -uroksen vuoden, jos minulla olisi ollut tarjota kuva Johannan rinnoista. Niin, miksi se on niin vaikeaa?

Paras tissikuva, jonka Förstistä löysin, on tämä. Sen sisäistäminen vaatii runsaasti mielikuvitusta, mikä ei tunnetusti ole urosten vahvimpia piirteitä. Siksi olisi aivan mahtavaa, jos Johanna tämän luettuaan (mikä sekin on tietysti äärimmäisen epätodennäköistä) kokisi tissiherätyksen, ymmärtäisi kantavansa Suomen urosapinat pelastavia rasvamuodostelmia ja lähettäisi aidon tissikuvan minulle julkaistavaksi. Se saisi kunniapaikan blogissani. Ja jos Johanna olisi sellainen poikkeusyksilö, ettei hänestä kukaan olisi vielä nakukuvaa ottanut, niin ilmoittaudun vapaaehtoiseksi…

Alaston elää pidempään

Apinalogiikalla voisi kuvitella, ettei tisseihin tarvitsisi liittyä mitään salailua ja kaikkein vähiten mitään hävettävää. Mikä nännissä on niin pyhää, että ATM eli enemmistö urosapinoista joutuu maksamaan siitä vapautensa tai ison kasan rahaa? Mikseivät naaraat voisi olla sen verran yhteisvastuullisia, että haluaisivat pidentää urosten lyhyeksi jäävää elinikää tarjoamalla nännejä ihailtavaksi joka paikassa?

Käytäntö on logiikkaa ihmeellisempi. Ihmislajin naarasaivot on siten rakennettu, että niille nänni tarkoittaa valtaa. Ei kai kukaan luovuta valtaansa ilmaiseksi. Siitä revitään aina täysi hinta ja joskus ylikin, kunnon kapitalistin tavoin. Katsokaapa niitä naaraita, jotka pääsevät ministereiksi ja kansanedustajiksi. Heidän ensimmäinen intohimonsa on rajoittaa nännien näkyvyyttä ja saatavuutta laumassa. Siinä ei yhtään paina se, että tissien katselu on terveellistä – lähes kaikki miehet sen päissään tietävät.

Alastomuus on seksuaalinen signaali ja reagoimme siihen alitajuisen tehostetusti. Miehet reagoivat erityisen vahvasti alastomaan naisvartaloon. Ja seksi on terveellistä, sitä ei kai tarvitse nykyaikana enää kenellekään todistaa. Tämä on suurimpia syitä siihen, miksi alfauros elää selvästi vanhemmaksi kuin puutteessa kituuttava ATM.

Mitä siis pitäisi ajatella johtavassa asemassa olevien naaraiden empatiakyvystä tai halusta parantaa lauman hyvinvointia? He pyrkivät kynsin hampain sensuroimaan kaiken tissikulttuurin ja ovat kriminalisoimassa jo tissikatseitakin! Ovatko he sitä mieltä, että tissipolitiikka on nollasummapeliä eli jos miehet hyötyisivät, se olisi naisilta pois? Mutta miksi miesten haluama tissipolitiikka olisi nollasummapeliä, kun feministien tasa-arvodiskurssikaan ei sitä kuulema ole? Ei ole myöskään pelkoa siitä, että tissinvailautus tuhoaisi naisen mielenterveyden. Päinvastoin: naispornotähdillä on keskivertonaarasta parempi itsetunto, elämänlaatu ja kehonkuva sekä parempi seksielämä.

Sen verran satun tuntemaan ihmisen biologiaa, ettei miesten toive vapaista tisseistä koskaan toteudu – emme valitettavasti ole bonoboja. Voimme me urokset silti ruveta vaatimaan tissien vapautusta, sillä onhan naisillakin yhtä mahdoton missio meneillään: ”tasa-arvo”taistelu. Ei ”tasa-arvo” voi sekään koskaan toteutua, koska sukupuolet toimivat eri logiikalla. Ei se edes olisi tasa-arvoa, jos puolet pörssijohtajista olisi naisia. Se olisi tasa-arvoa, jos pörssijohtajalle maksettaisiin palkkaa, jolla madagaskarilainen kaivostyöläinen joutuu elämään.

Tasa-arvo ei ole oikea sana kuvaamaan miehen ja naisen yhteiseloa, sen verran erilaisista aivoista ja maailmoista on kysymys. Miehet osaavat jotain sellaista, jota naiset eivät (keskimäärin) osaa ja naiset tietysti osaavat kaikki muut asiat paremmin kuin (keskimääräinen) mies.

Miehet eivät vaan koskaan pärjää tisseille – tässä on se miehen ja naisen suuri ero:

Miehen ja naisen ero

Katso myös:

Suomen tärkein päivä

Yksi kommentti artikkeliin ”JOHANNA FÖRSTIN TISSIT

 1. Pakko on kommentoida vielä tätä jutun kirjoitusta eli kuinka vaikeaksi tissien katselu on nykyapinoille tehty. Tuon ”Miehen ja naisen ero” -videon upotus blogiin ei onnistunut sitten millään ilveellä. Kaksi tuntia taistelin Youtuben moralismia vastaan, mutta sitten luovutin ja laitoin videon normaalin linkin taakse – onneksi idän suunnalta löytyy vielä tervettä järkeä,

  Video löytyy myös Youtubesta (http://www.youtube.com/watch?v=r2XTEPen0Ow), mutta se on luokiteltu vaaralliseksi: ”videon sisältö ei ehkä sovi kaikille katsojille”. Siksi sitä ei näytetä kuvan kanssa google -hakutuloksissa eikä sitä voi katsoa ilman sisäänkirjautumista. Sitä ei myöskään voi upottaa ulkopuolisille sivuille, kuten ”normaaleja” Youtube-videoita voi. Kun upottamista yrittää siten, että on kirjautuneena Youtubeen, upotetuksi tuleekin jokin muu suosikkilistan video! Siksi ne, jotka ovat tilanneet tämän blogin sähköpostiinsa, saivat sinne aivan väärän videon. Asiaa toki sekin.

  Jos yrittää upottamista ilman, että on kirjautuneena Youtubeen, videopohja kyllä ilmestyy blogiin, mutta videon käynnistäminen tuottaa pelkän ilmoituksen ”videota ei ole olemassa”!

  Näin meitä sensuroidaan tässä läntisessä ihmemaailmassa. Näin pitkälle moralismin käsi ulottuu vielä 2000 -luvulla. Ei tämä nyt periaatteessa mitenkään poikkea amerikkalaisesta sadanvuodentakaisesta filmisensuurista, jolle Janen (Maureen O’Sullivan) viidakkoasukin oli liian synnillinen.

  En kyllä näe mitään vaarallista tai paheksuttavaa tuossa linkittämässäni videossa. Erittäin kauniin naarasapinan erittäin kauniit luomurinnat. Täytyy olla todella nyrjähtänyt, jos sen vuoksi rupeaa herneitä ympärilleen nakkelemaan. Jotain syvällistä tällainen sensuuri paljastaa ihmisen käyttäytymisestä ja naarasvallan ylivoimasta. Nänniä ei saa näyttää, mutta miesten tappamiseen yllyttävä opetusvideo on kaikille soveliasta katsottavaa…

  Loppuun jotain kaunista. Johannan video , jota ei ole vaaralliseksi luokiteltu, vaikka mekko meinaakin pudota. Ja täältä saat takuuvarmat kylmät väreet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s