IDEOLOGIA vs BIOLOGIA

Tänään tulin kuunnelleeksi Alivaltiosihteerin jälkeiset puolenpäivän uutiset eli nyt ollaan Radio Puheessa. Tätä ohjelmaa ei löydy Areenasta enkä ymmärrä siihen syytä. Areenassa on vain Radio Suomen samaan aikaan lähetetty kolme kertaa pidempi uutislähetys. Eihän siinä mitään, mutta kun näiden uutisten sisällöt olivat täysin erilaiset. Puheen aiheet saivat miettimään, onko se jokin feministikanava.

Puheen uutisiin oli kiinnostavasti pistetty peräkkäin kaksi ”uutista”, joita ei siis kumpaakaan Suomi-kanavalta kuultu. Ensin hehkutettiin, kuinka tasa-arvoministeri Paavo Arhinmäen aherruksen tuloksena isät saavat nyt aivan ikioman kuuden viikon mittaisen korvamerkityn vanhempainvapaan, kun siihen saatiin vuodenvaihteessa kahden viikon pidennys. Näin maailma pelastuu!

Heti perään kerrottiin, kuinka satoja miehiä on pidätetty epäiltyinä lapsipornoratsiassa lähinnä Yhdysvalloissa. Tämä viesti on vain yksi osa sitä diskurssia, jolla kaikki miehet yritetään leimata pedofiileiksi, raiskaajiksi ja väkivaltaisiksi murhaajiksi.

Stereotypiatalkoot

Molemmat ”uutiset” ovat kuin suoraan Naisasialiiton strategiakirjasta. Siinä opuksessa on tosin yksi logikkavirhe ylitse muiden enkä ymmärrä, kuinka siitä ei kukaan tunnu olevan moksiskaan. Feministit haluavat miehet kotiin ”tasa-arvon” nimissä lapsia hoitamaan. Toisaalta heidän missionsa on todistaa urosapinat pedofiileiksi ja kelvottomiksi alkeellisimpiinkin työtehtäviin. Sinä päivystävä feministi siellä koneesi ääressä, voisitko selittää tämän ristiriidan. Lasten hyvinvoinnilla ei tässä sodankäynnissä tunnu olevan minkäänlaista sijaa.

Feminismi leimaa äitiyden stereotypiaksi. Sen mukaan pedofiili siis ajaa saman asian lastenhoidossa kuin stereotyyppikin. Näin paljon feminismi arvostaa Naisten osaamista.

Huolestuttavinta tässä on tietysti lasten kohtalo. Keskimääräinen isä ei voi koskaan olla yhtä hyvä empaatikko kuin keskimääräinen äiti. Tämä tulee suoraan evoluutiosta ja aivojen erilaisuudesta. ”Tasa-arvosta” koituu siis väistämättä vahinkoa keskimääräiselle lapselle. Lasten hyvä on meillä alistettu tasa-arvopolitiikalle. Meillä on kyllä tasa-arvoministeri, mutta ei lapsi- tai edes perheministeriä.

Kuka suostuu ottamaan tästä vuosikymmenten mittaisen vastuun – eivät feministit ainakaan.

Meillä harrastetaan kummallista politiikkaa, jossa ideologia hakkaa biologian. Toimimme täysin samalla tavalla kuin muinaisessa Neuvostoliitossa. Sattui silmiin tuore uutinen, jossa tämä sukulaisuus loistaa olemassaolollaan: Suomessa ruvetaan valtion toimesta sensuroimaan koulujen oppikirjoja, jotta ne olisivat vallitsevan ideologian mukaisia! Opetusministeriö on käynnistämässä hanketta, jolla sukupuolistereotypiat poistetaan oppikirjoista.

Tiedoksi kaikille teille, stereotypiat ovat biologiaa.

Stereotypia ilmaisee, kuinka enemmistö ihmisapinoista luontaisesti käyttäytyy. Enemmistön tavat ilmentävät kunkin eläinlajin lajityypillistä käyttäytymistä. Jokaisessa populaatiossa on tietysti niitä, jotka käyttäytyvät poikkeavasti. Sekin on biologiaa. Opetusministeriön tavoite on ”suojella” näitä poikkeavasti käyttäytyviä. Siksi enemmistö on uudelleenkasvatettava. Tämä on linjassa sen kanssa, kuinka enemmistöä yritetään vähemmistöjen kautta muutenkin jalostaa paremmiksi ihmisiksi. Valitettavasti se ei toimi. Kulttuuri ei ole missään hakannut biologiaa, ei edes Neuvostoliitossa.

Itänaapurin stereotypiatalkoista koitui laumalle kallis lasku. Nyt meillä yritetään toistaa koe hieman eri premisseillä. Kuulostaako viisaan eläimen toiminnalta?

Arhinmäen takapirut

Tuo vanhempainvapaauutinen ei siis ollut mikään uutinen. Se on jo vanha ”uutinen”. Uutistoimittajalle on ehkä käyty kuiskuttelemassa, että tätä aihetta kannattaisi taas kerran kansallle lobata, jospa ne siitä kasvaisivat ihmisinä oikeaan suuntaan. Asiasta on päätetty jo ties milloin menneen vuoden puolella ja Arhinmäki mainosti sitä blogissaan viimeksi uudenvuodenaattona maanantaina. Nyt on jo perjantai!

”Uutisessa” Arhinmäen myös muistutettiin olevan sitä mieltä, että isät pitää tulevaisuudessa pakottaa kotiin aidolla 6+6+6 -mallilla. Stereotypioita ei siis tyydytä vain purkamaan pelkällä sensuurilla, siihen tarvitaan myös pakkoa.

Tasa-arvoministeri Arhinmäki on myös urheiluministeri Arhinmäki. Urheilun saralta niitä tasa-arvohaasteita vasta löytyykin. Esimerkiksi Tour de Skillä Suomella on sivukorvin kuultuna kuusi voitelumestaria ja ne ovat kaikki urosapinoita! Järkyttävää epätasa-arvoa. Arhinmäellä olis ihan tuhannen taalan paikka korjata tällainen epäoikeudenmukaisuus. Kuinkase paljon mukavampaa suksenpohjia olisikaan hinkata paritellen kuin pelkässä äijäporukassa…

Ei ole meillä tasa-arvomisterin älykkyys yhtään noussut sitten Wallinin aikojen. Onko vika miehessä, vai peuhaako siellä taustalla jokin susilauma? Ihan itse kai Arhinmäki on erityisavustajansa valinnut, joten saa syyttää itseään. Joukosta löytyy muun muassa Anne Moilanen, jonka miesviha ei esittelyjä kaipaa.

Toisena feministinä siellä häärii Minna Kelhä, joka on ylpeä kulttuurisen ja feministisen kasvatustutkimuksen ryhmän (KUFE) jäsen ja tehnyt väitöskirjansa feministiprofessori Elina Lahelman ohjauksessa lähtökohtinaan kriittinen suomalainen perhetutkimus, suomalainen feministinen sosiaalipoliittinen tutkimus sekä angloamerikkalainen feministinen äitiystutkimus.

Huh huh.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s