NUKKUMINEN JA RAISKAUS

Istuin aikoinaan vuosikausia tasa-arvotyöryhmässä, johon yliopisto oli nimennyt edustajakseen naistutkimuksen tohtorin. Ei kai mikään voi olla merkittävämpi feministi kuin naistutkimuksesta väitellyt apina? No ehkä naistutkimuksen professori… Ei tädistä suurta riesaa ollut, sillä hän vaivautui paikalle ehkä joka kymmenenteen kokoukseen. Eräässä niistä hän loihe ilmoille lausumaan feministisen perusteesin: mies on naisen pahin vihollinen.

Mies on naisen pahin vihollinen!

Jostakin syystä tämä iskostui aivoihini lähtemättömästi. Ehkäpä sen vuoksi, että se niin radikaalisti poikkeaa sovinistisesta perusteesistä: nainen on parasta, mitä mies voi ajatella.

Nainen on parasta, mitä mies voi ajatella!

Jos sitten feministisen logiikan mukaan ajattelemme, että sovinistit ovat hallinneet ihmislajia ainakin viimeiset 5000 vuotta ja nyt on feministien vuoro soveltaa omaa teesiään seuraavat vuosituhannet – niin jokainen voi päissään miettiä, mikä on lopputulos.

Voiko nukkuvan… eikun miehen

Jostakin syystä tämä naistutkija tuli mieleen, kun suosikkinaaraani eilen illalla yllättäen ja pyytämättä tuli kysyneeksi, voiko nukkuvan raiskata. Hän varmaankin oli lukenut uutisen, jossa urosapinan kerrotaan joutuneen vankilaan, kun oli tunkenut peniksensä vieressään nukkuneen naaraan vaginaan. Todistusaineistona oli muun muassa lattialla lojuneet pikkupöksyt…

En osannut vastata, koska en ole nainen. En osaa kuvitella, miltä penis sisälläni tuntuisi, eikä se totta puhuen edes hirveästi kiinnosta. Kysyin siis suosikkinaaraaltani, hänhän on Nainen. Ja Hän vastasi, ettei nukkuvaa tietenkään voi raiskata, kyllä äherrykseen pakosta heräisi.

Tietysti on tilanteita, joissa naaras on juonut itsensä niin änkyräkänniin, ettei tajua mistään mitään. Meidän miesten pitää heitä tietysti tällaisissa tilanteissa pelkästään varjella kaikelta pahalta. Mutta kun se oma penis ei tunnu mitenkään pahalta, sehän tuottaa elämää…

Uskoako siis suosikkinaarastani vai rikoslakia, jota muutettiin Tuija Braxin ollessa oikeusministeri niin, että nukkuvaan koskeminen on raiskaus. Tässä valtio taas kerran hyvän asian varjolla tunkeutuu apinoiden makuukammareihin sanomaan, mitä siellä saa tehdä ja mitä ei. Otetaanpa tähän Kaksplussan klassikkokeskusteluista yhden naaraan kertomus:

Mun miehellä on ihme vehje, vaikka olisi sammunut tai nukkuisi tai mitä vain niin sillä seisoo silti kun alkaa hiplaamaan. Olen monta kertaa hankkinut itselleni orgasmin hänen avullaan, ihan hänen luvallaan tosin, mutta siten ettei hän ole siihen herännyt. (viinalla osuutta asiaan noilla kerroilla). Siitä on tullut meillä jo vitsi, että oliko mulla kivaa hänen nukahdettuaan.

Raiskaukseen ei tarvita penistä. Sormikin riittää. Ja rikoslain mukaan myös yritys on rangaistava. Jos viet kätesi nukkuvan vaimosi uumalle ja hän herää känkkäränkkätuulella, hän voi syyttää sinua raiskauksen yrittämisestä ja saat tuomion, koska on vain sana sanaa vastaan. Oikeus uskoo aina mieluummin naista kuin miestä ja näin olet tullut todistaneeksi muutaman tuhannen euron tulonsiirron sukupuolten välillä.

Raiskauslainsäädäntö on pahimmillaan rahastusautomaatti. Vaikka syytönkin mies tuomitaan raiskauksesta, nainen saa tukun rahaa. Seksikauppa halutaan kieltää, mutta naarailla on tuottoisampikin bisnesmahdollisuus. Ei tarvitse kuin antaa ja sitten kävellä poliisin juttusille. Aina kun nainen väittää tulleensa raiskatuksi, miehellä on tukalat oltavat ja hänen maineensa on mennyttä loppuelämäksi. Jos oikea raiskaus vammauttaa naisen, niin tekaistu raiskaussyyte vammauttaa miehen ikuisiksi ajoiksi.

On täysin mahdollista, että naaras päättää seksin jälkeen, vaikkapa vasta viikon tai vuoden kuluttua, että se syyskuinen lauantai-iltapano oli niin surkea, että sen on täytynyt olla raiskaus. Olen itse kuullut naaraan sanovan raiskaukseksi seksiä, jossa ei ole saanut orgasmia. Tulevaisuudessa on ehkä viisainta ennen jokaista hellyydenosoitusta tehdä kirjallinen sopimus siitä, että molemmat ovat hommassa mukana omasta vakaasta ja vapaaehtoisesta tahdostaan.

Suurin osa vääristä tuomiosta Suomessa ja maailmalla yleensäkin on raiskaustuomioita. Niiden määrän voi olettaa lisääntyvän sitä mukaan, kun naisten raiskatuksi tukemisen oikeudesta pidetään meteliä. Jos laki olisi yhtäläinen kaikille, väärästä raiskaussyytteestä rangaistaisiin samalla tavalla kuin raiskauksestakin.

Voiko miestä raiskata? Naurettava kysymys, jos lakia luetaan niin kuin se on. Yleensä sitä luetaan eri tavalla riippuen siitä, onko uhri mies vai nainen – tai eihän mitään miesuhria voi olla olemassakaan. Nettiä kun hiemankin selaa, löytää lukuisia naisten kertomuksia, kuinka he ovat runkanneet nukkuvaa miestä tämän tietämättä. Monet ovat nousseet ratsastamaankin. Kyseessä on yksiselitteisesti raiskaus, sillä uhri on tiedottomassa tilassa eikä pysty ilmaisemaan tahtoaan. Ei riitä, että nainen stereotyyppisesti olettaa miehen aina haluavan. Ei riitä, että mies saa erektion, eihän vaginan kastuminenkaan vaikuta tuomioon. Eikä raiskaamisen edellytys ole väkivallan käyttö tai edes sillä uhkaaminen.

Tällainenkin on monimuotoisessa maailmassamme mahdollista: nukkuva mies raiskaa nukkuvan naisen. Sexomnia takaa syyntakeettomuuden.

Raiskaus on mikä tahansa erotiikkaan viittaava teko, joka on tapahtunut vastoin toisen osapuolen suostumusta. Ehkä miehetkin vähitellen huomaavat helpon rahan tekemisen mahdollisuuden ja menevät poliisin puheille, kun joku vastenmielinen naaras on käynyt muniin kiinni – ja ehkä poliisit vuosikymmenten kuluttua jopa oppivat olemaan tikahtumatta nauruunsa. Norjassa ollaan jo meitä pidemmällä.

Nainen ei ole vastuussa valintojensa tai tekojensa seurauksista. Näinhän meille opetetaan. Aika monta raiskausta kuitenkin vältettäisiin, jos naisia saisi virallisesti varoittaa toikkaroimasta kadulla humalassa tai lähtemästä vieraan miehen matkaan. En tajuu. Ikään kuin feministit haluaisivat, että mahdollisimman moni nainen raiskataan tai tapetaan, jotta he voisivat ylpeinä todistaa olevansa oikeassa; mies ON naisen pahin vihollinen.

Feministille mikään ei näytä olevan liian kallis hinta oman valtansa kasvattamiseksi.

Pulinaa piisaa…

Puheen kanavalla. Jouduin radion armoille puolenpäivän jälkeen. Mitä sieltä tulikaan? Tuli kestovalitusta naisjohtajien vähyydestä. Melkein rupeaa jo tämän saman jauhaminen kyllästyttämään. Tällä kertaa stereotypioimaan oli kutsuttu 25 -vuotiaan Naisvaikuttajien järjestö WoMan ry:n puheenjohtaja Tuuli Kahma. Järjestö perustettiin aatoksella, että naisten resurssit on otettava yhteiskunnan käyttöön. Feministit eivät siis arvostaneet neljännesvuosisata sittenkään maailman tärkeintä työtä: lasten kasvatusta – ja valinnan seuraukset näkyvät jo.

Kahmakin todisti, että nainen ei ole vastuussa valintojensa tai tekojensa seurauksista. Hänen mukaansa ei ole niin, että naisten etenemismahdollisuudet riippuisivat heistä itsestään.

Kahman jälkeen ääneen pääsivät Jälkiviisaat. Jostakin kumman syystä poppoon naarasjäsenet pääsivät vauhtiin vasta kun keskusteluun tuli Halosen ihku-uusi kissa!

Politiikkaradio oli aikaisemmin Puheen suosituimpia ohjelmia, mutta eipä ole enää. Ennen sitä veti kaksi urostoimittajaa ja listalla oli raskasta politiikkaa. Nyt sitä toimittavat naaraat ja aiheet löytyvät kevyemmästä diskurssista. Tänään Heidi Laaksonen (sinänsä ihan nätti tyttö) tarjosi meille uusintoina eduskunnan kirjastoa ja eduskunnan kuppilaa. Opimme, että eniten lainattu kirja eduskunnan kirjastossa on raamattu!!!! Saimme kuulla, että eduskunnassa on kolme ruokalaa ja kaikissa niissä on oma keittiönsä ja henkilökuntansa – siis aivan toisin kuin on rahvaan asuttamissa kunnissa, joissa kitkutellaan yhden keskuskeittiön varassa ja siitä ruoka kulkee kymmeniä ellei satoja kilometrejä päiväkoteihin, kouluihin, terveyskeskuksiin, vanhusvarastoihin, virkamiehille…

Jostakin syystä nämä Eduskunnan kulisseissa -ohjelman jaksot sisältävät niin salaista tietoa, että niitä ei saa kuunnella Areenassa.

Heidi emännöi myös seuraavaksi esitettyä Leikola ja Lähdepolitiikkaradiota. Vieraana oli tällä kertaa supertähti (Heidin käyttämä termi) Sofi Oksanen. Suomalaista väkivaltaakaan ei voitu olla käsittelemättä. Toinen ällistä löysi sille jopa selityksen: hirvenmetsästys!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s