SIKAMUSTAA

Toissapäivänä eli tiistaina apinametsässä oli kuultavissa kevään ensimmäinen merkki. Talitiainen viritteli säkeitään koivun latvassa. Tai eihän se mitään viritellyt, se lauloi sydämensä kyllyydestä kohti aurinkoa. Tästä se alkaa! Vielä täällä apinametsässä näkyy muutamia tilhiäkin. Ehkä marjoja riittää sen verran, ettei niiden tarvitse enää kauemmaksi lähteäkään. Ja eilen aukaisin joulumarkkinoilta ostamani suklaapussin: SIKA MUSTA. Ebony 96. Käsintehtyä aitoa suklaata, valmistusaineet: kaakaomassa, kaakaovoi. Saattaa sisältää sokeri-, maito- ja pähkinäjäämiä. Gluteiiniton, laktoositon. Kaakaopitoisuus 96%. Valmistaja: Sate Herkkutuote, Petäjävesi.

Eilen muuten bongasin ensimmäisen mustan taitoluistelijani ikinä, ranskatar Vanessa Jamesin! Kerrassaan kuuma pakkaus, enemmän vaan tällaisia meillekin.

Tumma suklaa on terveellistä, mutta ei Saten kaltaisia kaakaopitoisuuksia mikään suuri valmistaja silti halua meille myydä. Onhan se ensi alkuun erikoisen makuista, ei tule ainakaan mikään karkki mieleen. Silti tästäkin valmistaja varmaan joutuu maksamaan makeisveron, mikä on täysin käsittämätöntä. Yli 90 -prosenttiset suklaat pitäisi toki jättää rahastuksen ulkopuolelle, sillä ne edistävät kansanterveyttä. Poliitikoilla ei moiseen järki kuitenkaan riitä. Nyt suunnitellaan uusia sokeriveroja ja ministeriössä pähkäillään, pitäisikö hedelmiä ja marjojakin verottaa, kun niissä on luonnollisia (ei lisättyjä) sokereita!!!

Sikamustaa

Kyllä tähän sikamakuun tottuu. Niinhän sitä tottui neljännesvuosisata sitten sokerittomaan kahviinkin ja nyt sokerikahvi maistuu myrkyltä. Vihreän teen kanssa tuo suklaa on jopa herkullista! Mutta niin tämäkin tuote tulee pienestä 4000 asukkaan Petäjäveden kunnasta. Siis sellaisesta, joita Henna Virkkusen ja hallituksen mielestä ei pitäisi olla olemassakaan.

Hallituksen strategia paljastui eilisiltaisessa A -studiossa, kun Imatran hyvinvointipalvelujen toimialajohtaja Tiina Kirmanen turhautuneena totesi, että olemme kunnassa kyllästyneet näihin loputtomiin selvityksiin ja lausuntopyyntöihin ja oli se (sote)malli melkein mikä hyvänsä, niin kyllä sen kanssa täällä edetään. Näin. Väsytystaktiikka on yksi johtamisen malli. Sotketaan asioita niin kauan, että alamaisille kelpaa mikä tahansa, jopa nykytilan huononnus. Kokoomusjohtoinen hallitus on valinnut tämän tien halutessaan väkisin romuttaa Suomen julkisen sektorin ja terveydenhuollon.

Joku sanoisi tätä raiskaukseksi. Laumaraiskaukseksi.

ERT

Mutta ei tässä hallituksen puuhailussa ole mitään ihmeellistä. Tiistaina kerroin dokumentista, jossa paljastettiin niin kutsuttujen kehitysmaiden hallintokäytäntöjä. Viime yönä Yle esitti uusintana Ulkolinja- dokumentin Brysselin lobbareista. Ja kas, eihän toiminta eri puolilla maailmaa poikkea millään muulla tavalla kuin että Brysselissä puitteet ovat prameammat ja eurooppalaiset johtajat pasteeraavat jos mahdollista vieläkin kalliimmissa puvuissa kuin kollegansa Afrikassa. No sekin on erona, että EU oli rahoittamassa kehitysmaadokkaria, mutta ei tätä.

Luulet varmaan, että EU:ta johtaisi ministerineuvosto, komissio ja Euroopan parlamentti? Olet väärässä, ne ovat pelkkiä sätkynukkeja. Oikeasti EU = ERT. Jaa, että mikä ERT, et ole varmaan koskaan kuullutkaan. Niinpä. Edes suomenkielinen Wikipedia ei tunne tätä eurooppalaisten teollisuusjohtajien järjestöä, joka itse asiassa on Euroopan Unionin perustamisen takana ja sanelee millaista (talous)politiikkaa EU harjoittaa. Siksi meillä on eurokriisi ja siksi kaikkialla julkista sektoria nuijitaan alas ja siksi kaupan esteitä halutaan purkaa.

EU ei ole rauhanprojekti, se on ahneusprojekti.

Oikeasti Eurooppaa pyörittää 50 teollisuusjohtajan porukka. Dokkarissa vilahti yksi suomalainenkin, Christoffer Taxell. Suomesta ERT:n jäseniksi on kelpuutettu Antti Herlin ja Stephen Elop. Heillä on enemmän valtaa kuin yhdelläkään hallituksemme ministerillä. He vääntelevät talouden nappuloita ja nykymaailmassa ihmisarvokin mitataan rahassa. EU on talouselämän talutusnuorassa. Eurooppaa pyörittää Raha. Demokratia tarkoittaa sitä, että yksi euro on yksi ääni. Ja ERT:llä euroja riittää. Julkisen sektorin alasajolla halutaan päästä eroon säännöistä. Halutaan ajaa 200 lasissa ilman poliiseja.

Globalisaatio on ERT:n lempilapsi. Juhana Vartiaisen edeltäjä VATT:n ylijohtajana ja Nordean nykyinen tutkimusjohtaja Aki Kangasharju paljasti ihanan Maija Eloheimon luotsaamassa Brysselin koneessa, mitä globalisaatio käytännössä tarkoittaa. Jokaista globalisaation tuottamaa euroa kohden 50 euroa siirtyy köyhän taskusta rikkaan taskuun. Tämän 1:50 -efektin maksumiehiä ovat eritoten vähänkoulutetut miehet ja hyötyjiä korkeasti koulutetut (eli naiset).

Viime aikoina EU on alkanut rakoilla. Olet varmaan huomannut, kuinka eliitti suhtautuu tällaisiin puheisiin. Eurooppaministeri Alexander Stubb on tuohtunut. Komissaari Olli Rehn haukkuu brittipääministeri David Cameronin rusinamieheksi, kun tämä uhkaa järjestää kansanäänestyksen maansa EU -jäsenyydestä. Itse asiassa konservatiivijohtaja Cameron on keksinyt loistavan vaalikoukun parin vuoden päässä odottaviin vaaleihin. Nyt häntä äänestävät kaikki EU -kriitikot, koska hän on luvannut heille kansanäänestyksen – toki kannattaa muistaa, mitä poliitikkojen lupaukset ovat.

Timo Soini oli valppaana ja teki lähes yhtä nerokkaan vaalilupauksen. Jos hänestä tulee pääministeri, Suomessakin järjestetään EU -kansanäänestys! Jos nyt ajateltaisiin kerrankin järjellä, niin totta kai olisi itsestäänselvyys, että EU:n kaltainen ilmiö oletusarvoisesti testauttaisi kannatuksensa kymmenen vuoden välein kysymällä niiltä, joita varten se sanoo olevansa olemassa. Minä en ainakaan antanut ääntäni nykyisenkaltaiselle EU:lle 19 vuotta sitten.

Okei, kaikki nämä ERT -kihot näyttävät olevan urosapinoita. Mikä muuttuisi, jos he korvautuisivat feministeillä? Ei mikään, sillä urosapinoita juoksuttava suuruudenhulluus vaivaa myös feministejä. Eiväthän he muuten vaatisi feministikiintiöitä, hehän vaatisivat muutosta maailmantalouteen. Sitä en ole heidän huomannut tekevän. Hekin haluvat vain enemmän Rahaa. Ei Suomen luonnonsuojeluliitto ole naisliikkeen silmissä millään tavalla seksikäs.

Pyyhkeitä ansaitsee myös Yleisradio, joka piilottaa tällaiset huipputärkeät ohjelmat myöhäisiltoihin. Miksi ihmeessä, niidenhän tulisi saada mahdollisimman laaja yleisö. Varsinkin nuorten pitäisi tietää, millaisessa maailmassa joutuvat elämään – minulle se on jo ihan sama. TV2 on olevinaan nuortenkanava, miksei näitä dokkareita esitetä koskaan siellä? Siksikö, että eliitin etujen kannalta on olennaista, että kansalle tarjotaan vain leipää ja sirkushuveja ja niitäkin vain sen verran, ettei synny vallankumousta?

PS. (1.2.2013) Ei kai liene mikään yllätys, että Yle lähetti elilen parhaaseen katseluaikaan eli kello 20 TV2:lla dokumentin Yhdysvaltain armeijaa vaivaavasta seksuaalirikosongelmasta. Kukaan ei sielläkään pakota naisia menemään armeijaan raiskattaviksi. Raiskausuutisoinnista on tullut uusi lyömäase, jolla feministitoimittajat hutkivat urosapinoita mielin määrin. siitä on siis tullut mahtava vallankäytön väline. Raiskaus on määritelty maailman pahimmaksi ongelmaksi ja siksi tämäkin ohjelma on ollut pakko nostaa dokumenttisarjan Oscar -ehdokkaaksi!

2 kommenttia artikkeliin ”SIKAMUSTAA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s