TODENNÄKÖISYYKSIÄ

Julkisuuden ja poliittisen retoriikan perusteella arvioituna meitä hallitsee ideologia, jonka mukaan sukupuolet ovat samanlaisia ja jonka mukaan sukupuolten eroista puhuminenkin pitäisi kriminalisoida. Tämä lienee sitä paljon kehuttua modernia suvaitsevaisuutta? Sille on ominaista, että suvaitsevaisiksi itsensä määrittelevien apinoiden mielestä kaikki heidän ajattelustaan poikkeavat mielipiteet ovat vihapuhetta ja siten rikollista toimintaa.

Mielenkiinnolla odotan, milloin poliitikot saavat säädetyksi feminismikritiikin kieltävän lain. Teolla he lopullisesti osoittaisivat, että tunne voittaa järjen. Samalla he mitätöisivät biologian eli tulisivat päättäneeksi, että antibiologia on yhteiskunnan erityisessä suojeluksessa. Ehkä jonkin ajan kuluttua biologia voitaisiin kieltää yhteiskunnallisesti vaarallisena tieteenä. Feminismi todistaisi näin kyenneensä siihen, mihin kreationismi ei koskaan yltänyt. Luonteva seuraus olisi, että koulujen opetusohjelmasta poistettaisiin biologia ja sen tilalla opetettaisiin marx… eikun feminististä teoriaa – jos sellaista nyt on olemassa.

Feministinen ajattelu hyödyntää poikkeuksia, millä voi tietysti perustella millaisia väitteitä tahansa. Jos ihmisen käyttäytymistä haluttaisiin oikeasti selittää, pitäisi toki keskittyä keskiarvoihin. Tarkastellaanpa nyt viimeaikojen uutisotsikoita sillä silmällä, kuinka todennäköisesti ne tukevat sukupuolten samanlaisuutta.

Pussy Riot -huijaus

Jos Pussy Riotin tasoinen ”taiteilijaryhmä” koostuisi naamioituneista urosapinoista, se ei koskaan pääsisi televisouutisten pääaiheeksi vain sillä perusteella, että olisi tulossa vierailemaan alle 10 000 apinan festivaaleille. Ei se pääsisi uutisten pääaiheeksi seuraavanakaan päivänä, kun se olisi mystisesti ”kadonnut” ja esiintymiset olisi peruttu. Nyt katoamisen syyksi keksittiin heti tarjota pahoja uroksia, joita naiset pelkäävät. Vähemmän kiinnostavia ovat ryhmän sisältä tulleet tiedot siitä, ettei näillä feministeillä edes ollut tarkoitus esiintyä Maailma kylässä -tapahtumassa.

Mediaa ja tapahtumajärjestäjä Kepaa vietiin taas kuin pässiä narussa.

Kun kyseessä on kommandopipon sisältä puistossa ulkoa opittuja iskulauseita lateleva naiskaksikko, pääsy koko valtakunnan tietoisuuteen on taattu. Maailmasta löytyy tuhansittain pahempia ihmisoikeusloukkauksia kuin feministihäiriköiden Venäjällä saama kahden vuoden vankilatuomio, mutta ne eivät ole saaneet sen paremmin Barack Obamaa, Madonnaa, Catherine Ashtonia, Pohjoismaiden neuvostoa, Erkki Tuomiojaa, Paul McCartneytä, Stingiä kuin Iiro Rantalaakaan älähtämään. Eivät ne kiinnosta ketään, koska kyseessä ovat urosapinat.

Naaraiden kärsimys herättää huomiota, koska biologia vaatii niin tekemään. Naaraiden ei tarvitse osata mitään, riittää että vetää pipon päähän ja valittaa maailman epäoikeudenmukaisuuksista niin kaikki kuuntelevat korvat höröllään. Olen yrittänyt etsiä jonkinlaista todistetta näiden pussyjen taiteesta, mutta netti ei sellaista pysty tarjoamaan.

Jos media siis tarjoaa valitusta ja uhripuhetta, tiedät 90 prosentin varmuudella, ettei kyse ole ainakaan urosapinoista.

Pedofiilinaaraan ahdinko

Jatketaanpa tällä valittamisaiheella. Oletko koskaan kuullut, että 14 -vuotiaaseen tyttöön (tai poikaan) sekaantunut täysi-ikäinen urosapina olisi päätynyt mediaan valittamaan, kuinka hän pelkää menettävänsä elämänsä. Ja jos olisitkin kuullut tällaisen voivottelun, olisit ajatellut, että kuula kalloon vaan kaikille pedofiileille. Urosapina ei voisi tulla julkisuuteen ainakaan omilla kasvoillaan ja nimellään, sillä katuoikeus lynkkaisi hänet ensimmäisen tilaisuuden tullen.

Mutta kun naaras Kaitlyn Hunt sekstailee 14 -vuotiaan apinanpennun kanssa, suhtaudumme siihen aivan eri tavalla. Minunkin mielestäni on kaamea vääryys, että hänet on pidätetty ja hän voi joutua jopa vankilaan. Eihän se nyt ketään voi vahingoittaa, jos ihana ja kaunis naarasapina rakastelee söpöä pienokaista!

Voit sadan prosentin varmuudella sanoa, että vain naaraspedofiilin tueksi on mahdollista perustaa Stop the Hate – Free the Ape -internetkampanja ja kerätä rahaa hänen oikeudenkäyntikuluihinsa. Reilussa viikossa kokoon on kertynyt jo 24 000 dollaria ja julkkikset rientävät tukemaan häntä lähes samalla innolla kuin Pussy Riot -terroristeja.

Sekin on vain biologiaa, että urospedofiiliin suhtaudutaan eri tavalla kuin naaraspedofiiliin.

Kätilön kiukku

Vieläkään ei päästä valittamisesta eroon. Ensin pitää kuitenkin todeta, ettei minulla ole mitään kätilöitä vastaan, mutta en voinut vastustaa houkutusta. Kätilö Mervi Parviainen nimittäin valittiin Pelastusopiston rehtoriksi vuonna 2011. Hän luonnehtii itseään kätilöksi, joka ottaa tarvittaessa pojilta luulot pois.

Pitääkö puuttua jo tähän kommenttiin? Jos Pisinnypläysopiston miesrehtori sanoisi ottavansa tytöiltään luulot pois, hän olisi pian entinen rehtori.

Parviaisen mukaan sukupuoli ei ole hänelle oleellinen asia, mutta silti hän tulee julkisuuteen kiukuttelemaan, ettei vuoden 2006 jälkeen yksikään nainen ole hakenut palomieskoulutukseen. Sic!

Ongelma näyttää olevan se, että palomiehen ammatti on kansalaisten keskuudessa kaikkein arvostetuinta työtä. Pitäisihän naistenkin päästä moisesta glooriasta nauttimaan. Parviaisen mukaan naiset toisivat alalle laaja-alaisempaa ajattelua. Miten se liittyy savusukeltajan työhön, jää minulle kuitenkin epäselväksi.

Ruotsissa ”tasa-arvo” on mennyt jo niin pitkälle, että palokuntiinkin tungetaan yhtä paljon naisia kuin miehiä. ”Tasa-arvo”uskovaisille ei tunnu olevan mitään väliä sillä, että naispalohenkilöiltä menee esimerkiksi turvaoven läpi tunkeutumiseen 10-15 kertaa pidempi aika kuin palomiehiltä. Siinä on jo hengestä kysymys, jos sattuu olemaan väärällä puolella ovea. Ei mitään väliä, koska ne oven taakse jääneet ovat useimmiten miehiä.

Voisiko ehkä olla luonnollista eli biologiaa, että palomiehet ovat miehiä? Miksi kaikesta on pakko tehdä ongelma? Opiston hätäkeskuslinjalla naisia on puolestaan yli 90 prosenttia. Ei sekään ole patriarkaattisen yhteiskunnan salajuoni, se vain todistaa kuinka erilaisia sukupuolet keskimäärin ovat. Siksi on kummallista, että palomiehistä ollaan nyt kasvattamassa neitejä. Opistossa kiinnitetään nykyään korostunutta huomiota kielenkäyttöön. Käyttäytymisen on oltava herrasmiesmäistä niin asiakkaita kuin työkavereitakin kohtaan, rehtori mainostaa. Taas yksi naula urosten arkkuun. Miehet eivät saa olla miehiä enää missään, eivät armeijassa eivätkä edes palokunnissa. Onko jääkiekkojoukkueen pukukoppi ainoa paikka, jossa uros vielä saa päästellä vapaasti?

Miksi Mervi kuitenkin kehuu, että palomiesten huumori on samanlaista kuin kätilöillä – paitsi että kätilöillä se on paljon rankempaa??? Kuka olisi huolissaan synnytyssalien asiakaspalvelun laadusta?

Kympin poika

Ei, tässä ei nyt puhuta kymmenen laudaturia kirjoittaneesta teini-ikäisten tyttöjen pesäpallokoutsi Tatu Suontaustasta, vaikka oikeastaan voitaisiin. Jostain syystä nyt vaan on niin, että myös naisjoukkueiden valmentaja on todennäkoisemmin uros- kuin naarasapina.

Tässä uutisessa on kyse 14 -vuotiaasta pojasta, joka oli kiipeillyt Lahdessa pitkin rakennusten seiniä ja rakenteiden pettäessä sattunut putoamaan kymmenen metrin korkeudelta asfalttiin tuloksena murtuneet kantapäät ja kuukausien kuntoutus.

Vaikka uutisotsikossa olisi lukenut, että seinällä kiipeillyt henkilö on pudonnut kadulle, olisi ollut vähintään 90 prosentin todennäköisyydellä varmaa, että kyseessä on urosapina. Jos urokset ja naaraat olisivat samanlaisia, tällaista oletusta ei voisi tehdä. Mutta kun tietää, että urokset ottavat suuremman testosteronipitoisuutensa vuoksi naaraita enemmän riskejä ja harrastavat siksi uhkarohkeita tempauksia (naaraiden huomiota saadakseen), uutisen sukupuolesta voi huoletta lyödä vetoa kaikkien feministien kanssa.

Uutinen on malliesimerkki siitä, että stereotypiat ovat pelkkää biologiaa. Stereotypia on sukupuolten erilaisuuden ilmiasu. Siitä huolimatta muun muassa opetusministeriö on ryhtynyt taistoon stereotypioita vastaan!

Marketan ökyveska

Naisilla on tunnetusti taipumus ostaa kalliita kenkiä, sikatyyriitä laukkuja, hinnakkaita vaatteita, ökykosmetiikkaa sekä luksuskauneuskirurgiaa, vaikkei heillä oikeastaan pitäisi olla varaa moiseen – olemmehan valistettuja naisen euron pienuudesta. Virallinen selitys kuuluu, että naaraat tekevät tämän itsensä vuoksi, mutta ei tämäkään väite pidä paikkaansa. Moinen selitys kertoo vain siitä, ettei lausuja ymmärrä ihmisen lajityypillisen käyttäytymisen alkeitakaan. Tarvitaan todellinen Nainen eli Tabe Slioor sanomaan totuus: me naiset tykätään näin viehättää miehiä.

Jos uutisotsikossa olisi lukenut, että henkilön ökylaukulla jopa vuosien jonotuslista, jokainen normiapina olisi silti 90 prosentin todennäköisyydellä tiennyt, että kyse on naarasapinasta. Pelkästään laukun merkki olisi voinut olla epäselvä muodista mitään tietämättömälle. Nyt selvisi sekin. Pitää olla Hermesin Birgin -laukku. Hinta 5000-10 000 euroa. Mutta onhan Mika Häkkisen puolisolla Marketa Remesovalla toki varaa sellaiseen. Apinalogiikalla en vaan millään ymmärrä, mikä tässä laukussa on niin ihanaa. Ei ainakaan ulkonäkö. Kirpputorit ovat näitä pullollaan.

Seksuaalinen häirintä

Feministit opettavat, että naiset himoitsevat miehiä yhtä paljon kuin miehet naisia. Pakkohan heidän on näin tehdä, koska muuten sukupuolten samalaisuusväitteeltä putoaisi pohja. Jokainen ympärilleen katseleva apina kuitenkin tietää moisen väitteen absurdiksi pelkän apinalogiikan perusteella. Siksi kukaan ei voisi tehdä sellaista videota, jossa nainen meikattaisiin mieheksi ja hänet pantaisiin kävelemään Kairon kaduille tarkoituksena todistaa, kuinka miehet joutuvat massiivisen seksuaalisen häirinnän kohteiksi ja kuinka vastenmielisestä ilmiöstä on kysymys.

Koska nyt kaikki tiedämme, että miehet kinuavat tuntemattomilta seksiä suunnilleen tuhat kertaa naisia enemmän, niin voisimmeko ratkaista ongelman jollakin muulla tavalla kuin syyllistämällä ja muuttamalla miehiä? Vaikka miesten käyttäytymisen kriminalisointi on perinteinen tapa ratkaista maailman ”ongelmat”, niin jospa nyt leikisti uskoisimme, että naiset himoitsevat miehiä yhtä paljon kuin miehet naisia. Silloin luonteva ja moderni ratkaisu olisi, että vaatisimme naisia muuttamaan käytöstään ja ryhtyvän vonkaamaan miehiltä seksiä toreilla, kaduilla ja kaikkialla.

SE olisi tasa-arvoa aidoimmillaan.

Tuo CNN -video muuten on malliesimerkki feikkiuutisesta ja kuinka helposti sellainen mediaan uppoaa. 90 prosentin todennäköisyydellä kyseessä on huijaus eli kohtaukset on etukäteen suunniteltu ja näytelty, jotta ”puhutteleva sanoma” tulisi selväksi.

Raksamiesten huijaus

Olemmeko saaneet todistetuksi sen yhden tuhannesta tapauksesta, jossa naarasapina harjoittaa seksuaalista häirintää?

Oululaisen rakennustyömaan kupeeseen oli ilmestynyt lappu, jossa duunareita pyydetään vähentämään vaatetustaan, jotta tuntemattoman ihailijan unelmat täyttyisivät. Uutisen mukaan rakennusmiehet suhtautuvat viestiin lähinnä huumorilla eikä viestin eroottissävyinen lataus ole heitä häirinnyt, päinvastoin. Miehet siis haluavat tulla seksuaalisesti häirityiksi!

Mietipä nyt vastaavaa lappua jollakin naisvaltaisella työpaikalla ja millainen olisi siitä kertovan uutisen ilmapiiri. Jos vaikka kirjastonhoitajia pyydettäisiin riisumaan vaatteensa…

Jos miesten ja naisten aivot olisivat samanlaiset, ilmapiirieroa ei voisi syntyä.

Tämäkin uutinen todennäköisesti sisältää huijauksen. Raksamiesten harmiksi ihailija taitaa olla urosapina, minkä voi päätellä viestin käsialasta, sanavalinnoista ja sisällöstä. Tai sitten raksamiehet ovat kirjoittaneet sen itse…

Viu-hahtaja

Kuinka usein olet nähnyt, että peliareenalle juokseva viuhahtaja olisi naarasapina? Todennäköisesti ja harmiksesi et varmaan koskaan. Urokset kuitenkin yrittävät säännöllisin väliajoin päästä esittelemään lihaksiaan kaikelle kansalle. Ovatko miehet sen perusteella vähemmän täysijärkisiä otuksia vai olisiko niin, että naisilla olisi vielä paljon opittavaa siinä kuinka käyttäytyä julkisella paikalla?

Mitä sanoisi HJK:n toimitusjohtaja Kari Haapiainen kentälle syöksähtävästä alastomasta naarasapinasta? Sanoisiko hän niin kuin sunnuntaina uimahousuissa juosseelle urokselle: et ole toivottu katsoja. Miehelle suunnitellaan nyt elinikäistä porttikieltoa HJK:n otteluihin ja hänet pannaan maksamaan mahdolliset urosapinoiden isännöimän Palloliiton lätkäisemät sakot.

Lasikattoaktivismi

Jos kaksi tradenomiksi opiskelevaa miesopiskelijaa haastattelisi opinnäytetyönään kahdeksaa johtaja-apinaa, niin pääsisivätkö he saavutuksellaan Ylen suosittelemaksi uutisaiheeksi? Eivät tietenkään pääsisi. Mutta kun hyvinkääläiset Essi Kurkela ja Mira Rantalainen mainitsevat taikasanan lasikatto, heti taivas aukeaa.

Sinänsä tämä mahtava aineisto (n=8) on tuottanut oikean lopputuloksen. On naisten oma syy, että heitä on johtajina miehiä vähemmän: jos ei usko itse itseensä johtajana, eivät muutkaan siihen usko.

Selityspuoli karahtaa sitten kiville niin kuin näissä ”tasa-arvo”jutuissa on aina tapana mennä. Nuorten tradenomien ratkaisu ongelmaan on, että pitää uskoa itseensä ja jos haluat johtajaksi, sinne täytyy tavoitella tietoisesti.

Eihän tämä ole mikään ratkaisu. Naaraille on vakuuteltu vuosimiljoonia kuinka kauniita ja päteviä he ovat. Silti se ei näy mitenkään populaatiotasolla eli todennäköisyyksien maailmassa. Missitason naaraat tuskailevat ulkonäkönsä ”virheitä” ja huippukoulutetut naiset kieltäytyvät johtajan pallista, koska eivät usko itseensä. Tähän ongelmaan on yksi ainoa taikasana: testosteroni. Niin epäreilulta kuin se tuntuukin, miehillä sitä on paljon enemmän kuin naisilla. Tämä on ”epätasa-arvon” perimmäinen syy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s