VALTIORASISMI

Totta kai kannatan miesten ja naisten tasa-arvoa työmarkkinoilla. Olen lähes aina palkannut avustajiksi naisia.

– Pirkko Ruohonen-Lerner (ps)

Rasismi on helppo aihe niille, jotka haluavat harrastaa vihapuhetta joutumatta siitä itse vastuuseen. Kun sanoo vihaavansa jotakin niin vastenmielistä asiaa kuin rasismi, oma suvaitsemattomuus muuttuu kuin taikaiskusta esimerkilliseksi sankaruudeksi. Kukaan ei pohdi edes sitä, voisiko kyseessä olla rahanahneutta tirskuva markkinointitemppu. Vai mitä mieltä olet uutta musiikkivideotaan lanseeraavan Palefacen viestistä: Suomi on läpeensä rasistinen maa ja julkisuudessakin suvaitaan nykyisin kaikenlaista älytöntä puhetta. Niinpä!

Paleface haluaa kotimaahansa mielipidesensuurin. Siinä hän ei eroa mitenkään itäisen naapurimaamme johtajasta. Kuitenkin vain Vladimir Putin pistetään tikunnokkaan roikkumaan, ei koskaan niitä länsimaalaisia, jotka vastaavia älyttömyyksiä vaativat. Onko tämä rasismia vai pelkkää tyhmyyttä?

Niin hyviä aatteita kuin esimerkiksi suvaitsevaisuus, tasa-arvo, kommunismi tai kapitalismi teoriassa voivat ollakin, mikään puhdasoppinen ideologia ei edistä lauman hyvinvointia. Paitsi että historia on tämän osoittanut, asian voi ymmärtää, jos jaksaa hetkenkin pohtia ihmislajin lajityypillistä käyttäytymistä. Onhan se tietysti vaikeaa. Esimerkiksi viestintätoimisto Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonenkin puhui 140 merkkiä -ohjelmassa ”nykyihmisestä”. Hän tuskin tarkoitti tai ymmärsi sitä, että nykyihminen kehittyi Afrikassa jo 200 000 – 250 000 vuotta sitten…

Mikä tahansa puhdasoppisuus johtaa ennemmin tai myöhemmin yhteiskunnalliseen sekasortoon. Ihmislaji ei ole, kuten ei mikään muukaan eläinlaji, biologisesti sen paremmin äärisuvaitsevainen, tasa-arvoinen, kommunistinen kuin kapitalistinenkaan. Ei se ole myöskään liberaali tai konservatiivinen. Yhden totuuden politiikka ei koskaan palvele ihmislajin etua.

Päivän tasa-arvot

Puhujansa suvaitsemattomuuden valkaisussa rasismin rinnalle, tai ellei jo ohikin, on kiilannut termi tasa-arvo. ”Tasa-arvon” varjolla voi heilutella mitä kummallisempia leimakirveitä, kylvää vihapuhetta ja suoltaa täysin paikkansapitämätöntä propagandaa. Siksi yhä useamman miehenkin on oman etunsa vuoksi tunnustettava oikeaa uskoa. ”Suvaitsevaisuus” on jalostunut niin pitkälle, että urosten on julistauduttava feministeiksi päästäkseen kisailemaan julkisista viroista, sillä suvaitsevaisto ei suvaitse normaalia miestä. Siksi demarijohtajaksi haikailevan Antti Rinteenkin piti kampanjansa alussa tunnustautua feministiksi. Ilman sitä hänellä ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia verkkosukkatytön päihittämiseen.

Valittiinko Antti Pikkanen Ylioppilaslehden päätoimittajaksi siksi, että hän on feministi vai onko Pikkanen feministi siksi, että hänet voitaisiin joskus valita päätoimittajaksi? Pikkanen on jopa opiskellut naistutkimusta. Hän on altistunut propagandalle niin täydellisesti, että kertoo kuinka feminismissä on kysymys tasa-arvosta. Jos kannatan tasa-arvoa, minun on oltava feministi!

Feministien mukaan joka paikassa tulisi olla yhtä paljon uroksia ja naaraita – eikun siis naaraita ja uroksia. Varmaan siellä Naisasialiitossa nenät ovat jo täynnä herneitä yksistään Yleisradion vuoksi, koska tämä meidän kaikkien yhteinen firmamme suoltaa silloin tällöin eetteriin tasa-arvouskon vastaisia ohjelmia. Milloin pelkät urokset keskustelevat Pressiklubissa Ukrainan tilanteesta, milloin taas kalastuslaista A -studiossa, johon jopa kalamies on veraaksi kutsuttu. Toisaalla taas ”ihanaakin ihanampi” Maria Jungner pui parisuhdeasioita pelkästään toisten naaraiden kaa. Ei olekaan mitenkään harvinaista, että taloutta, ulkovaltoja tai puolustuspolitiikkaa työstetään ohjelmissa miesten kesken ja perheasioita, terveyttä sekä seksi- ja tunnemaailmaa naisten kesken.

Tämä ei tietenkään ole osoitus vanhanaikaisesta ja vahingollisesta segregaatiosta, vaan todiste sukupuolten erilaisista biologisista vahvuus- ja vallankäyttöalueista. Mies ei voisi koskaan toimia niin kuin Sirpa Selänne, joka ylpeänä muistelee muuttoaan miehensä Teemun ensimmäiseen taloon:

Se oli poikamiesboksi, jonka Teemu oli sisustanut aika maskuliiniseen tyyliin. Minä kannoin (eli kannatutin Teemulla) mustat sohvat heti pois ja ostin (Teemun rahoilla) pehmeämmän, beesinvärisen tilalle.

Oikein mainion todisteen tälle sukupuoliriippuvaiselle osaamiselle tarjoaa Marian viimeisin ohjelma, jossa rakkausvalmentaja Mia Halonen ja kirjailija Katri Manninen puhuvat pariutumisesta niin viisaita, että vain harvoin muistan kenenkään aikaisemmin moiseen suoritukseen yltäneen. Jos olet kumppania etsimässä, niin tässä on kerrankin ohjelma, joka kannattaa kuunnella!

Samalla Halonen ja Manninen tulivat kuin ohimennen mitätöineeksi sensaationhakuisen Arman Alizadin ohjelman, jossa Saba Ayub Riipinen sekä Annukka von Kaufmann iloisesti sekoittivat järjestetyt avioliitot ja pakkoavioliitot. Ja voi sitä kauhistelun määrää, mihin ennakkoluulottomuuttaan mainostava maailmanmatkaaja Arman pystyi. Jos oikeasti on niin ennakkoluuloton ja suvaitsevainen, miksi Arman sitten suuttui, kun hän ei läpäissytkään virheettömästi rasistisia asenteita mittaavaa testiä?

Aivan oman ryhmänsä muodostavat ”tasa-arvo”-ohjelmat, joihin kelpuutetaan vieraiksi pelkkiä feministejä. Vapunpäivänä näin kävi Ali ja Husu -ohjelmassa, jossa molemmat juontajatkin kehuivat olevansa feministejä. Harvoin muuten kuulee näin paljon humpuukia yhdellä istumalla, kun äänessä olivat juontajien lisäksi Helsingin kaupungin tasa-arvotoimikunnan puheenjohtaja Marianne Laxén sekä dokumentaristi Pauliina Tervo.

Ali Jahangirin feministisyys todentui havainnollisesti Euroviisujen ennakkokatselussa, mihin Ali jostakin käsittämättömästä syystä oli raatilaiseksi kutsuttu. Kun tuli Puolan hehkeä ja rohkea esitys, jossa uskallettiin kuvata naaraiden tissejä niin kuin jokainen normaalisti kehittynyt heteromies toivoisi niitä aina kuvattavan, niin eikös Ali antanut ansiokkaalle biisille vain yhden pisteen. Hän oli silminnähden tuohtunut tisseistä ja tuhahti, ettei noissa ole mitään uutta – ikään kuin olisi moisia rasvapalleroita pelimiehen vankalla kokemuksella jo kyllästymiseen saakka joutunut vatkaamaan. Jotain hämärää lausumaansa pakosti sisältyy, sillä normaalivaistoilla varustettu urosapina ei koskaan saa kyllikseen (vieraiden) tissien tuijottelusta. Kahlitseeko Alin ajattelua ahdasmielinen uskonto vai mustasukkainen aviovaimo? Ei hän voi homokaan olla, sillä studiossa oli myös aito sellainen eli Cristal Snow, joka kehui Puolan esityksen taivassarjaan. Ainoaksi selitykseksi Alin puritaanisuudelle jää siis feministinen maailmankatsomuksensa.

Toinen asia, joka naisasianaisten neniä tukkii, on naarasjohtajien ”aliedustus” huippujohdossa. Ovatko puoluejohtajat huippujohtajia? Ilmeisesti eivät, sillä naaras toisensa jälkeen on kieltäytynyt lähtemästä kokoomuksen puheenjohtajakisaan. Ei voi päästä johtajaksi, ellei edes yritä! Sama haluttomuus vaivaa demarinaisia, ei ole kukaan heistä Rinteen kuningastietä kampittamassa. Jopa feministipuolue vasemmistoliitossa feministiksi tunnustautuva Anna Kontula kieltäytyy puheenjohtajuudesta. Hurjinta esimerkillisyyttä harrastaa kuitenkin Naisasialiitto Unioni itse, se kun kannatti edellisissä pressanvaaleissa Pekka Haavistoa eikä oman leirinsä ehdokasta Eva Biaudetia.

Karmea totuus

Taitaa olla maailman laki, että kyvyttömät palkitaan ja kyvykkäitä rangaistaan. Miten muuten voi selittyä Stephen Elopin 24,2 miljoonan erorahat tai Jyrki Kataiselle luvattu EU:n hyväpalkkainen huippuvirka? Kummankaan ansiot eivät millään matematiikalla mitattuina moisiin palkintoihin riitä. Miten tämä eroaa diktatuurivaltioiden käytännöistä muuten, kuin että meillä moinen naamioidaan ”demokratian” viittaan?

Jatkuvalla syötöllä kertyy uutta tietoa siitä, kuinka yhä useampi nuori ja lapsi putoaa kelkasta. Siihen se sitten jääkin. Demokraattista valtiovaltaa ei kiinnosta, koska kuvitelma globaalissa kilpailussa pärjäämisestä menee hyvän elämän edelle. Ei koneisto tee mitään näiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi, päinvastoin. Yksi suurimpia syitä lasten pahoinvoinnin lisääntymiseen on laitoshoitopakon lisääntyminen. Äitien ei enää sallita hoitaa omia lapsiaan, mikä on paitsi luonnotonta myös järjetöntä. Nykyhallitus vielä lisää lasten ahdinkoa ”tasa-arvoisella” kotihoidontukipäätöksellään.

Hallitus lääkitsee mieluummin sairauden oireita kuin poistaa sairauden syitä. Mainio esimerkki on Follo -sovittelu, johon oikeusministeriöltä löytyy kiitettävästi rahaa, kuten Helsingin kaupungin perheneuvolapsykologi ja Follo -sovittelun asiantuntija-avustaja Kari Nieminen kehuu. Tarkoitus on sovitella erityisen vaikeita huoltajuusriitoja. Varmaan ihan okay, jos pelkillä silmäkuopilla Folloa tuijottaa. Olisi kuitenkin sata kertaa fiksumpaa luotsata yhteiskuntaa suuntaan, jossa perheiden selviämismahdollisuuksia ei koko ajan kiristettäisi eikä talouspolitiikan alttarille uhrattaisi.

Sitten meillä on aivan liikaa ”hyväntekeväisyys”järjestöjä, joiden ainoa tehtävä on lisätä kansalaisten pelkoa ja ahdistusta. Järjestöillä on kova hinku päästä julkisuuteen kauheuksilla revittelemään. Miksikö? Siksi että se on tehokas tapa varmistaa oman järjestön rahoitus ja samalla valittajien oman henkilökohtaisen palkan jatkuminen. Viime aikoina mekkaloinnin huipulle on hypähtänyt Voimavarakeskus Monikan johtaja Natalie Gerbert. Ensin ne siellä tekivät seksinostajista ”tutkimuksen”, joka ei kestä minkäänlaista kriittistä tarkastelua. Sitten Natalie kutsuttiin Politiikkaradioon höpisemään suomalaisista pakkoavioliitoista ja tietysti vaatimaan niiden kieltämistä. Eikö näillä feministeillä todellakaan ole mitään muuta mielessä kuin kieltolaki?

Otsikko Ylen uutisista: Karmea totuus: 40 -vuotiaita miesvalmentajia seurustelee alaikäisten tyttöjen kanssa – aivan ihastuneita. Karmea totuus – ihanko totta? Mikä rakkaudessa nyt niin karmeaa on? Eikö Suomesta mitään karmeampaa asiaa löydy? Eikö edes alle kolmevuotiaiden lasten laitoshoito?

Valtiollinen rasismi

Rasismikortti vetäistään kovin kevyesti esiin, jos toisen mielipide ei miellytä. Suomessa tämä ilmiö ryöpsähti silmille perussuomalaisten saaman jytkyn jälkeen. Suvaitsevaistoeliitin harrastamassa vihapuheessa kaikki persuja äänestäneet määritellään rasisteiksi. Mitä tämä muuta on kuin – rasismia. Eikö juuri se ole rasismia, että laimataan jokin kansanryhmä enemmistöstä poikkeavan ominaisuutensa perusteella; tai kansakunta, kuten Ukrainan kriisin yhteydessä tapahtuu. Ukraina on mainio esimerkki valtiotason rasismista, jossa Yhdysvallat ja EU eli länsiblokki kiusaa venäläisiä, koska ei ymmärrä eikä hyväksy heidän kieltään, uskontoaan eikä kulttuuriaan. Länsimaille kelpaa vain ihminen, joka puhuu englantia ja palvoo ”demokraattisesti” valittuja hallitsijoitaan.

Ukrainauutisointi paljastaa, kuinka yksipuolisesti Suomenkin media toimii. Miten tämä muka eroaa Venäjän sensuurista? Onko itsesensuuri lukijan kannalta sen parempi kuin valtiollinenkaan sensuuri? Koemmeko me myös täällä Suomessa itsemme venäläisiä paremmiksi? Miksi uutistenlukija sujuvasti kertoo Putinin uhoavan? Miksei tuota verbiä koskaan käytetä Barack Obaman sammakoista, joita on tämänkin kriisin yhteydessä lennellyt useammin kuin kerran?

Miksi euromeppi Hannu Takkula, harras uskovainen, rinnastaa rasistit ja Putinin ystävät? Miksi Kiovassa mellakoivia nimitetään kohteliaasti mielenosoittajiksi, mutta Itä-Ukrainassa riehuvat ovat venäläismielisiä, separatisteja tai terroristeja? Miksi EU ja USA kaveeraavat ja rahoittavat äärioikeistolaista, kadulla valtaan huudettua hallintoa, jolla ei ole mitään tekemistä demokratian kanssa? Miksi Kiovan mielenosoittajat ministereiksi päästyään tapattavat mieltään osoittavia maanmiehiään vähintään samalla innolla kuin aiempi hallinto heitä? Miksi katuhallituksen raakuuksia ei tuomita lännessä samalla innolla kuin Viktor Janukovytšin politiikkaa? Miksi USA:n siviiliuhreja tuottavaa lennokkisotaa eri puolilla maailmaa ei tuomita, mutta Venäjän joukoista omalla maaperällään pidetään kovaa huutoa?

Ukrainan kriisiin liittyy liikaa kummallisia kysymyksiä, joita yksikään toimittaja ei näytä olevan halukas penkomaan. Siksikö, että kaikki toimittajat uskovat epävarmoina aikoina vain omia hallituksiaan? Ei tämä nyt mitenkään poikkea Venäjästä, jossa toimittajat kirjoittavat omia juttujaan isänmaallisten silmälasien innoittamina.

Lännessä ei ole koskaan osattu suhtautua Venäjään normaalisti. Mikä muu voi olla selityksenä kuin rasistinen ajattelu? Miksi Saksan virheet aina unohdetaan? Kaksi maailmansotaa jo takana ja taas Saksa johtaa Eurooppaa. Tällä kertaa sen takaa löytyy koko EU. Ei ihme, ettei EU osannut tai halunnut toimia Ukrainan kanssa asiallisesti. Mitään kriisiä ei olisi syntynyt ilman saksalaisten ylimielisyyttä ja diplomaattista osaamattomuutta. Tätä fasistien kanssa kekkalointia ei kuitenkaan saa lännessä arvostella.

Ukrainassa käydään jo pienimittakaavaista sisällissotaa. Jäljellä on vain yksi järkevä ratkaisu, Ukrainan jakaminen. Liitetään Itä-Ukraina Venäjään ja Länsi-Ukraina vaikkapa Puolaan. Lännelle tämä ei tietysti kelpaa, koska rajat ovat siellä jostakin syystä pyhiä.

Ukrainalaisnaiset tuntuvat olevan bonobo -serkkujammekin tyhmempiä. Siellä polkaistiin pystyyn kampanja Älä anna venäläiselle. Ei tämä edes pyri olemaan rauhanliike, sillä kampanjan tuotto lahjoitetaan Ukrainan armeijalle! Kampanja on siis vain yksi tapa lietsoa venäläisvihaa. Näin eripura vain yltyy. Konfliktin rauhoittamiseksi ukrainalaisnaisten pitäisi antaa kaikille miehille rajattomasti. Näin tekevät bonobonaaraat eikä niiden viidakossa sodita.

Lännen ja erityisesti USA:n roolia Ukrainan  horjuttajana ja mielenosoittajien tukijana ei ole haluttu avata. Kaikki syyllisyys kaadetaan Venäjän ja henkilökohtaisesti Putinin niskaan, vaikka jokainen sielussaan tietää, että Yhdysvallat sietäisi rajoillaan vielä vähemmän vastapuolen masinoimia laajentumispyrkimyksiä. Katso vaikka Kuubaa, joka on kärsinyt USA:n rankaisutoimista jo puoli vuosisataa.

Naurettavimpia lännen vastatoimia ovat erilaiset pakotteet. Mitä ne muuta ovat kuin hiekkalaatikolla leikkivien uhmaikäisten pullistelua? Putinin kaverit pannaan kärsimään! Saksalaiset laskevat, että talouspakotteet olisivat paikallaan. Niistä ei olisi Euroopalle haittaa, jos Kiina saataisiin kiusaamisjengiin mukaan. Tässä se ongelma onkin; Kiina taitaa olla EU:ta järkevämpi eikä lähde mukaan moiselle ristiretkelle.

Professori Tarmo Kunnas on tutkinut fasismia. Hänen mukaansa Natsi-Saksan fasismiin liittyi usko Euroopan henkiseen ylivoimaan. Olet varmaan huomannut, että tämä sama usko on myös EU:n vahvimpia tukipilareita. Sen innoittamana EU vie yhdentymisen ilosanomaa milloin millekin rajoistaan. Tällä samalla uskolla käytiin myös Ukrainan kimppuun, mutta kuinkas kävikään. Tultiin vain heittäneeksi palava tulitikku kuivaan heinikkoon.

Venäjää moittaan opposion ja mielipiteenvapauden rajoittamisesta, mutta eihän meilläkään voi EU:ta vastustaa ilman, että tulee leimatuksi populistiksi tai nationalistiksi. Suvaitsevaiston pyhinä pitämien asioiden kritisoija saa otsaansa rasistin leiman – aivan yhtä helposti kuin venäläiset hutkivat fasisti -sanallaan. EU:ssa ei ole edes oikeaa oppositiota, koska kritiikkiä esittävät määritellään äärioikeistolaisiksi toisen tai kolmannen luokan kansalaisiksi. Politiiikkaradiossa tutkija Laura Parkkinen jopa kummasteli (perussuomalaisten puoluepäivän kunniaksi) kuinka populistipoliitikkojen elämää esitellään esimerkiksi naistenlehdissä ikään kuin he olisivat normaaleja ihmisiä!

Siitäkin meillä kuhistaan, että Venäjällä uusitaan oppikirjoa. Pitäisikö ruotsalaisten tehdä samoin, siellähän maahan muuttaneet suomalaiset esitetään oppikirjoissa edelleen puolen vuosisadan takaisina en finne igen -idiootteina.

Länsiblokki on muuttumassa ”suvaitsevaisuudessaan” täydeksi ääliöksi. Eihän se ole mitään vapautta, että vahditaan jokaista sanaa ja ”syylliset” ripustetaan henkiseen hirttosilmukkaan tai heitä rangaistaan miljoonaluokan sakoilla tai elinikäisillä toimintakielloilla. Homojen puolestapuhujana tunnettu Madonnakin joutui lööppeihin käytettyään gay -sanaa puhdasuskoisten mielestä ”väärässä” yhteydessä. Emme näköjään tajua olevamme samalla tiellä kuin paheksumamme islamistit.

Amerikkalainen ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch sentään uskaltaa sanoa suoraan, että myös Ukrainan nykyhallinto on vastuussa maan tilanteesta. Liikkeellepantu poliittinen ja venäläisvastainen puhdistusprosessi on eurooppalaisittain ennennäkemättömän laaja, pitkälle menevä ja hyvin epämääräinen. Ukrainan parlamentti on muun muassa hyväksynyt ”oikeuslaitoksen luottamuksen palauttamiseen tähtäävän” lain, jossa tuomareiden virheitä on tarkoitus arvioida poliittisin perustein valittavassa puhdistuskomiteassa. Tulossa on kolme muutakin puhdistus- eli lustraatiolakia, joilla on tarkoitus säädellä ammattikuntien nimeämispolitiikkaa, tuomita jopa 20 vuoden nimityskieltoja, rajoittaa ihmisten oikeutta osallistua politiikkaan ja kriminalisoida vanhan hallinnon kanssa kaveeraaminen.

Katuhallituksen puhdistusprosessi on saanut tuomion myös siirtymähallintojen kansainvälisesti tunnetuimmalta asiantuntijalta professori Roman Davidilta. Hänen mukaansa Ukrainan puhdistus muistuttaa pelottavasti entisen Jugoslavian maita ja Irakia. Väärämielisten puhdistaminen yhteiskunnan avainpaikoilta voi pahimmillaan johtaa koko valtion romahtamiseen, kuten esimerkiksi Libyassa on käynyt. Vaihtoehtoja olisi toki tarjolla. Sellainen löytyisi vaikkapa Etelä-Afrikan totuus- ja sovintokomiteasta.

Ei taida olla mitään sellaista, mitä edeltävät sukupolvet eivät olisi jo sananlaskun muotoon osanneet tiivistää. Siihen ei ole tarvittu edes 140 merkkiä. Otetaanpa tämä: Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Ei paljon kannattaisi ihmetellä sen enempää vihapuheen määrää, koulukiusaamista kuin rasistisia kommenttejakaan, kun valtiot näin selvästi toimillaan esimerkkiä näyttävät.

Otetaanpa vielä sukupuolten vallankäytön paljastava tasa-arvoviisaus tähän loppuun: mies on naisen pää ja nainen saapi tehdä päänsä kanssa miten tahtoo.

4 kommenttia artikkeliin ”VALTIORASISMI

 1. Moi

  Olen kirjoitellut kommentteja blogeihisi parin vuoden aikana ja ottanut kantaa tasa-arvoasioihin – tai niiden surkeaan tosiasialliseen tilanteeseen maassamme ja koko EU:ssa. Tähän asti olen esiintynyt erilaisilla Anonyymeillä nimimerkeillä kommenttiosiossasi, mutta nyt olen perustanut oman blogin ja samalla loin kirjautumisnimen Historix. Se on kilpailijan blogipalvelusta, mutta sillä voi jo identifioitua.

  Tälläkin kertaa kirjoitat erinomaisen tarkkanäköistä tekstiä ja mikä parasta: kysyt oikeita kysymyksiä mm. Ukrainan syy-seuraus suhteista, Putin demonisoimisesta yms. Elämme lännessä säälittävässä henkisessä tilanteessa, jonka lopputulema ei ole kaunis!

  Siitä mainitsee mm. Pauli Vahtera IL:n blogissaan seuraavasti:

  ”Suomesta ei enää tule yhtenäistä kansaa. Kansanryhmien väliset jännitteet tulevat kasvamaan. Kaikissa monikulttuurisissa yhteiskunnissa eri kansanryhmät ovat omissa oloissaan. Yhtä vähän kuin turkkilaiset ovat saksalaisia, pakistanilaiset brittejä ja algerialaiset ranskalaisia tulevat Suomen tulleet kansanryhmät olemaan suomalaisia.”

  Vaikka Vahtera tarkoittaakin tässä eritoten siirtolaistilannetta, niin se sopii myös muuhunkin yhteiskunnalliseen tilanneanalyysiin. Ei ainoastaan kansanryhmien jännitteet kasva, vaan myös sukupuolten. Tämän olet ansiokkaasti jo monta kertaa aikaisemmin tuonut blogeissasi esille. Suomi ja suomalaiset ovat mennyttä, koska he eivät enää halua olla yhtenäinen kansa. He eivät enää halua noudattaa oikeudenmukaista yhteiskuntapolitiikkaa, vaan valtiofeminismi on tuhonnut perheet, kansallistunnon, uskonnon, syntyvyyden ja sukupuolten suhteet. Valtiofeminismi on rakentanut vääristyneen ja syyllistämiseen pohjautuvan järjestelmän, joka ei kuitenkaan koskaan ole saavutuksiinsa tyytyväinen vaan ruoskinta saa jatkua. Kaikki tämä perustellaan ja oikeutetaan tasa-arvon jalolla periaatteella. Ruotsin tilannetta seuratessa sitä kauhistuu kerta toisensa jälkeen, vaikka luulikin jo nähneensä kaiken. Siinä meillä on toinen kuoleva kansakunta, he ovat vain pidemmällä mätänemisprosessissaan.

  Masentavia aikoja ja tapahtumia elämme, varsinkin kun uutiset eivät tuo ensimmäistäkään sarastavan aamun päivänsädettä pitkän ja mustan yön vain jatkuessa. Siksi päätin vapauttaa itseni johonkin mieluisaan ja aloitin blogini. Saattaisi kiinnostaa sinuakin, blogin aiheena on historia kirjallisuuden kautta http://www.neluetutkirjat.blogspot.fi.

  Terveisin Historix

  P.S. tuo Ruohonen-Lernerin heitto on niin osuva ja Soini vielä ylistää häntä samalla moittien puolueen poikia!

  1. Kiitos terveisistä ja tervetuloa bloggaajien ihmeelliseen maailmaan! Olet ollut tosi ahkera bloggaaja, kun ottaa huomioon kuinka asiantuntevasti kirjoitat. Historian tunteminen on tärkeää, sillä tulevaisuutta ei ole ilman menneisyyttä. Liian usein ihmislaji on lyönyt päätään samaan puuhun ja näköjään tekee sitä edelleen. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, sillä emme ole lajina miksikään muuttuneet viimeiseen 200 000 vuoteen. Siksi on niin säälittävää kuunnella uutisia, kun siellä jatkuvasti höpistään ”modernista ihmisestä”.

   Taitaa olla yksi lajityypillisistä piirteistämme, että ihmislaumoissa vallitsee aina yksi totuus aivan riippumatta siitä, kuinka relevantti kyseinen totuus on. Kansantaloustieteen professori Vesa Kanniainen muotoilee asian näin: Suomi on aina yhden totuuden maa, meillä ei ole sellaista traditiota, että arvioitaisiin avoimesti ja analyyttisesti vaihtoehtoisia näkemyksiä.

   Luultavasti tämä piirre ei liity mitenkään suomalaisuuteen vaan ihmisyyteen ylipäätään.

 2. Kiitos mukaasta palautteesta! Kyllä bloginpitäminen aikaa vie kun se sille päälle sattuu. Uusimman kirjoitukseni kääntäminen englanniksi vei viime lauantaina melkein kuusi tuntia.

  Tuosta ihmislaumojen käytöksestä on Sarastus-lehdessä uusi kirjoitus:
  http://sarastuslehti.com/2014/05/11/mancur-olson-ja-kansakuntien-rappio/

  Mancur Olsonin teoria on mielenkiintoinen. Jos sen tulkinta tilanteestamme on oikea, niin pahalta tosiaan näyttää. Itse olen taipuvainen hyväksymään kirjoituksen teesit.

  Olin eilen työnantajan järjestämässä koulutuksessa Hakaniemen torin kupeessa Helsingissä. Siinä junalta ja junalle kävellessäni näin, kuinka muukalaiset ovat täyttämässä ja muuttamassa Helsinkiä. Kaisaniemen puistossa istuskeli somaliteinipoikia vajaa parikymmentä, joukossa muutama valkoinenkin, kaikilla näkyi olevan oluttölkit. Niitä he sitten hyvin kovaäänisesti nautiskelivat (muslimit?!?).

  Kerjäläisiä oli samallakin kadunpätkällä useita, joku mamu yritti myydä minulle sanomalehteä ja balkanin mustalainen supisi jotain ohi mennessäni. Ilmeisesti jotain hänkin oli vailla. Afikkalaisäitejä monine lapsineen oli runsaasti liikkeellä – suomalaisten syntyvyyshän on laskussa.

  Uutistietojen mukaan Helsingin kaupunki tarjoaa ilmaisen terveydenhoidon kerjäläisille. Mitähän suomalaiset vanhukset, työttömät ja muut sairaat tästä ajattelelvat? Mancur Olsonin teoria selittänee, miksei kuitenkaan mitään tapahdu tälläisen vääryyden edessä.

  Matkalla Akateemiseen kirjakauppaan näin asematunnelissa useita nuorten arabimiesten ryhmiä. Tässä käy kuten kaikkialla muuallakin Euroopassa: naisten innolla palvoma ja levittämä monikulttuurisuus on käytännössä rodullista ja uskonnollista segregaatiota, jossa eri kansanryhmät pitäytyvät omiensa parissa. Eri ryhmät eivät luota toisiinsa, syntyvät gettot jne. jne. Kauhistuin näkemääni rappiota ja alennustilaa, mihin pääkaupunkimme on vajonnut.

  Nyt nousee elävästi mieleeni aikaisemmin lukemani Jean Raspailin kirja The Camp of the Saints, jossa hän kuvaa Ranskassa tapahtuvaa ”kansan” vaihtoa sopivampaan ja hallitsijoille mieluisampaan. Dystopian ainekset ovat valmiit ja lauman heikoin aines – feministit ja heidän lakeilijansa – ovat tarmolla toteuttamassa sitä.

  t. Historix

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s