VIHREÄÄ POLITIIKKAA POHJOIS-KOREAN HENGESSÄ

Mistä eilen ja tänään on puhistu pitkin poikin Suomi-neidon helmoja, lanteita ja hartiota? Mistä on kahden feministin kohdatessa kohkattu, naaraspoliitikon kynästä sivallettu ja naistoimittajat kuulijoitaan valistaneet? Mikä on tämä hysteria, joka vihjaa, ettei naarasapinoita olisi koskaan päättäjiksi pitänyt päästää?

Kuohuntaan syyllinen on poloinen toimittaja Santtu Silvennoinen, emonsa geenejä kantava, äitinsä maitoa imenyt ja ammansa kasvattama urosapina. Hän on toiminut vain ihmisuroksen lajityypillisen käyttäytymisen mukaisesti. Samalla hän joutuu toteuttamaan urosapinan olemassaolon toiseksi tärkeintä tehtävää, maailman syntien harteilleen ottamista.

Siksi miesten hartiat ovatkin naisten harteita leveämmät.

Santun työnantaja, lööppiaviisi Iltalehti, haluaa mahdollisimman paljon klikkauksia voidakseen maksaa Santun ja tämän (naaras)kollegojen palkat. Paras tapa etusormitreenin aktivoinnissa on nainen ja varsinkin vähäpukeinen nainen ja aivan erityisesti vähäpukeisten naisten kuvat. Mies tykkää katsella naisen vartaloa, se kuuluu sukupuolen lajityypilliseen käyttäytymiseen. Naisia miesten ruumis ei samassa mitassa kiihdytä, mikä sekin kuuluu sukupuolensa lajityypilliseen käyttäytymiseen.

Erään harhaopin hellimä ajatus määrittelee tämän epätasa-arvoksi. Siksipä meillä toimii sensuurijärjestelmä, jonka tuomarit istuvat koneidensa ääressä ympäri valtakuntaa valmiina puuttumaan 24/7 pienimpäänkin määrittelemänsä tasa-arvon tai naissubjektin ”loukkauksiin”.

Tällä kertaa siis Santtu Silvennoinen istuu samassa jalkapuussa, jossa ovat vuorollaan pällistelleet niin audimies Esko Kiesi, Keskon pääjohtaja Matti Halmesmäki ja rynnäsministeri Mauri Pekkarinen kuin lukematon joukko muita urosapinoita.

Santun synti on se, että hän kirjoitti naiskauneutta ylistävän jutun Iltalehden nettisivuille kera Roni Lehden Paavo Nurmi Games 2014 -kisoista ottamien kuvien. Otoksissa poseeraavat upeimmat naaraspuoliset suomalaisurheilijat.

Tätä ei siis saa 2000 -luvun Suomessa tehdä, eikä sen puoleen muuallakaan Euroopassa. Ei myöskään Pohjois-Amerikassa. Nämähän ovat ne maailman sivistysvaltioiksi itsensä ylentäneet maat, joita ahdasmieliset feministimafiosot johtavat. He luulevat olevansa moderneja ja ainutlaatuisia, mutta erehtyvät. Olemme toistatuhatta vuotta jäljessä arabimaailmaa, jossa sivistyksen kehto aikoinaan sijaitsi. Siellä on jo 800 -luvulla käyty samanlaista sukupuolitaistelua, jota naisliike meillä nyt tykittää. Lopputuloksena oli burkan keksiminen. Siihen puetut naiset eivät innoittaneet iltapäivälehtiä minkäänlaisiin kuvakavalkadeihin. Epäilenpä, että tuo sama sensuurimieliala lopulta aiheutti arabikulttuurin alamäen.

Nyt Eurooppa ja Suomi siis toistavat samaa virhettä. Ja miksei niin tehtäisi, eihän ihmislaji ole koskaan historiasta mitään oppinut. Lajityypillistä käytöstä sekin.

Nyt naisliikkeen lääke syntiin näyttää olevan sama kuin kristillisellä kirkolla aikoinaan: pannaan syntiset keskelle toria häpeäpaaluun kaiken kansan syljeskeltäväksi. Ja onhan näitä räkijöita Santunkin ympärillä riittänyt. Radio Puheen iltapäiväemännät Miia Krause ja Salla Vuolteenaho aiheen minun korviini kauhistelivat. En siis ole nähnyt itse Santun tekemää juttua, sillä Iltalehti pelästyi, harrasti itsesensuuria ja poisti kirjoituksen sivuiltaan pahoittelujen (!!) kera.

Elämme siis pelon ilmapiirissä.

Naisliikkeen resepti on nyt toinen kuin 800 -luvun arabi-imperiumissa. Enää naisia ei saa kietoa kaapuun. Nyt missiona on urosten muuttaminen. Mies ei saa enää käyttäytyä geeniensä ja hormoniensa määrittelemällä tavalla – vaan siten, kuin feministipiispat määräävät! Aika huikea ihmiskoe. Toinenkin vaihtoehto tietysti olisi olemassa, se joka noudattaisi sitä kuuluisaa parisuhdeohjetta: voit muuttaa vain itseäsi.

Miten olisi feministit: jospa muuttuisitte suvaitsevaisemmiksi.

Naiserityisyyssivuilla Santun jutusta löytyy kuvakaappauksia. Hysterisointiin ovat tarttuneet muiden muassa aitajuoksija Noora Toivo sekä vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen Niina Ratilainen. Hmmm, maassamme ei taida olla tällä hetkellä mitään tärkeämpää poliittista haastetta kuin iltapäivälehtien otsikoiden seuraaminen?

Seurataan sitten niitä otsikoita. Tänäinen Iltalehti huutaa: Hollywood -tähtien traileri oli liikaa: P-Korea uhkaa ”armottomalla” kostolla. Pohjois-Korea on reagoinut elokuvaprojektiin tapansa mukaan hyvinkin ärhäkästi. Maan ulkoministeriön tiedottaja kuvailee elokuvaa julkeimmaksi terroriteoksi, jota ei tulla katsomaan läpi sormien.

Vaihdapa piruuttasi Pohjois-Korean tilalle sana naisliike

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s