KADULLA PUHUMINEN KIELLETTY

 Ei ole feministiyhteiskunta vielä täydessä iskussaan, kun Yleisradion radiokanavat saavat sensuroimatta lähettää seksuaalista häirintää lietsovaa musiikkia. Viidessä minuutissa Radio Suomi onnistui tuuttaamaan ilmoille niin TauskinOlet niin kaunis” -biisin (jossa naista alistetaan ylistämällä) kuin JuicenSyksyn sävelen” (jossa luuserimies kinuaa naiselta seksiä).

Eilen Iltalehti julkaisi CNN:n välittämän ”uutisen” katuhäirinnästä. Se oli repäisty rahaa itselleen keräävän Hollaback! -propagandajärjestön sivuilta. Näinkö alkeellista ja kritiikitöntä journalismi on tänä päivänä? Eikö tullut mieleen, että video voisi olla manipuloitu, mitä se aivan selvästi on. Ei varmaankaan tullut mieleen, sillä nainen on seksuaalisen häirinnän kohteena takuuvarma myyntituote – niin medialle kuin lukemattomille uhrijärjestöillekin.

Videon tekijät laskivat, että New Yorkin kaduilla kävelevä nainen joutuu sanallisen seksuaalisen häirinnän kohteeksi yli kymmenen kertaa tunnissa. Päälle tulevat lukemattomat silmäniskut, vihellykset sekä tissi-, peppu- ja ylipäätään naiskatseet.

Kumma, ettei videolle saatu talletetuksi yhtään niistä lukemattomista vihellyksistä…

Hollaback! syntyi vuonna 2005 New Yorkissa ja on levinnyt 26 maahan, onneksi ei vielä Suomeen eikä edes muihin Pohjoismaihin. Järjestö lupaa lopattaa naisiin ja LGBTQ -apinoihin kohdistuvan katuhäirinnän.

Siinä sitä on haastetta seuraavaksi tuhanneksi vuodeksi. Nollatoleranssi kuulostaa hienolta, mutta sen julistajilta toivoisi edes alkeellista suhteellisuudentajua. Ihmisen lajityypillisen käyttäytymisen muuttaminen vaatii muutakin kuin rahankeruuta ja hysterian lietsomista.

Tässä palaan nyt juurilleni, sillä maailmankaikkeuden ensimmäinen blogijuttuni käsitteli nollatoleranssihysteriaa. Lähes kahdeksan vuotta sitten moiseen syyllistyivät niin nykyinen kuin edellinenkin presidenttimme. Pidän tuota juttua edelleen yhtenä parhaimmista bloggauksistani.

Eurooppaa aiemmin sivistyneet arabimaat keksivät katuhäirintään ratkaisun jo 700 -luvulla. Miksi emme hyödyntäisi tätä innovaatiota, sillä se on ainoa toimiva ratkaisu ongelmaan. Peitetään siis naisten kiihottavat vartalot julkisilla paikoilla burkan sisään ja pannaan joku suvun miehistä suojelemaan tätä ulkona liikkuvaa estrogeenipommia. Ideologisista syistä meillä lännessä halutaan väittää, että kyseessä on naisten oikeuksien polkeminen, vaikka oikeasti tarkoitus on suojella heitä ”karmealta katuhäirinnältä”.

Miksi arabit näyttävät olevan tervejärkisempää porukkaa kuin amerikkalaiset? Amerikassahan nämä hysteriat yleensä syntyvät. Siellä yritetään syödä ja säästää kakkua yhtä aikaa, vaikka englantilaiset ovat todenneet sen jo aikoja sitten mahdottomaksi. Kaikkimullehetinyt. Kaikkea maailman vapautta ei kuitenkaan voi saada ilmaiseksi. Jos haluaa olla sekä seksikäs että kävellä NYC:n keskustassa, sillä on hintansa. Se nyt vaan on luonnonlaki.

Luonnonlakeja vastaan taisteleminen on paitsi turhaa, myös tyhmää. Senkin energian (ja rahat) voisi käyttää repimisen sijasta  johonkin ihmiskuntaa hyödyttävään.

Itse asiassa feminismi ei muuta olekaan kuin luonnonlakeja vastaan taistelemista. Heillä on katuhäirintään ja muihin maailman epäkohtiin aivan oma ratkaisunsa: KILL ALL MEN!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s