SEKSIÄ LISSÄÄ JA SASSIIN!

Sattuipas sopivasti näin Movember -hysterian aatoksi tällainen uutinen:

Jo pitkään on tiedetty, että ahkera sekstailu lisää miehen ikää muun muassa eturauhassyöpäriskiä pienentämällä. Naispoliitikkojen pyrkimys heteroseksin kaikkinaiseen rajoittamiseen on siis kansanterveyden kannalta vahingollista. Kumma, että tällaista myyräntyötä on saanut meillä kaikessa rauhassa harjoittaa. Tässä yksi syy, miksi naisten tulo politiikkaan ei ole pelkästään hyvä asia.

Aikaisemmin ei tiedetty, josko syövältä suojautumiseen riittäisi mahdollisimman ahkera runkkauskin. Tähän naiset ovat tietysti vedonneet – näin teki sekin Väestöliiton naarasasiantuntija, joka vuosientakaisessa Ajankohtaisen kakkosen illlassa neuvoi miehiä masturboimaan, koska se on ”pillukokemusta ihanampi tapa laueta”!

Nyt sitten laajamittainen tutkimus paljastaa, että sillä on väliä paneeko pilluun vai kouraan. Naispoliitikoilla ei ole enää mitään tekosyytä ajaa seksinostokieltojaan. Nyt pitäisi panostaa siihen, että seksiammattilaisille luotaisiin mahdollisimman normaalit yrittäjän toimintamahdollisuudet ja yhteiskunnallinen arvostus. Heidän palveluksiaan pitäisi saada myös terveyskeskuksista.

Sotepuuhailijat siellä ministeriöissä hei, ottakaapa tämä asia huolehtiaksenne!

Tutkimuksen tulokset ovat yksi selitys myös sille, miksi ihmialaji on moniavioinen. Moralististen länsimaiden yksiavioisuuspakko on luonnonvastainen ja miesten eliajan kustannuksella toteutettu ihmiskoe.

Yli 3000 urosapinaa käsittänyt kanadalaistutkimus siis paljastaa, että miehen terveyden ja naiskumppaneiden määrän välillä on positiivinen korrelaatio. Hieman kun yksinkertaistaa, voi sanoa, että mitä useampi seksikumppani, sitä terveempi ja pidempi elämä. Tutkimus kertoo, että yli 20 naisen kanssa sekstailleilla miehillä riski sairastua eturauhassyöpään laskee 28 prosentilla. Eikä tässä vielä kaikki. Moninaisisilla miehillä on myös 19 prosenttia pienempi riski sairastua aggressiiviseen syöpämuotoon. Tämä positiivinen vaikutus ei riipu seksinaloitusiästä eikä edes mahdollisista seksitautitartunnoista.

Vain Naisten määrällä on merkitystä.

Rakastava vaimo siis antaa auliisti eikä ole turhan mustasukkainen.

Mielenkiintoinen on sekin tutkimuksen tulos, että yli 20 miehen kanssa sekstailleilla uroksilla on kaksinkertainen riski sairastua eturauhassyöpään verrattuna aitoihin heteromiehiin. Heillä todennäköisyys aggressiiviseen syöpään on lisääntynyt 500 prosentilla. Myös selibaatissa elävien sairastumisriski on kaksinkertainen. Selibaatti on monen syrjäytyneen uroksen kohtalo. Tässäkö syy, miksi köyhien miesten elämä on paitsi surkeaa, myös sairaampaa ja lyhyempää kuin naaraita kiihottavien rikkaiden miesten elämä?

Peppuseksi ei siis kannata. Yksi homohairahdus ei tosin vielä riskiä nosta. Tutkimus ei sen sijaan kerro, onko heteroanaali yhtä vaarallista kuin homoanaali.

Tutkimuksesta kertomaan on valittu kolmenaisisen tutkijaryhmän viimeinen kirjoittaja, Marie-Ėlise Parent. Eikä ihme, sillä häntä katselee mielellään. Ei hän ole ainakaan mikään feministi – no ei tietenkään: jos naistutkimuksen dosentit olisivat tällaisiin tuloksiin päätyneet, tiedot olisi sensuroitu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s