AMMATTINA HEDELMÖITYS

Yhä useampi pariskunta kärsii lapsettomuudesta, osin ympäristöön päätyvien vierasaineiden ja hormonihäiritsijöiden vuoksi. Etenkin urosten siittiöntuotanto heikentyy jo nuorella iällä. Avuksi yhteiskunta on kehitellyt hedelmöityshoitoja, jotka ovat kuitenkin kalliita ja raskaita niin asiakkaille kuin yhteiskunnallekin. Hieman ihmetyttää tällainen tekninen ongelmanratkaisu, kun voisimme poistaa ongelmat luonnollisesti.

Lisääntyminen on elämän tarkoitus, siksi se on niin tärkeää kaikille meille (hetero)apinoille ja siksi yhteiskuntamme on heteronormatiivinen. Muuten meitä ei olisi olemassa.

Luonnollisen ratkaisun esteenä on vain lainsäädäntömme, joka ruokkii mustasukkaista puolison omistamista yksiavioisessa parisuhteessa. Jostakin oudosta syystä mustasukkaisuus näyttää olevan ainoa biologisen käyttäytymisemme muoto, joka nauttii yhteiskunnallista suojelua. Kaikkiin muihin biologisiin selityksiin meillä suhtaudutaan jopa vihamielisesti. Kaikkein pahimpaan umpikujaan meitä vie feminismi, joka kieltää ihmisen biologian kokonaan. Emme heidän mielestää ole edes eläimiä (tai ainakaan feministit itse eivät ole).

Biologian vastustaminen on järjen köyhyyttä. Ei ole mieltä kieltää todellisuutta ja elää utopiamaailmassa. Biologia ei määrää kohtaloamme, vaikka ohjaileekin käyttäytymistämme. Mustasukkaisuudestakin voi siis päästä eroon. Voin näin sanoa, koska olen itse sen tehnyt. Joskus muinoin olin yhden päivän mustasukkainen. Kun tajusin kuinka tyhmää se on, rukkasin aivojani uuteen asentoon. Se oli yhtä helppoa kuin sokerin jättäminen pois kahvista. Kannattaa kokeilla!

Panomies vai bionomi?

Helppo ratkaisu kaikille naisille, joilla ei ole miestä tai joiden puoliso ei hedelmöitykseen kykene: hanki avuksesi panomies! Luonnollista lisääntymistä ilman laboratorioita ja ruuttia. Tälle tulevaisuuden ihanneammatille panomies on ehkä huono nimike, koska se ei sovi nykyiseen ahdasmieliseen psykososiaaliseen diskurssiin.

Etsitään siis parempaa ammattinimikettä henkilölle, joka saisi koulutuksensa ammattikorkeakoulussa ja taitaisi siten kaiken naisen tarpeiden tyydyttämisestä ja henkisen hyvinvoinnin ylläpidosta. Lisääntyminen on taidetta ja erityisesti nainen tarvitsee ympärilleen turvallisen ja rentouttavan ilmapiirin. Siihen tämä uusi ammattilainen on koulutettu sen lisäksi, että hänen biologiset kykynsä tuottaa elinvoimaisia siittiöitä on testattu.

On oikeastaan uskomattoman typerää, ettei tällaisia taitoja nykyään uroksille missään opeteta. Olisiko tässä haastetta armeijalle? Jos edes kolmasosa koulutuksesta käytettäisiin rakkaustaitojen opettamiseen, luulen että armeijan suosio nousisi kohisten nuorten miesten keskuudessa. Make love, not war!

Niin se ammattinimike. Elämästähän tässä on kyse. Valitettavasti termi biologi on jo varattu. Kreikan sanoista tuleva biologia on oppi elämästä. Kreikan kielestä tulevat myös termit astrologia ja astronomia. Edellinen on etupäässä naisten harrastamaa huuhaata ja jälkimmäinen etupäässä miesten harjoittamaa tiedettä. Hieman epäjohdonmukaisuutta noissa tieteiden nimissä siis, mutta sehän vain nostaisi bionomi -termin arvoon arvaamattomaan!.

Luulen, ettei oppilaitosten tarvitsisi kovin massiivista mainontaa harjoittaa saadakseen bionomian opiskelukiintiöt täytetyiksi.

Mikä mahtaisi olla sopiva bionomin veloitus yhdeltä asiakkaalta? Olisiko tuhat euroa sopiva summa? Ainakin se olisi paljon halvempaa asiakkaalle (ja ilmaista yhteiskunnalle) kuin nykyiset hoidot – ja kaupan päälle paljon nautinnollisempaa kaikille osapuolille. Jos perusbionomi hoitaisi neljä asiakasta kuukaudessa, se ei vielä kävisi kunnon päälle, mutta ansiot olisivat varsin kohtuulliset. Alfabionomit hoitelisivat varmaankin kymmenen asiakasta raskaaksi asti kuukauden aikana. Siinä pääsisi jo kaupunginjohtajan ansioille…

Tasa-arvonäkökulma

Nykyään on tietysti muistettava molempien sukupuolten oikeudet. Lisääntyminen tosin on asia, jossa miehillä ei ole oikeuksia lainkaan. Melko ankeaa, sillä osalla uroksista ei ole mitään mahdollisuuksia toteuttaa elämänsä tarkoitusta. Sen jälkeen kun ”sivistyimme” eli luovuimme tasa-arvoisesta metsästäjäkeräilijäkaudesta, lisääntymiskuilu on vain syventynyt. Genomitutkijat ovat selvittäneet, että lisääntyvien miesten osuus populaatioissa romahti 8000 vuotta sitten, kun 17 synnyttänyttä naista kohti vain yksi uros pääsi jatkamaan sukua. Senkö vuoksi esi-isämme keksivät yksiavioisuuden? Yhteiskunnallista vakautta lisättiin sillä, että naaraat pakotettiin hyväksymään siittäjiksi huonojakin geenejä kantavat uroot? Siitäkö itse asiassa alkoi ihmislajin tyhmistyminen?

Ei tasa-arvo toteudu nykyäänkään. Tänään äitienpäivänä presidentti Niinistö ojensi valtiolliset kunniamerkit (Valkoisen Ruusun Ritarikunnan ensimmäisen luokan mitali kultaristein) 35 äidille valtioneuvoston juhlahuoneisto Smolnassa. Äidit palkitaan merkittävästä kasvatustöstä. Isänpäivänä sosiaali- ja terveysministeriön ministeri ojentaa vuoden isä -tunnustuksen 1-3 miehelle, jotka ovat nöyrimmin omaksuneet poliittiset tasa-arvoihanteet…

Osasta miehiä ei koskaan tule isiä. Isyys ei ole mikään ihmisoikeusasia. Nainen voi lisääntyä ja saada hedelmöityshoitojakin ilman kumppania. Mutta ei tasa-arvo nykyään toteudu miestenkään kesken (niin kuin ei ole koskaan toteutunut). Kaikki eivät ole homoseksuaaleja kansanedustajia, joille ideologian innoittamia naaraita on jonossa kohtuaan tarjoamassa.

Sijaissynnytys on Suomessa kielletty ainakin siltä osin, ettei naiselle anneta hedelmöityshoitoja, jos on syytä epäillä lapsen luovuttamista pois. Aika vaikea on tällaista lakia ymmärtää, mutta vielä kummallisempaa on, että hedelmöityshoitoja ylipäätään tällaisissa tapauksissa tarvitaan, kun rakastelu on keksitty jo satoja miljoonia vuosia sitten.

Kohdunvuokraus luonnonmenetelmällä lienee siis Suomessakin sallittua. Vaikea poliisin kai olisikin selvittää kaikkien seksiaktien motiiveja. Ei siis tarvitsisi matkustaa ulkomaille tämän asian vuoksi, kuten monet pariskunnat tänäkin vuonna tekevät.

Vanhemmuuden määrittely toki on Suomessa keskiaikaisella tasolla: pariskunta joutuu hakemaan lapselleen adoptiota! Jos meillä olisi naisbionomeja, laissa voitaisiin määritellä, että asiakas(pariskunta) merkitään suoraan lapsen syntymätodistukseen tämän vanhemmiksi.

Moni eettinen ongelma helpottuisi, jos sijaissynnytyksen hoitaisi koulutettu ammattilainen. Naisbionomin koultukseen kuuluisi tietysti syvälliset opinnot sikiönkehityksestä ja sitä tukevista hyvistä elintavoista sekä ravitsemuksesta. Ajan mittaan luultavasti yhä useampi uraäitikin ulkoistaisi lapsenhankinnan bionomeille. Synnyttäminen ei katkaisisi tärkeää työntekoa. Samalla siakas säästyisi raskausarvilta sekä muilta ulkonäköön vaikuttavilta ”ongelmilta”.Toisaalta hän ei pääsisi nauttimaan raskauden tuottamista positiivisista asioista, mutta luulen, etteivät uraäidit sellaisia muutenkaan huomaa.

Tokikaan en oikein ymmärrä, miksi uraorientoituneet feministit ylipäätään haluavat lapsia, kun heillä ei ole aikaa eikä edes halua hoitaa jälkeläisiään.

Yksinäisille miehille ja vaimon hedelmättömyydestä johtuvaan lapsettomuuteen kohdunvuokraus olisi ehdottoman hyvä ratkaisu. Hintaluokka olisi tietysti aivan eri tasoa kuin miesbionomin palveluksilla. Sukupuolten biologinen ero tulee tässä korostuneesti esille. Naaras on aina arvokkaampi kuin uros. Olisiko kohdunvuokrauksen sopiva hinta 50 000 euroa asiakasta kohti? Nainen olisi siis 50 kertaa miestä arvokkaampi. Se on aika lähellä todellista tilannetta ylipäätään. Jos naisbionomin kohtuulliseksi uran pituudeksi laskettaisiin kymmenen vuotta, siinäkin ajassa ehtisi jo ansaita sievoisen pesämunan. Sen jälkeen rakkauden ammattilaisilla riittäisi varmasti muita alan töitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s