PÄIVI RÄSÄSEN UUSI LOOK

Wife: ”How would you describe me?”

Husband: ”ABCDEFGHIJK.”

Wife: ”What does that mean?”

Husband: ”Adorable, beautiful, cute, delightful, elegant, fashionable, gorgeous, and hot.”

Wife: ”Aw, thank you, but what about IJK?”

Husband: ”I’m just kidding!”

Entinen sisäministerimme Päivi Räsänen esiintyi torstaina A -talkissa kauniimpana kuin miesmuistiin. Kansa myös noteerasi asian ja kommentoi, feministiraivosta välittämättä, tähän tapaan: onpa hän tyttömäinen ja kaunis! On vaikea keskittyä ohjelman sisältöön, kun Räsäsen muuttunut look vie huomion.

Tuohan on pahinta, mitä feministi voi kuvitella naisesta sanottavan. Tällä kertaa median naistoimittajat olivat kuitenkin hiljaa. Miksi? Siksikö, että Räsänen itse pani vöyhötykselle pisteen kommentoimalla kehuja seuraavasti: Sehän kuulostaa hyvältä rasittavan viikon päätteeksi. Onpa kiva kuulla… lämmittää mieltä.

Elämme kummallista aikaa. Suurin osa naisen ruumiissa elävistä apinoista haluaa kuulla myönteisiä kommentteja itsestään, haluaa olla tyttömäinen ja jopa haluaa, että miehet himoitsevat heitä seksuaalisesti. Nämä ovat niitä oikeita Naisia, joiden sikiönkehitys on mennyt niin kuin pitääkin: he ovat saaneet päähänsä naistyypin aivot. Kuitenkin sukupuolen ja naiseuden määrittely on annettu miehen aivot omaaville, tosin naisen ruumiissa eläville, feministeille!

Ei feministien näillä sisäisen ristiriidan repimillä eväillään mitenkään pitäisi voida asettua oikeiden naisten äänitorveksi.

Päivi Räsänen on tämän tajunnut. Hän lausui puolitoista vuotta sitten näin:

Aikamme suuri ja arvostelun yläpuolelle noussut harha on feministinen kapinakulttuuri, jossa sukupuolten tasa-arvo vääristyy samanlaisuuden vaatimukseksi. Väitän, että tämä tuo nykynaisen elämään tuskaa ja tuhoa yhtä lailla kuin toisaalta naisen ihmisarvon loukkaukset. Tänä aikana kirkon kannattaisi muistuttaa, että luomisjärjestyksen seurauksena miehellä ja vaimolla on erilainen asema avioliitossa.

Kun tuosta poistaa uskonnollisen höpinän, olemme totuuden jäljillä. En muista, että mediat olisivat tätä suurta oivallusta otsikoihin koskaan nostaneet. Pelkäävätkö toimittajat niin paljon feministien kostoa ja vihaa?

Perinteistä?

Feministeille kaikki perinteinen (eli evoluution aikaansaannokset) on patriarkaattista helvettiä ja siten kieltolistalla. Mies ei enää saa sanoa naista edes kauniiksi – taas yksi asia, jossa uroksen lajityypillinen käyttätyminen kielletään.

Tällä kertaa konservatiivi Räsänen kuitenkin hakkaa sallivuudessa perinteisen suvaitsevaiston kuusi – nolla. Naista saa sanoa kauniiksi ja jopa tyttömäiseksi. Suorastaan radikaalia!

Maahanmuuttokriittisyys ja kaikki muu kireäpipoisuus tuomitaan nykyään impivaaralaisuudeksi, idiotismiksi tai rasismiksi, myös virallisissa kannanotoissa. Seksuaalisuuteen liitttyvässä meillä kuitenkin vallitsee yhä vanhanaikainen ”rajat kiinni” -politiikka. Arkipäivän elämää rajoitetaan ahdasmielisimpien apinoiden mieliksi. Miksi ihmeessä?

Kaikkialla meillä huudetaan suvaitsevaisuuden ja vapauden perään. Miksi seksuaalisuus on ainoa elämänalue, jossa edelleen vaaditaan ja vaalitaan perinteistä kieltolinjaa?

Eikö tämän modernin aikakauden pitäisi jo sallia meille apinoille vapaus myös ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa? Jopa meille moniavioisille heteroseksuaaleille…

Lopettakaamme siis mustasukkaisuus, lopettakaame toisten apinoiden elämän rajoittaminen, lopettakaamme ”pettämisen” paheksuminen ja tehdään siitä kaikille jokapäiväinen nautinto. Nythän se olisi mahdollista, kun ehkäisykin on aikaa sitten keksitty.

Sallikaamme jokaisen toteuttaa seksuaalisia tarpeitaan, sallikaamme itsellemme ja muille seksiammattilaisten palvelut. Miksi emme vaalisi terveyttämme myös seksuaalisuuden alueeella, kun teemme sitä kaikkialla muualla, esimerkiksi kampaajan tai hierojan vastaanotoilla.

PS. Miesmuisti on tunnetusti lyhyt. Edellisen kerran Räsäsen nuorakasta tyyliä kehuttiin vajaa viisi vuotta sitten!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s