KULTTUURIVALLANKUMOUS

Maahanmuuttajien käyttäytyminen näyttää aiheuttavan pahennusta yhdessä jos toisessakin eurooppalaisessa apinassa, jopa muita rasisteiksi nimittävien keskuudessa. Eräiden on mahdotonta hyväksyä esimerkiksi sitä, ettei maahanmuuttaja kättele vastakkaisen sukupuolen edustajaa.

Mellunmäen imaami Abbas Bahmanpour selittää Heini Särkän haastattelussa, miksi muslimimiehet kieltäytyvät kättelemästä vierasta naispuolista henkilöä:

Raja vedetään selkeästi, ettei tule mitään epäselvyyksiä. Muuten voi mennä niin, että jos saa kätellä, saanko halata, jos saan halata, saanko suudella, jos saa suudella, niin saanko jotain ja niin pois päin.

Onhan tuossa kieltämättä järkeä, kun asiaa miesaivoilla hieman makustelee.

Naisliikkeen aktivisteille tämä ei kuitenkaan kelpaa. He nostavat tästäkin asiasta haloon ja leimaavat hienon kulttuurisen tavan naisia loukkaavaksi ja vähätteleväksi. Samalla logiikalla he mustamaalaavat arabikulttuurin kauttaaltaan naisia alistavaksi. On aika erikoista, että tällaista kokonaisen kulttuurin loukkaamista ei pidetä rasismina. Kuitenkin maahanmuuttoa kritisoivat tuomitaan oitis milloin milläkin rikosnimikkeellä.

Raskainta rasistista leimakirvestä heiluttavatkin yllättäen rasistit itse – muun muassa feministit. Törkeään ylilyöntiin syyllistyi vähän aikaa sitten muun muassa Naisasialiitto Unionin varapuheenjohtaja Maryan Abdulkarim.

Feministien on mahdotonta ymmärtää omien toimiensa seurauksia. Naaras (eli nainen) on aina arvokkaampi kuin koiras (mies), koska biologia. Siksi ”tasa-arvoon” pyrkiminen johtaa naisen aseman heikentymiseen, mistä on jo runsaasti esimerkkejä.

Häirinnän historia

Naisliikkeen toiminta johtaa juuri sellaiseen kulttuuriin, joka arabimaissa nyt vallitsee. Arabikulttuuri kukoisti yli tuhat vuotta sitten samalla tavalla kuin läntinen kulttuuri nyt. Silloiset arabifeministit tekivät nykyisten länsisisartensa tapaan suuren numeron seksuaalisesta häirinnästä, jota he julkisilla paikoilla tunsivat kokevansa: mieskatseen kohteeksi joutumista. Joskus rohkeimmat miehet jopa uskalsivat kehua näkemäänsä.

Tuolloin arabimaissa keksittiin se ainoa keino, joka moisen häirinnän lopettaisi. Siksi naiset pukeutuvat noissa kulttuureissa edelleen peittävästi ja välttävät julkisia paikkoja. Miesten velvollisuudeksi on jopa sälytetty sukulaisnaisten suojelu ulkona liikuttaessa. Tavan tarkoitus ei ole rajoittaa naisten vapauksia, vaan suojella heitä seksuaaliselta häirinnältä, joka aikoinaan valtavaksi yhteiskunnalliseksi ongelmaksi määriteltiin.

Naisten kauppareissuilla kuskina ja kantoapuna toimiminen tuskin on miehille pelkästään mieluisa velvollisuus. Luulen, että arabiuroksilla voisi olla paljon mieluisampaa ja hyödyllisempääkin tekemistä.

Arabit ovat siis ratkaisseet ongelman, josta meillä länsimaissa vasta keskustellaan. Muistat varmaan alkuvuoden megalomaanisen mediatykityksen, jossa seksuaalisen häirinnän valtavuutta levitettiin joka tuutista. Hashtag #lääppijä. Yhdeksi innokkaimmaksi feminismin levittäjäksi paljastui ”muodin ja kauneuden vaikutusvaltaisin monikanavamedia” Trendi, jonka toimituksesta löytyy – tietysti – pelkkiä naaraita.

Tietenkään tässä yhteydessä ei voi unohtaa Suomen suurinta viestintäyhtymää, Sanoma -konsernia. Siellä naistenkin harjoittama seksuaalinen häirintä pannaan miesten syyksi: vanha maailmanjärjestys varaa naiselle vain palkinnon roolin. Miesten syytä siis Pia Lambergin vapaaehtoisesti ja omilla aivoillaan keksimä tempauskin. ”Tasa-arvon” kaksinaismoraali paljastuu, jos jaksat miettiä, millainen mellakka siitä syntyisi, jos urosapina onnittelisi naisjääkiekkojoukkuetta kalsarikuvallaan…

Ilmainen neuvo kaikille sivistymättömille toimittajille: ei ole olemassa ”vanhaa” tai ”uutta” maailmanjärjestystä. Ihmislajin aivot toimivat edelleen samalla tavalla kuin syntyhetkellään 200 000 vuotta sitten. Ne myös toimivat samalla tavalla niin kauan kunnes jokin elinkelpoisempi laji meidät joskus syrjäyttää.

Pelottava muslimimuoti

Ilmainen neuvo kaikille feministeille tuon edellämainitun ”ongelman” ratkaisemiseksi: menkää avoimin mielin opintomatkalle vaikka Saudi-Arabiaan ja huomaatte, kuinka tehokkaasti inhoamanne seksuaalinen häirintä voidaan eliminoida.

Mutta hukkaan kaikki tällaiset neuvot menevät. Ei minkään ideologian kannattaja uskostaan luovu. Ninpä maailmassa edelleen tullaan rankaisemaan lapsia, jotka kuuliaisesti käyttäytyvät niin kuin heille on opetettu.

Sveitsi lopetti syyrialaisperheen kansalaisuuskemuksen käsittelyn, kun perheen kaksi poikaa oli kieltäytynyt kättelemästä naisopettajaa!

Muslimille koskettamisen välttely ei tarkoita sukupuolisyrjintää tai naisen aliarvostamista. Päin vastoin se tarkoittaa naiseuden kunnioittamista. Sitähän feministitkin luultavasti vaativat, mutta syyllistävät silti kulttuurin, jossa asia otetaan huomioon. Islamissa kun vältetään kaikenlaista fyysistä kontaktia vastakkaisen sukupuolen kanssa, jos kyse ei ole aviopuolisosta tai lähisukulaisesta.

Ruotsin ympäristöpuolue toimii Suomen Vihreiden tavoin käytännössä feministien äänitorvena. Puolueen poliitikko Yasri Khan savustettiin ulos puolueesta, koska hän uskontonsa mukaisesti kieltäytyi kättelemästä television naistoimittajaa! Kannattaisi miettiä, kuka tässä nyt olikaan suvaitsematon.

Feministiksi tunnustautuva Annakaisa Suni kommentoi tapaus Khania ja paljastaa Vihreässä Langassa suomalaisten vihreiden suvaitsemattomuuden ja kyvyttömyyden moniarvoiseen ajatteluun. Onhan se jonkinlaista sokeutta, ettei pysty käsittelemään maailmaa kuin oman aatteen silmälasit nenällään ja siitä lähtökohdasta Sunin tavoin vääristelee toisten arvoja.

Feministinen suvaitsemattomuus suorastaan tunkee silmille kautta koko ”sivistyneen” lännen. Eesimerkiksi Ranskassa naisliike on julistanut sodan muslimimuotia vastaan. Sotamarsalkkana häärii tasa-avoministeri ja feministi Laurence Rossignol. Hän on mennyt jopa niin pitkälle, että on verrannut muslimimuotiin pukeutuvia naisia amerikkalaisiin neekereihin– eikä suostu pyörtämään viestiään!

Vähemmästäkin ovat miesministerit joutuneet eroamaan, mutta Rossignol istuu paikallaan kuin tatti, erovaatimuksista huolimatta. Sama asetelma siis kuin Suomessa, jossa veroparatiisinsa kieltänyt ja asian paljastanutta Timo Harakkaa valehtelijaksi nimittänyt kokoomusministeri Lenita Toivakka nauttii pääministeri Sipilän täyttä luottamusta.

Ei kannata ihmetellä, miksi veronkiertoon ei ole missään oikeasti puututtu. Kautta maailman laumojaan johtavat apinat, joiden oma intressi on päästä nauttimaan veroparatiisien suojasta.

Naisliike haluaa siis määrätä kuinka naiset saavat pukeutua! Kuulostaako moniarvoiselta tai monikulttuuriselta? Mielenkiintoista, että vain muslimien peittävä pukeutuminen on syntiä, mutta muiden uskontojen kimppuun ei käydä; esimerkiksi katoliset nunnat ja ortodoksijuutalaiset saavat pukeutua niin kuin haluavat.

Rossignol on jopa ollut perustamassa Norjaankin levinnyttä SOS Rasismi -liikettä 1980 -luvulla. Mutta eihän tässä ole mitään uutta auringon alla. Taitaa olla ihmisen lajityypillistä käyttäytymistä, että niin moni elää kuin tuomitsee. Tämä on moneen kertaan nähty vaikkapa tunnettujen saarnamiesten käytöksestä. Yksi toisensa perään jäänyt kiinni ”synneistä”, joista ovat muita tuominneet, myös Suomessa. Jokainen on varmaan senkin huomannut, kuinka viinan kiroista eniten paasaavat (entiset) juopot ja kuinka pimeistä töistä muita jahtaavat ovat itse veroparatiisien asiakkaita. Tai kuinka kansainvälisyydellään elvistelevät ovat niitä pahimpia Venäjän vihaajia…

Tämä kaksinaismoralismi paistaa feministien toiminnasta. Koko ismi itse asiassa perustuu kaksoisstandardeilla pelaamiseen. Liike saarnaa vapaudesta, mutta se vapaus on vain oikeauskoisten määrittelemää ”vapautta”. Suomessakin vallitsee jo samanlainen pelon ilmapiiri kuin aikoinaan Neuvostoliitossa, jossa kommunismin arvosteleminen oli rikos. Naisetkaan eivät uskalla omalla nimellään tai kasvoillaan arvostella feminismiä! Eivätkä edes Kulttuuricocktailin toimittajat uskalla tehdä asiasta juttua ohjelmaansa, vaan kirjallinen haastattelu haudataan netin syövereihin.

Kun siis Naisunionin edustajat vaahtoavat yhteiskunnan naisvihasta ja rasismista, he tekevät sen oman käyttäytymisensä peittelemiseksi.

Naisliike on tekemässä kulttuurivallankumousta. He uskovat sukupuolen olevan kulttuurinen ominaisuus ja heidän paratiisinsa laskeutuu maan päälle kunhan sukupuolten erot poistetaan. Taikasana tässä taistelussa on tasa-arvo, siis se sama sana, jolla kaikki kulttuurivallankumoukset ovat historian saatossa julmuuksiaan perustelleet. Ja pukeutumisen säätelykin on kuulunut kulttuurivallankumousten ohjelmaan, me kaikki vanhemmat apinat toki muistamme Mao -puvun…

Tasa-arvo on hyvä slogan, sillä kuka nyt kehtaisi tasa-arvoa vastustaa. Jostakin syystä kaikki kulttuurivallankumoukset ovat kuitenkin johtaneet inhimilliseen katastrofiin. Yksinkertainen opetus: biologiaa vastaan ei kannata taistella.

Miehet eivät hahmota?

Ihmeen pitkälle tämä sukupuoliviha on jo yhteiskunnassa päässyt vaikuttamaan. Sitä mainostetaan lähes jokaisessa Ylen pääuutislähetyksessäkin. Vapunaattona oli jälleen kerran esillä työelämän segregaatio.

Jos lauman jäsenet saavat valita koulutusalansa ja työpaikkansa vapaasti, tuloksena on työelämän ja kaiken muunkin segregaatio. Miesten ja naisten keskimääräiset vahvuudet ja mieltymykset nyt vaan sattuvat olemaan erilaiset, kiitos vuosimiljoonaisen evoluution.

Tämä ei naisliikkeelle kelpaa. Joka työpaikassa pitäisi työskennellä yhtä monta miestä ja naista. Vapaassa yhteiskunnassa tämä tavoite ei koskaan toteudu. Tarvitaan pakottamista, ja sillä tiellähän me jo olemmekin.

Vapunaattona miehiä syyllistettiin siitä, ettei tarpeeksi moni hakeudu sosiaali- ja terveysalan hommiin. Miehet eivät hahmota mahdollisuuksia kuului syyte. Hmmm, oletko koskaan kuullut, että naisia syyllistettäisiin siitä, että he eivät hahmota huippujohtoon hakeutumisen tarjoamia mahdollisuuksia? Et tietenkään ole kuullut, koska tasa-arvo toimii siten, että kaikki naisten ongelmat ovat miesten syytä ja kaikki miesten ongelmat ovat – miesten syytä!

Surulliseksi tulee tällaisten uutisten äärellä. Kaikki toistelevat mantran lailla paikkansapitämättömiä selityksiä kokemilleen ongelmille: asenne, arvostukset, kulttuuritekijät, kasvatus, sukupuoliroolit... Vääriä selityksiä kaikki tyynni. Miksi tosiasioita on niin vaikea hyväksyä? Sukupuolet ovat erilaisia kaikilla eläinlajeilla, myös ihmisellä.

Tilastokeskuksen erikoistutkija Hanna Sutela se vasta sammakon laukaiseekin: pitäisi miettiä ihan uudestaan, onko järkevää, että naiset tekevät naisten töitä ja miehet tekevät miesten töitä.

Se, että ihmiset tekevät taipumustensa ja mielenkiintonsa mukaisia töitä, on toki järkevää!

Samassa vapunaaton uutislähetyksessä oli vierailtu myös naapurimaan syntymäpäivillä. 70 -vuotias Kaarle Kustaa kertoi havainneensa sen, minkä jokainen tuhansista kaduille juhlimaan tulleista saattoi todistaa: melkein kaikki paikalle saapuneet olivat naaraita. Olisiko selitys se, ettei miehiä voisi vähempää kiinnostaa? Tämä nyt vain pienenä vihjeenä siitä, että sukupuolten mielenkiinnon kohteissa on eroa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s