”TASA-ARVOUUTISIA”

Markku Lehtimäen toimittamat normaalit keskipäivän uutiset Radio Suomessa tänään keskiviikkona. Tämä on sitä aikaa, jolloin kansakunnan aikaa ja voimavaroja tuhlataan epäuutisiin. Meillä ollaan niin hirveän huolissaan kansakunnan tuottavuudesta. Ei mikään ihme, että maa makaa rähmällään, kun kunnon töiden sijasta aika menee epäolennaisuuksien taivasteluun.

Tärkeintä maailmassa

Maailman tärkein tapahtuma Markun mielestä on Suomen Tukholman suurlähettiläs Jarmo Viinasen väitetty käyttäytyminen. Ei kai tuossa nyt mitään ihmeellistä tai uutta ole; yhä useampi johtajauros joutuu naarasalaisensa syyttämäksi. Kuka sitten lopulta on syyllinen ja kuka ei, jää usein hämärän peittoon, koska kyse on sukupuolten erilaisesta tavasta kokea maailma ja seksuaalisuus.

Urokset ovat aina naaraita huonommassa asemassa, koska naiseuden uhrivalta biologiassa on niin ylitsekäymättömän suuri.

Viinanen on menettänyt jo maineensa, vaikka osoittautuisi puhtaaksi pulmuseksi. Eivätkä vääriin syytöksiin sortuneiden naisten nimet koskaan päädy julkisuuteen. Nimettöminä pysyivät nekin naaraat, jotak syyttivät Vesa Keskistä raiskauksesta. Tässä sitä on tasa-arvon alkeita meille kaikille.

Mitä tulee tuohon Viinasen mahdolliseen rikokseen, niin eihän siinä ole enää mitään järjen häivää. ”Eräs ulkoministeriön virkamies” (joka ei siis uskalla omalla nimellään keskusteluun osallistua) valistaa meitä impivaaralaisia näin:

Jos epäilyt osoittautuvat oikeaksi, tämä on kova kolaus Suomen maineelle Ruotsissa, jossa seksuaalinen häirintä on yksi pahimmista asioista mihin voi syyllistyä.

Olisikohan länsinaapurissa jokin ruuvi löysällä, kun murhakin on siellä ”seksuaalista häirintää” lievempi rikos? Tällaiset puheet todistavat, millaisessa tasa-arvohysteriassa nyky-yhteiskunnat elävät. Ja hysteriaa ilmentää sekin, että tämän sortin henkilöt ovat niin huolissaan ”Suomen maineesta”. Jotain todellisuudentajua tuohon toivoisi. Mutta onhan se tosi tehokasta pelottelua, kun sanoo koko maan tulevaisuuden olevan uhattuna.

Historian toinen naispääministeri

Media on löytänyt taas uuden rahasammon, tällä kertaa se on Britannian EU -ero. Toinen toistaan kummallisempia ”asiantuntijoita” haastatellaan asiasta, josta kukaan ei vielä pysty mitään varmaa sanomaan. Näin heitetään löylyä lissää hysterian kiukaalle, millä varmistetaan, että epäluottamusta taloudessa ja yhteiskunnassa oikeasti lisääntyy.

Lehtimäen tämänkertainen uutinen oli, että uudeksi brittipääministeriksi nousevan Theresa Mayn odotetaan nimittävän hallitukseensa lisää naisia. Tätä pidetään positiivisen uutisena. Jos miespääministeri sanoisi nimittävänsä ministereiksi lisää miehiä, se olisi negatiivinen uutinen…

Jotkut ovat hermostuneet siitä, että Mayn lapsettomuuteen on kiinnitetty huomiota. Se ei kuulema vähennä hänen kyvykkyyttään hoitaa virkaa. Niin, ehkä se vain lisää johtajan ominaisuuksia, sillä eiväthän miesjohtajatkaan ole synnyttäneet.

Ei ole lapsia Angela Merkelilläkään, eikä ollut esimerkiksi Katariina Suurella, jonka on täytynyt syyllistyä melkoiseen seksuaaliseen häirintään rakentaessaan yli kymmenen rakastajan haaremia. Katariina oli lapsena poikatyttö. Näistä tiedoista voisi toki tehdä johtopäätöksiä, mutta niiden julkaiseminen ei tietenkään ole feministivaltiossa mahdollista.

Vain naisia hakataan

Feminismin yksi harhaluulo on, että englannin kielen sana woman on jonkin sortin diminutiivi man -sanasta. Asia on todellisuudessa päin vastoin. Naiseus on katsottu niin arvokkaaksi, että Hän tarvitsee oman naiserityisen kohtelun myös tässä asiassa. Ja sehän näkyy uutisoinnissa jatkuvasti. Missä päin tahansa ihmisiä kuolee tai heitä hakataan, uutisissa mainitaan aina erikseen, jos uhrien joukossa on naisia tai lapsia. Siis heitä, joiden elämä on miesten elämää arvokkaampi.

Samaa linjaa jatkaa Lehtimäki kertoessaan Unkarin poliisin hakkaamista turvapaikanhakijoista, joista osa oli naisia ja lapsia. Tällä kertaa uutisessa oli poikkeuksellisesti mainittu, että pääosa hakijoista oli miehiä. Yleensä nämä menevät aina niin, että kerrotaan niin ja niin monen henkilön tai ihmisen tai pakolaisen kuolleen. Tällöin voi luotettavasti päätellä, ettei uhrien joukossa ollut yhtään naista.

Naiset saavat suukotella

Päivän uutinen oli Victoria Beckhamin julkaisema Instagram -kuva, jossa hän suutelee viisivuotiasta tytärtään suulle. Kuva on saanut lähes 600 000 tykkäystä ja valtaosa kommenteista on luokkaa I love this picture.

Kommenttien joukossa on tietysti kritiikkiäkin, ja niistä media tietysti aina repii otsikoita.

Mutta mietipä, millainen teloitus olisi odotettavissa, jos David B vaikkapa tasa-arvoon vedoten suutelisi tytärtään suulle… Voisi olla, että poliisi olisi oven takana pedofiilisyytteen kanssa.

Politiikan tasa-arvottomuus

Vanhojen puolueiden tasa-arvo on paljon suurempi kuin perussuomalaisten. Kun heidän kansanedustajansa tai nuorisosiipensä puhuu EU -kansanäänestyksen tarpeesta Suomessa, seurauksena on mittava vihakampanja etenkin vihreiden, demareiden ja kokoomuslaisten kärkipoliittikojen taholta. Ikään kuin Suomessa ei enää olisikaan sanan- ja ajattelunvapautta.

Vai heijasteleeko tämä laajempaa EU -politiittista ilmapiiriä, jossa kritiikki on kielletty? Nyt meillä on siis pannassa paitsi maahanmuutto- ja tasa-arvokriittisyys, myös EU -kriittisyys.

Persujen ja muiden puolueiden tilannetta voisi verrata miesten ja naisten tasa-arvoon. Miehillähän sitä ei ole vielä lainkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s