HILJAINEN VALLANKUMOUS

Eräruokakirjailija Raija Hentman opasti eilisiltaisessa Luonto-Suomen retkeilyillassa, ettei pidä antaa periksi autiotupia terrorisoiville härskeille häiriköille, jotka pilaavat retkeilyn nautinnon. Heille pitäisi jämäkästi sanoa, ettei moista vallankäyttöä hyväksytä. Helpommin sanottu kuin tehty. Normiapinoiden ongelma on, etteivät he halua haastaa riitaa tai olla epäkohteliaita – ja tuollainen neuvohan saisi häiriköt riehumaan vain entistä enemmän.

Sama ongelma leimaa yhteiskuntaamme ylipäätään. Röyhkeydellä menestytään, kiltit apinat nuolevat haavojaan omissa oloissaan. Erityisen räikeästi ilmiö näkyy feministien toiminnassa, missä härskiys on vertaansa vailla. Ja yhtä ilmeistä on järkevien apinoiden haluttomuus altistaa itsensä rienaukselle, jonka kritiikistä palkinnoksi saisi.

Kurkkua myöten suossa

Eiliset keskipäivän uutiset Radio Suomessa toimitti Vilma Ruokoski. Hänen mielestään maailman tärkein uutinen oli tieto, jonka mukaan naiset äänestävät naista eduskuntaan aiempaa harvemmin. Ehdokkaan sukupuolen merkitys on naisten silmissä vähentynyt.

Jollain kumman tavalla tämäkin onnistuttiin uutislähetyksessä vääntämään miesten syyksi!

Tämä Sari Pikkalan tekemän eduskuntavaalitutkimuksen järkeenkäyvä tulos pilattiin toimittaja Hilkka Säävälän toimesta. Hän oli kääntynyt eduskunnan feministikerhon (!) puheenjohtajan, kokoomuksen Saara-Sofia Sirénin puoleen saadakseen selitystä tuohon mielestään kummalliseen tutkimustulokseen.

Säävälä teki virheen, sillä eihän feministejä totuus kiinnosta. Heitä kiinnostaa se, kuinka kaikki maailman ”pahuus” voidaan ulkoistaa miessukupuolen niskoille. Ja totta tosiaan. Sirenin ”selitys” oli täynnä feminististä höttödiskurssia, joka paljasti täydellisen ymmärtämättömyyden ihmisen käyttäytymisestä ja sen taustoista. Ja Saara on sentään olevinaan maisteri…

Ihmislaji on läpeensä sukupuolittunut. Niin on myös maapallon elollinen luonto. Emme pääse tästä ominaisuudesta koskaan eroon, vaikka idealistit kuinka yrittäisivät omaa aatostaan muille pakottaa. Eläinlajia ei voi irrottaa biologiastaan.

Biologiaa on se, että sukupuolilla on erilaisia käyttäytymismalleja, vahvuuksia ja ominaisuuksia, joilla on vain yksi tarkoitus: pitää laji hengissä sopeuttamalla sitä muuttuviin ympäristötekijöihin. Tämä kahteen sukupuoleen sidottu selviytymisstrategia koskee kaikkea hiemankin evoluutiossa pidemmälle kehittynyttä eläin- ja kasvikuntaa.

Toki on olemassa suvutonta lisääntymistä. Esimerkiksi ameebat jakautuvat siististi kahtia. Siinä vasta loistava esimerkki tasa-arvoisesta lajista! Taistelussaan biologista sukupuolta vastaan feministit vetoavat jopa siihen, että sienillä tavataan kymmeniä sukupuolia. Miksei siis ihmisilläkin voisi olla lukemattomia sukupuolia… Tässä ollaan jo kurkkua myöten idealismin suossa. Tiedoksi kaikille feministeille: sienet eivät kuulu edes kasvien pääluokkaan, eläimistä puhumattakaan.

Feminismi taistelee siis itse elämän perusprinsiippejä vastaan. Jokainen vähänkään omia aivojaan käyttämään pystyvä apina ymmärtää moisen taistelun turhaksi.

Naisilla on enemmän

Sari Pikkalan tutkimuksen olennaisin viesti oli se, että naisten tapa käyttää yhteiskunnallista valtaa on monipuolisempi kuin miehillä. Tätä ei uutislähetyksessä tietystikään kuultu. Säävälä keskittyi vain väärinymmärrettyyn tasa-arvoon eikä viitsinyt edes haastatella itse tutkimuksen tekijää.

Tasa-arvo” on absurdi käsite. Ei kahta erilaista maailmaa voi puristaa yhden prosenttiluvun vertaamiseen. Moinen pseudotiede tuottaa helposti todellisuudelle täysin vastakkaisia tuloksia.

Sirén paheksui myös miesten dominoivaa asemaa eri alojen asiantuntijoina. Ehkä Sirén ei ymmärrä, että yhteiskunnan osa-alueet kiinnostavat miehiä ja naisia eri tavalla. Näin asiantuntijuus sukupuolittuu vapaassa yhteiskunnassa. Häntä ei edes näytä häiritsevän se, että ”tasa-arvoasioissa” media kääntyy aina feministien puoleen. Kommentoijiksi eivät kelpaa edes normaalisti kehittyneet naiset, vaan heidän äänioikeuttaan käyttävät miestyypin aivot omaava vähemmistö, feministit!

Feministinen vallankumous on jo niin pitkällä, ettei media enää tarkastele sukupuolta neutraalina asiana, jolloin noudatettaisiin journalismin korkeinta veisuuta eli puolueettomuutta. Yleisölle tarjotaan vain yksi mielipide eikä kriitikoille koskaan anneta suunvuoroa. Tilanne on kuin suoraan yhden totuuden Mekasta, Neuvostoliitosta.

Tähän nähden ei ole mitenkään yllättävää, että naisten äänestyskäyttäytyminen on normalisoitumassa. Kaikki ihmisen lajityypillistä käyttäytymistä vastaan taistelevat aatteet aiheuttavat jossain vaiheessa vastareaktion.

Uutinen oli myös esimerkki siitä, kuinka Hyvä Sisko -verkosto toimii. Yksikään mies tietenkään hoksaa moisesta loukkaantua tai mitään naispaneelisivustoa perustaa. Ja vaikka perustaisikin, ei sitä kukaan huomaisi – koska miehiä ei noteerata samalla herkkyydellä kuin naisia. Tämäkin on silkkaa biologiaa; lauma ei koskaan suojele miehiä yhtä tehokkaasti kuin se suojelee naisia.

Tämä epäsuhta näkyy joka paikassa. Tulee mieleen vaikkapa kuukaudentakainen juhannus, kun kävin perinteisissä lavatansseissa. Kahvilarakennuksen vessat olivat kaikki pyhitetty naisille. Miehille oli tuotu yksi bajamaja pihan perille. Kenellekään ei varmaan juolahtanut arvioida asiaa tasa-arvon näkökulmasta, niin sisäsyntyistä naisten korkeampi status on.

Samalla reissulla sattui niin, että kokkoa kuvatessani kamerasta irtosi vastavalosuoja, joka putosi sillalta kymmenen metriä alas pöheikköön. Paikalle sattui kolmen pojan ja kahden tytön porukka. Kaikki pojat lähtivät oitis etsintäpuuhiin, kun tytöt jäivät sillalle katselemaan. Niin sen pitää ollakin ja mieluumminhan sitä kauniita tyttöjä siinä vieressä katseli – mutta ei tässä taaskaan mikään tasa-arvo toteutunut.

Tyrannia onkin demokratiaa?

Turkissa yritettiin tehdä sotilasvallankaappausta, tai ainakin niin diktatuuria valmisteleva Recep Tayyip Erdoganin hallinto antoi ymmärtää. Operaatio oli niin outo, että todennäköisimmin kyseessä oli turkkilainen versio Mainilan laukauksista. Hyvin se onnistuikin, myös Suomen poliitikot ilmaisivat tukensa istuvalle hallinnolle ja itsevaltiaalle virtasi sympatiaa ympäri demokraattisen maailman. Suomen media uutisoi vielä viikkoa myöhemmin, kuinka Turkissa järjestetään tukimielenosoituksia demokratian puolesta. Näin helposti tyrannia vaihtuu demokratiaksi. Missä ne lännen tutkivat journalistit luuraavat?

Oikeissa vallankaappauksissa pyritään ensimmäisenä saamaan haltuun tiedotusvälineet ja hallinnon johtopaikat. Sotilaat tekevät tämän vanhalla tavalla fyysiseen voimaan turvautuen. Tehokkaampaa on soluttautua yliopistoihin, joissa kaikki maan virkamiehet ja toimittajat kasvatetaan. Tämä on hitaampi tapa tehdä vallankumousta, mutta paljon tehokkaampi – kukaan ei edes ymmärrä, että vallankumous on meneillään. Tuskin edes Sinä, rakas lukijani.

Sinäkin olet vallankumouksen uhri. Tiedonvälitys ja hallinto ovat jo tiukasti feministien näpeissä. Jopa tiedemiehet pelkäävät puhua suoraan, koska eivät halua joutua ajojahdin uhriksi. Aikataulu on erilainen kuin perinteisessä vallankaappauksessa, mutta lopputulos on samanlainen: yhden totuuden yhteiskunta.

Kyse on samasta asiasta kuin väkivaltakeskustelussa. Kauhistelemme edelleen vain fyysistä väkivaltaa. Kukaan ei puhu henkisestä väkivallasta, vaikka sen jäljet ovat yhtä tuhoisat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s